Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Dombrovskim esot konkrētas idejas tukšajiem ministru krēsliem; sasauc koalīcijas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mm
m
Nav skaidrs, kapec cilvekiem, kas aiziet no darba pec pasu velesanas, vel jaizmaksa kompensacijas. Arzemes ta nekur netiek darits. Ja tevi atlaiz, tad, protams, cita lieta.
purvs
p
Malaci, Valdi. ta tikai uz prieksu. Lenam un pratigi pret to korumpeto idiotu massu. Tauta tevi atbalstis
džo
d
Riekstiņš nav "sasmucējies"? Kā tur bija ar to "kūti" kāpās?
Karo
K
Iesaku pārvilināt no TP koalicijā Māri Riekstiņu, Oskaru Spurdziņu, kuri liekas nav sasmucejušies.Koalicijā noteikti neņemt Andri Bērziņu , Ivaru Godmani no Lc.
BR
B
Ja būs jauns koalīcijas partneris - tad ministru vietas tiks koalīcijai (ieskaitot jaunajam partnerim). Ja nebūs jauns koalīcijas partneris - var cerēt saņemt atbalstu tikai tādā gadījumā, ja ministri būs ne-politiski profesionāli. Tas varētu arī būt Dombrovskim izdevīgi - koncentrēt savus spēkus vēlēšanām.
zuze
z
Cerams,ka ar šo tā TP aizvāksies uz mūžīgiem laikiem no politiskās saktuves...Vakar Šķēle tiešām izskatijās kā tāds ļaunuma un mantkārības saēsts vecis.Pagājis viņa laiks,pagājis.Lai jau nu turpmāk apsaimnieko vien iepriekš sazagto,pietiks viņam baroties pie Valsts siles!
Vizionārs
V
Pirms TP spēra šo soli, viņi tikai teorētiski bija izskaitļojuši rezultātu. Ja Šlesers jutīs, ka TP izgāžas ar šo soli, vai viņš gribēs būt kopā ar "lūzeriem". Ja JL sarunās ar LPP/LC nedaudz piebremzēs savas ambīcijas, tad viss ir iespējams.
cony
c
Bet es domāju,ka varētu runāt un valdības darbā iesaistīt arī Saskaņas centra,Urbanoviča kundzes un kungus,lai pastrādā nintensīvi ekonomikas sildīšanā un citās reformās.Iespējams,ka pēc vēlēšanām viņi iegūs gan vietas saeimā,gan arī ministru portfeļus valdībā.
cops
c
Būtu jau labi,ka vienotajā Dombrovska valdībā varētu iesaistīt LPPLC kundzes un kungus ,ja pavētītu tur atrastos graudi/ministri gan kultūrai,gan tieslietām,gan ārlietām.Veselību pievieno pie labi strādākošā un kompetentā ministra Auguļa kunga. Zalāna ministriju vadoties pēc viņa plāna sadalīt pa citām ministrijām.Kādu atbildīgu darbu varētu uzticēt,jau ilgi Saeimā strādajošai un daudzbērnu māmiņai Shļesera kundzei un protams valdības darbā iesaistīt Shļesera aktivizētos uzņēmējus.
Ērglis
Ē
Šitais vēl labāks. Lelle » dzeris 09:57 Uz ko liksi stavkas, dzerīt? Nobijies? Paskat, tagad jaunupītim arī jāiet serenādes dziedāt zem šloša logiem , lai LPP glābj JL. Vispār obloms.
Krists
K
Āboltiņas tirgus sievas daba lien kā īlens no maisa. Ja Dombrovskim izdotos tikt vaļā no tās rudās uzblīdušās tirgus līmeņa pielīmētās, varbūt tad nesabojātu šī kārtējos plānus Dombrovskim.
Arturs M
A
Forši! Liekam likmes! Lelle » dzerim 09:33 Kas jums Dienas redaktoriņi nepatika, ka izdzēsāt? Atkārtoju! Vecais bezzobainais runcis no TP tagad ņemšot priekšā veco rudo kuci no JL . Vai otrādi. Uz ko liekam stavkas , berņuki?
bubļikovs
b
Intrigants Apnis noteikti raujas, Līkops (prihvatizators), histēriķe Circene, varbūt mahinatori Vētras, satiksmes guru - Požarnovs, un citi tamlīdzīgi.
Ora
O
Mēdijiem vajadzētu kopēji vienoties vairs neapspriest TP un visu kas ar to saistīts. Pietiks Andrim bezmaksas reklāma, ja gribēs ko teikt, lai maksā!
Konkursā tik un tā uzvarēja "Pamats". Domā ministrs pie sava galda naudu dala? To visu izdara uzvarējušās firmas pārstāvis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas