Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Dombrovskis atceļ Vilnīša rīkojumu par Vilka atstādināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grīva
G
Acīmredzams, ka Dombrovskis dara, ko viņam liek partijas biedri, padomnieki utt. Kristāldzidrajam nav savu domu. Nekad nav dzirdēts kāds sakarīgs teikums. Tikai populisms, vispārējas frāzes un truls skatiens tālumā. Vilnītis negrib būt pieaicinātais kāzu ģenerālis, tad arī jēlo pakalpiņi KNABā raujas melnās miesās. Tādiem ne kauna, ne goda. Loskutovs bija labs. Nekur nejaucās, staigāja apkārt, lasīdams lekcijas. Pat naudas izsaimniekošanu nekavēja. Visi bija laimīgi. Kā tiem korumpētajiem gribas vecos laikus !!!
zanis
z
PAR VIENU SPRAAGUSU VILNIITI ,YAADA BURZMA.RE KO NOZIIMEE,KA VISA ZAGLU BAMGA IR TAADA LUBRAKA PUSEE.VISI PARAZIITI ,SKEELES SLESERI UN LEMBERGI IR PAR APRAAGONI VILNIITI.
Ed
E
"....kā arī darba devēja vai trešo personu pamatotām interesēm.” - lūk arī pamatojums Vilnīša kunga rīkojumam. Savukārt Dombrovska kunga rezolūcija var tikt juridiski apstrīdēta. Domāju, ka Vilnīša kungs to arī darīs, juridiski precīzi to pamatojot! PS Vispār mani tas uzjautrina! :) Tāpat kā Kadafi! Nopietni politiķi saka: atkāpies! Mums jātaisa savs bizness, bet tu mums traucē! Bet viņš ne par ko! :))
vairis
v
nu varbut tapec ari notiek cīņa knabā lai varetu vienotibai pieķerties. bet uz kopējās valsts lidzekļu izšķerdešanas un pa tiešo kabatā saules paneļi ir nenozimigs sīkums- ar tiem latvijā liekas tikai viena firma nodarbojas - nu attiecigi vienas firmas lobijs. ja vispārigi, tad tagad ir modē uzbrukt zaļajai enerģijai, jo tā luk dārga un tāpēc elektribas tarifi jāceļ. bet reāli pat ja realizētu pilnigi visus projektus (kas nekad nenotiek) elektribas cena pieaugtu apmeram par 1,8 santimi un ar tikai pec latvenergo aprēķina(kā viņi rēķina mes visi zinām no piemēra ar slevenajiem1200 kilovatiem) bet valdiba dažos gados elektribas rēķinu pacēla par cik? tas vienkārši ir lēts mēģinājums norādit citu vainigo, lai valdibas apetite tik ļoti nekristu acīs
Lelle
L
Vai tautai nav jāzina patiesās izmaksas, vai to Vienotības ministrīši paši finansē, ja viņiem neinteresē to tautai paskaidrot? Un kāpēc knab klusē, ja tas skar Vienotības nelietības?
Kurmītis
K
+++Tu aizmirsi piebilsts arī Dūklava meitu, Auguļa astoņkāja-māsīcu, +++ Es aizmirsu ??? Jeb varbūtu tomēr jenotības melīgie divkoši ? Kuri savā laikā tik dikti, tik dikti brēca, ka radu likšana amatos esot valsts izagšana? Tagad paši liek savējos vēl nekaunīgāk nekā vecie zagļi ... Šlesim bija VIENS šofera dēla, kamēr jēlajiem tie jau ir skaitāmi dučos un desmitos ... Kas attiecas uz Auguli un Dūklavu – neesi pamanījusi, ka viņi savus radiņus ir sākuši likt TIKAI TAGAD – pēc 2 gadu ilgas valdīšanas ? Kamēr jaunpupiņš, reirītis un pārējie jēlie sivēni tam ķērās klāt jau no paša sākuma līdzko tika klāt strēbšanai no Siles ? Un otrkārt – zemniekieki NAV liekulīgi pirms tam brēkuši pa visu pasauli, ka radu būšana esot nosodāma un slikta un NAV katru citas partijas ielikteni amatā vazājuši pa visām avīzēm, stāstot, cik tā ir slikta pārvaldība ... Augulis arī tagad skaidri un gaiši pateica, ka liek amatos cilvēkus, kuriem var uzticēties. Un vienmēr to ir darījis. Nevis divkosīgi melojis, locījies un centies citus ar sūdiem nomētāt, lai tad, kad pats tiks šādā amatā darītu tieši to pašu un vēl trakāk ...
qwerty
q
P.S. vai nebūtu loģiski, ja šo jautājumu risinātu darba inspekcija, nevis politiķi? :)
qwerty
q
wow, sanāk ka darba likums īsti neparedz to, ka cilvēkam darbā ir arī jāstrādā? :D varbūt tapēc arī esam tik dziļā krīzē? :)
vairis
v
nu tik traģiski kā tu mālē ari nav, pirmkārt ir paneļi kamvajag tikai gaismu, saule nav obligāta, otrkārt tā pašizmaksa ir kustigajam panelim, kuru novieto pļavas vidū. uz jumta liek nekustigu, un lidz ar to konstrucijas izmaksas ir stipri zemākas (tiesa ražigums krits apmeram par 20%) reāli paši paneļi kvadrāts internetā maksā zem 1000, ja pa tiešo no ražotāja lielos apjomos tad ar visu uzlikšanu sanās kāds 1000 uz kvadrātmetra. protams pieskaitot apkopi utt, tas nekad neatmaksājas. tas ir tikai un vienigi vērsts uz ekoloģiju. bet ja elektribas cenas celsies pašreizejos tempos tad jau pec pāris gadiem varetu gadities ka saules paneļi jau sevi spēj atpelnit.
!
!
Vai Misters Reforma beidzot varētu pievērsties kam nopietnākam - inflācijai un uzpūstiem tarifiem?
Senais
S
Šorīt Dombrovska kungs LNT apgalvoja, ka neesot KNAB priekšnieks. Izrādās, ka ir gan, vai vismaz domā, ka ir.
pamela
p
Šitāda vīrišķības izpausme!Laikam muguriņai calcigran palietojis. Bet stipri par maz,jo jānoliek pie vietas VOR V ZAKOŅE - Pundurs!
Lelle
L
Nu ko, kloniņ-lohiņ?! Atkal esi piesprucis pie internetapsihenē?
jjj
j
Tad jau sanāk ka Dombrovskis vada KNABu un bez viņa ziņas nekas nedrīkst notikt. Vienotība ir uzurpējusi varu KNABā.
vairis
v
labi es kā vienkārš mirstigais nevaru zināt visas nianses kuram taisniba, bet sekojot lidz medijos vairāk izskatās ka vilnitis izēda ne to bļodiņu un dombrovskis gribēja ātri un veikli viņu nomest, neizdevās, un no tā briža tad nu mērās ar krāniņiem, turklāt dombrovskis lielākoties stipri pārspilejot savas tiesibas iejaukties knaba iekšējā darbā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas