Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis: 2010.gadā samazinājumus atcelt vēl nevarēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr. X
M
Es vakar dzirdēju Kučinska murgojumu ka tas no pensionāriem esot pagaidu aizņēmums līdz 2013.gadam un tad tikšot atgriezrs iepriekšējais līmenis.Nu kur vēl nekaunīgāk acīs skatoties var melot. Kā tad jūs atdosiet šajos 3 gados atņemto? Tas ka jūs atgriezīsities pie tagadējā līmeņa nenozīmē ka jūs parādu atdosiet.Pat nav zināms vai jūs vēl Saeimā tiksiet? Savādāk kā par zagļu un žuļiku bandu jūs nosaukt nevar. Mūrnieces k-dze izteicās ka visi cieš vienādi.Lūdzu cienītā k-dze ja visi saņemsim vienādas algas,tad es piekrītu,visi cietīsim vienādi.Kapēc tad jūs no idejas par progresīvo nodokli atteicāties?Tāpēc ka jūs tas skartu vairāk nekā vienkāršo tautu.
Lelle
L
Nu kāds 2010.gads?! Te pat 10 gadus zāle vēl neaugs.
gugu
g
Ja JL izvilks valsti no TP, TB/LNNK, ZZS sastrādātiem sūdiem, tad pateicīgā tauta viņus akmeņiem nomētās! Bet Kalvīti par premjeru atkal ieliks!
arturs
a
pirmkārt, lai deputāti samazina sev algas tas ir 140 / 3, Lai tauta to redzētu un atbalstītu šīs reformas, jo savādāk liekas dīvaini. Latvijas tauta grims nabadzībā, bet mūsu deputāti kļust bagātāki. Rodas jautājums, kāpēc mums jānes atbildība par deputātu nolaidību. Es Uzskatu par šo nolaidību, tas ir valsts novešanu līdz bankrotam būtu nepieciešams vainīgās personas saukt pie atbildības- līdz pat mantas konfiskācijai.Tāpēc pirms nogriezt algas strādājošiem, lai nogriež paši sev. Es domāju, ja deputātiem būs alga 450 latu, neviens no līdzšinējiem deputātiem tur vairs nestrādās.
Premjeram
P
,,,, Latvijas iedzīvotāji, uzņēmēji, valsts aparāts pārdzīvo smagu ekonomisko krīzi, un šajā situācijā tieši valdība ir spējīga reāli veikt uzlabojumus, jo tās ir smadzenes, kuras rīko ķermeni, ko un kā tam darīt. Problēma ir sākusies no banku sektora un ar banku sektoru ir arī jāsāk strādāt. Bankas pārmēru un pārāk strauji iepludināja līdzekļus valstī tā, ka uzņēmēji, strādnieki, valsts pārvalde nespēja tik straujos tempos kvalitatīvi iestrādāt ienākošos līdzekļus, jo pieprasījums pārsniedza piedāvājumu. Patlaban situācija ir gluži pretēja pirmajai galējībai, banku sfēra pilnīgi pārtraukusi kreditēt nekustamo īpašumu un citas sfēras, kad pieprasījuma praktiski nav nekāda. Ir stagnācija, kas ir nemieru cēlonis, jo nav pieprasījuma - nav darba... Lai šo punktu pārvarētu, ir jāpieņem likumi, kuri veicinātu banku sfēru uzņemties līdzatbildību šajos notikumos. Kredītņēmējs atbild ar savu pirmo iemaksu un ķīlu, pretējā gadījumā gan kredīta ņēmējam, gan galvotājam banka paņems visu, viņa nekustamo un kustamo mantu, un ar soda naudām padarot Latvijas uzņēmējus un tās iedzīvotājus par vergiem līdz mūža galam. Tas civilizētās valstīs tā nav! Savienotajās valstīs kredītņēmējs atbild tikai ar savu ķīlu, tā jābūt arī pie mums, jo, ja šāds likums tiks pieņemts, tad bankām nāksies nākt pretī uzņēmējiem un iedzīvotājiem un veicināt Latvijas valsts attīstību, lai atgūtu savus līdzekļus. Pretējā gadījumā banku sektors klīrēsies bezgalīgi, attīstības nebūs, Latvijas uzņēmēji un iedzīvotāji, neredzot perespektīvas, jo nav pieprasījuma valstī, pametīs šo valsti un brauks meklēt darbu ārpus tās, jo cilvēki nevar izmainīt likumus. Šī ir viena no neatliekamākajām likuma normām, kura būtu steidzamā kārtā jāpieņem, kamēr uzņēmēji un iedzīvotāji nav izputināti un padarīti par vergiem līdz mūža galam
vecais-2
v
Tu, jefiņ, pensiju samazinājumus atcelsi pavisam drīz, jo mēs visi dosim uz Satversmes tiesu. Un maksāsi no savas un visādu aģentūru čomaku algas. Par to ir jāierosina krimināllieta!
Heh
H
Kādu taisnību? Godmanis arī teica kase ir tukša steidzami vajag aizņēmumu. Vai tad sakarības kautkādas nevar izsecināt kāda būs taisnība Janvārī?
Skaistule
S
Jāsāk tiesāt visus pirmos ministrus - Godmani, Gaili, Birkavu, Šķēli un visu pārējos, neaizmirstot arī lielāko privatizētāju un izsaimniekotāju Jāni Nagli. Viņi jūtas vareni un neaizskarami. Sauciet un oragnizējiet!
tukša muca
t
Cik ilgam laikam pietiks šī aizdevuma? Ko griezīsim pēc tam? Nepatīk man šī stratēģija griezt pa gabalam, ja nav neviena lēmuma, kas būtu vērsts uz attīstību. Prātīgāk būtu tagad vasaras laikā cilvēkiem pateikt taisnību. Vēl ir laiks izaudzēt pārtiku ziemai.
Tā, lūk!
T
Sāksim katrs domāt, kā izdzivot šos grūtos laikus . KATRS individuāli savā gimenē. No vaimanāšanas un gānīšanās nekas nemainīsies. Valdiba izdarīja to, kas bija jāizdara, lai dabutu aizņemumu, jācieš visiem, bet visiem ir arī sevī jāsavācas, jāpieņem situācija, kāda tā ir, un jāsāk domāt, ko pats var izdarīt, lai pārdzīvotu grutos laikus. Latvieši vienmēr bijusi sīksta tauta. Būs ari šoreiz.
Revolucionars
R
Ir jāizbeidz Transnacionālo kompāniju un viņu līdzskrējēju patvaļa!Atceraties ja jūs turat savu naudu zviedru bankās viņa visa aiziet ārpus Latvijas. NODOKLI UZ DIVIDENTĒM!
lno
l
Es arī aizstāvu Dombrovski, bet vajadzēja pieņemt kapitāla pieauguma nodokli tūlīt. Vajag palielināt nodokli greznajām villām. Neieviest progresīvo ienākuma nodokli - pareizs lēmums. Paliek jautājums, kad beidzot valsts vērsīsies pret ēnu ekonomiku?
Nu!
N
Sēžam pie datoriem ( daudziem darba laiks) un vaimanājam: -Dodiet māmiņu algas, dodiet piemaksas, prēmijas, dodiet, dodiet!- Paskatīsimies no malas un padomāsim!
Ilze
I
Nu lai valdība sev nogriež algu, Būtu samazināšuši izmaksas pārtikai un tādām precēm līdz ar to cilvēki vairāk pirktu un vairāk aizietu nodokļos, bet tas jau līdz viņu prātiem neaiziet!!!Mammiņ algas ,nu kas tie 38ls ir,divas pamperu pakas un viss ....Nu tacu nenemiet nost mammin algas ....Beidziet manīt tautu ,ka cilveki var uzticeties ....
X
X
Vai kāds no žurnālistiem kādreiz uzrakstīs arī par to, kā tieši tērēs aizdvumu????????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valdība 500 miljonu samazināšanu veiks uz pensiju, pabalstu un algu rēķina; nodokļus pagaidām nemainīs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas