Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dombrovskim nav iebildumu pret Lemberga tikšanos ar starptautiskajiem aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dihlofos
d
Dombrovskim(Valdim)jau sen nav nekādas teikšanas,viņš ir palicis par pakalpiņu(pareizāk,pakaļas laižu).Viņš arvien vairāk,gan darbiem un vēl vairāk pēc sejas sāk atgādināt slavenõ cūkmenu,Kalvīti.It īpaši tajā karikatūrā pie Saeimas,nu izspļauts cūkmens.Paldies dievam,ka nebalsoju par Vienotību,vismaz sirdsapziņa tīra.Bembis runā saprātīgi,kaut gan ir zaglis,kukuļņēmējs un bandīts.Dara visu to,lai glābtu savu pakaļu no čoka,bet dara gudri.Šaubos,ka viņu interesē tauta kā tāda,bet,lai veicas.Ja nekas nesanāks,domāju,ka ar viņu būs cauri,kā politiķi.
Šaize
Š
Diez cik tulku Lembim čukstēs ausī to, ko šamējie saka? Bet ja nu tulkus neielaiž tai sarunu telpā? Tak jau visiem viss nav jāzina. Būs vien Lembim apburoši jāsmaida vien, jo pats ne bū ne bē tai angļu mēlē nesaprot. Vot šitāds premjers mums derētu - visi ārzemnieki aplauztos kā pret sienu.
zelma
z
ar tiesas solu labāk lai tiekas, nevis mūsu tautai šādu negodu dara-it kā cita cienījamāka cilvēka sarunām nebūtu! Fui!
lala
l
Mani arī ļoti interesē, ko Lembergs spinos pēc tikšanās ar aizdevējiem. Kredīttermiņa pagarinājums varētu būt viens no 'sasniegumiem', jo izskatās, ka to valdība un ES jau ir saskaņojuši. Lembim tikai jāpieliek 'roka pie baļķa'. Arī SVF parasti piekrīt uz pagarinājumiem. Negrūdīs viņi valsti bankrotā, jo tirgus likmes ir ap 7%. Tiesa, lai dabūtu pagarinājumu, jābūt izpildītām prasībām - tā ka Lembim dilemma - vai nu pagarinājums vai pensijas. Brīnos, ka V paši nav iespinojuši par 'panākam pagarinājumu' - noņemtu Lembim laurus. Vilks gan šodien kaut ko stāsta.
lala
l
nu lai taču pensionāri saņem godīgā apmērā tik, cik nomaksājuši nodokļos kopš 1991! manis pēc, kaut vai pilnu summu, ne tikai pusi sociālo iemaksu kā pārējie. tikai, vai tik viņi badā par to summu nenomirs....
V biedrs
V
Dombrovskim vispār nav iebildumu pret valsts izlaupītājiem-oligarhiem, kad valsts nu ir izlaupīta, Dombrovska banda metusies uz tautas aplaupīšanu. Es kā muļķis vēl balsoju par šitiem kretīniem, laiks tīties prom no tās bandas.
Oskars
O
Dombrovskim KAUNS tikties ar EK ,jo apsolīja daudz ,bet izpildījis nav NEKO arī Latvijas tautai MELO....!!!!!! Lembergs manas Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJS - ZAGLIS mēģinās apzagt EK , jo iedomājās kad to varēs apmānīt tāpat kā MASKAVU .....!!!!!! Es EK vietā Latvijas VALDĪBU - PARTIJAS ARESTĒTU , lai nebūtu Latvijas iedzīvotājiem jāņem IEROČI .... !!!!!!
Predicador
P
Man savukārt nav iebildumu pret to, ka Dombrovskim nav iebildumu, ka Lembergs ar kādu tiekas. Vai man kāds prasa? Nē. Bet vai kāds, izņemot LETA, prasa Dombrovskim? (LETA vispār aizvien vairāk sāk darboties kā Vienotības preses dienests.)
Sniper'sEye
S
Nebūtu jābrīnās, ja izrādītos, ka tikšanos organizējis Dombrovskis: cerībā, ka Hūte aplauzīsies, jo viņam nebūs nekā konstruktīva, ko aizdevēju brigādei teikt. Bet, ja nu Hūte paņem vismaz Dombrovski uz izbrīnu un panāk kādu izdevīgumu Latvijai, nevis Obamas zvanus un Mekles sitienus pa plecu Dombrovskim? Ko tad darīs Vienotība?
Auermans
A
diez , aizdeveeji ir iepazinušies ar Lembes CV ???
haha
h
Tie LETAs tekstiņi brīžiem ir kā no bērnudārza...:-)) "Premjeram Valdim Dombrovskim (V) nav iebildumu, ka Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij) tiksies ar starptautiskajiem aizdevējiem, šodien pēc koalīcijas sanāksmes žurnālistiem atzina V.Dombrovskis" . Jābūt stipri aprobežotam, lai iedomātos, ka Dombrovskim var būt iebildumi, ka kāds no Latvijas dikti grib parunāt ar aizdevējiem. Tāda stulba politiska un tendencioza "pīle", lai būtu par ko pamuldēt.
Vodka
V
kas viņam vispār būtu iebilstams!??? Viņš labāk varētu atlaist divus savus ministrus,kas apvainojoši un nicīgi izturās pret savu tautu un vēlētājiem! Viņi laikam ir aizmirsuši ,kas ir viņu darba devējs! ""Konsolidācija nenozīmē tikai to, ka valstis var vadīt tikai muļķi. Un par 100 latiem var strādāt tikai muļķi." "ka valsts „nevar ar katru cilvēku iet auklēties, jo valstij ir liels budžeta deficīts”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas