Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dombrovski vajadzētu saglabāt premjera amatā, uzskata Daukšts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antiņš
A
Vai balzamēt neūtu labāk?
Teritoriālis
T
Beļģijā pie varas visu laiku ir nacionālā izlīguma valdības, tikai izlīgums kā nenotiek, tā nenotiek.
...
.
Valdis Dombrovskis var iet par ministru - tikai ne par ekonomikas, jo tur sile jasadauza kadam citam. Lai iet kaut par labklajibas, ja jau izteicas, ka Vienotibai sis postenis butisks, vares paradit savu staju pret cilvekiem, ne tikai finansem.
...
.
Lidz ar to ndere RInkvics - pelekais nekas. ez harizmas, bez spejas civlekus iedvesmot. Tad jau lai iet Bondars - vinam ari kaut vien gads Harvarda.
..
.
Nevajag - vajag kaut ko dinamiskaku, kas cilvekus motive un uzmundrina, nevis ar savu lenigumu un neizlemibu aicina emigret.
lielaisjaanis
l
Dombrovski par premjeru- vinam ir pieredze, guvis starptautisku ieveeriibu, nav tas sliktaakais no bijusajiem premjeriem. Usakaovam vareetu saimas priekseedeetaaja amatu, Sc vairaakus ministrus. Tas buutu taa logiski un saprotami arii no malas un mazaak pleesanaas. Vareetu notikt virziiba uz prieksu.
Kora
K
Vēl viens latviešu nācijas nodevības sludinātājs
eve
e
Ļoti pragmatiski! Lai arīdzan esmu patstāvīgs TB atbalstītājs, taču šīsdienas situācija prasīt prasa tieši šādu nacionālā izlīguma valdību ar 'veco' Dombrovski priekšgalā. Daukša kungs, no Jūsu mutes dieva ausī!
kNN
k
viņam ko, kredīti lieli pieņemti, ka pēc tam vareetu arii tos nenomaksāt ja pazaudē darbu? Vajag izveerteet labaako variantu nākotnei nevis ko saglabāt.
Ance
A
Kad jūs, kaislīgie sarkano atbalstītāji, sapratīsiet, ka esat piekāsti pa pilnu programmu:))) Ne ušakovs, ne urbanovičs i neplānoja ieņemt premjera krēslu, pirmkārt, Ušakovs nekad nepametīs silto RD krēslu, savukārt psihiski nelīdzsvarotajam Urbim nepietiks nedz zināšanu nedz pacietības sastādīt nākamā gada budžetu:) Pat, ja viņiem piedāvātu premjerēt, viņi meklētu kādu no malas:))) Visticamāk , ka cerības tika liktas uz ZZS, bet viņu partogenoss- Puzes dārza rūķis, pārcentās savā priekšvēlēšanu priekšnesumā, tā kā, SC atbalstītāji, turieties, labākā gadījumā sēdēsiet opozīcijā un varēsiet turpināt ieņirgt kopā ar dol'aru partijui par pozicionāriem, sliktākajā, būsiet valdībā, kur pilnā krāšņumā redzēsiet cik SC ir neprofesionāla un vāja komanda:)
Edis
E
Premjeram jābūt obligāti no SC,jo šī partija ir uzvarētāja,tur nav varianta.Ja tas tā nenotiks,tad visas vēlēšanas ir nekam nederīgs gājiens un naudas izšķiešana pa vējam,kā arī tautas piemuļķošana kārtējo reizi.
balda
b
, tu galiidgi aptracis , viņiem nemaz koaliiķijas nesanaak , kao tad taads premjers krievs dariis???
  • 0
  • 0
kurmis2
k
Dombrovski nost,sen viņš sevi ir izsmēlis,pirms kāda laiciņa Streipa taidījums arī izteica šo variantu.
zinātājs
z
Saglabāt vajag priekšlaicīgi dzimušu,bet Dombrovskis pat nav vēl dabiskā ceļā ieņemts(prezidenta nosaukts),un melīgs pie tam. Ja tā ir kvalitāte,tad gan.
Dombrovskim jāatkāpjas
D
Nils Ušakovs noteikti neatteiksies būt Premjers,ko jūs! Es arī neatteiktos! Tā ka cīņa būs grūta! Mūsu vidū ir jauns kangars,visi zina kurš.
piekrītu
p
V+ZRP+SC valdība būtu ideāla, īpaši domājot par nākamajām vēlēšanām. SC vairs nevarētu izlikties balti un pūkaini, un arī pret latviešu interesēm izdarīt neko nespētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas