Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dombrovskis aicina iespējamos partnerus meklēt kopīgo un vienojošo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievs Latviešiem
K
Dombrovska, k-gs, vienojiet tautu! Domāju, ka Jūsu darbs Latvijas vēsturē ar laiku var būt ļoti augsti novērtēts, ja Jūs kļūsiet par pirmo Latvijas politiķi, kas spēja apvienot sašķelto Latvijas tautu uz savstarpējas cieņas un vienota mērķa pamata. Vēlu veiksmi!
Buba
B
Nav jau viegli Dombrovskim izvēlēties, - veci, viltīgi, toties sarkanbalti ēzeļi jaunu zirgu ādā, vai rozīga, toties svaiga Budjonnija kavalērija
pro
p
dublēju: Ļoti labs risinājums: kaza paēdusi un vilks dzīvs. Pirmkārt - labas zāles pret ZZS kozņām; otrkārt, labāk turēt šos īsā valdziņā (mazāķ nekā trešdaļa balsu), nekā dabūt rūcošus briesmoņus, kas ikbrīd var iekost kājā vai vēl kur augstāk... Treškārt pro forma izpatikts ir Rietumiem, ir Austrumiem, nemainot attiecību svaru un sviras principiāli.
Astrīda-Tamārai
A
Nu, cienījamie VIENOTīBAS vēlētāji,sevišķi, ārzemju latvieši, kāda ir sajūta? Man tā ir fantastiska! Labāk nevarēja būt. Tagad redzēsim, kuram Latvijas labklājība ir galvenais iemesls tiekties pēc varas. Ģeniāls gājiens no Dombrovska puses!
Es
E
Ko var nolit Dombrovskui, es domaju, ka viņš dara Valstisku soli. Man arī SC nepatīk, bet ja Dombrovsks viņus neuzaicinas valdīb, tad darbs valsts labā būs apgrūtinats. Un par algu paaugstinašanu, atbalstu, ka cilveki, kas daudz strada saņem normālas algas un nav ko skaust!
DD1
D
Cilvēki esiet sava premjerministra, īsta valstvīra, cienīgi un vēliet viņam veiksmi šajā grūtajā uzdevumā vienot visus spēkus Latvijas labā.
Dr.xy
D
Ja kremla salasnas SC tiks pienemts koalicija,tad laikam bus jaatjauno Nacionalo Partizanu vienibas.
Valdim Dombrovskim
V
Tu esi īsts Valsts Vīrs. Paldies Tev par to!
vidzemnieks
v
Vai kādam no negatīvo komentāru autoriem ir zināmi augstāki mērķi par "kopīgā un vienojošā meklēšanu Latvijas attīstībai" ? ----------------------------------------------------- Miel es nebūtu tik lielas, ja priekšvēlēšanu retorika nebūtu Dombrovskis pret Urbanoviču. Tagad izrādās- teijāteris vēlētāju zvejošanai. Otra versija- ASV spiediens. Vēl nožēlojamāka. Marionešu valdība. Starp citu, Eiropa uz SC raugās ļoti piesardzīgi, jo viņu priekšvēlēšanu solījumos ietilpst aizdošanas/atdošanas politikas pārskatīšana.
nu, jaa - un tas pats arī
n
"“šis nav aicinājums „norakt kara cirvjus”" - k lesu zadom, k izbuške peredom un VIENLAICĪGI k izbuške zadom, k lesu peredom - īsāk sakot kurkulpartija rosina vienlaicīgi k izbuške i zadom, i peredom, un k lesu tože - i zadom i peredom tai pat laikā :)))
hmmm...
h
...... partiju vēstures institutus, piem. - kur nākošajam atsevišķajam obligatajam priekšmetam skolās - nacionālo partiju vēsturēm - pasniedzējus gatavot.
hmmm...
h
Tad jau ar padumēm pie ministriem nepietiks - vajadzēs vēl kādas ministrijas, parinstitutus un iestādes ( izbijušās agentūras ) uzraut !
Nu jā
N
Varbūt ,ka Jums ir kaut kas cits zināms par to "kopīgo un vienojošo",man nekas cits te neizskatās kā tikai un vienīgi kārtēja latviešu atkāpšanās krievu šovinistu labā.Tikai tas kaut cik var remdēt viņu apetīti un mēs kārtējo reizi esam gatavi uz to iet.
Gatis Ozoliņš
G
Vai kādam no negatīvo komentāru autoriem ir zināmi augstāki mērķi par "kopīgā un vienojošā meklēšanu Latvijas attīstībai" ?
Sniper'sEye
S
Kādēļ lai Dombrovskis pēc šīm vēlēšanām neceltu algu savējiem? Tāda, ļoti ticams, bija VIENOŠANĀS. TV pirmsvēlēšanu debatēs VD tika vaicāts, vai viņš pirms pašvaldību vēlēšanām pērn melojis? Nē, nesot vis, -- tāda bijusi VIENOŠANĀS. Interesanti, kādēļ viņās vēl ar nevienu nav vienojies, lai fiziskām personām Iedzīvotāju Ienākuma nodoklis nebūtu avansā jāmaksā? Redzams, ka jenotu pavēlnieks nodokļus, patentmaksas un valsts nodevas par 16 -- 20 gadīgiem auto reketē avansos, lai savējim celtu visu to, ko tie paši nespēj pacelt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas