Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dombrovskis atstatījis sevi no lēmuma pieņemšanas par Hipotēku banku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AntiNWO
A
Pilsoniskās Nepakļaušanās Kustība tikai pirms pusotras nedēļas protestēja pret lēmumu pārdot LHZB izvirzot ultimatīvas prasības . Rezultātu nekādu. Vistuvākajā laikā šis MK lēmums tiks noprotestēts prokuratūrā.
bb
b
Varētu padomāt ka ja viņš nebalsos kaut kas mainīsies Visi jau zin kādam rezultātam jābūt un ka saimnieki liek tā balso
Vincents
V
Man kā šīs Valsts pilsonim gan sāp,gan dusmas ņem uz šo valdību,ja patiešām tiks iztirgota vienīgā Valsts banka ,man trūkst vārdu kā to nosaukt.
banķieris
b
Vai valsts banka taisās uz grunti?
Pilsonis
P
Ko saka kasieris J...s,Laikam jau vis sarunāts,kāds otkats???
Vēlētājs
V
KNABAM jāskatās uz pirkstiem.Tas ka,premjers parādā tik lielu naudu ,nozīmē ,ka viņš ir neveiks'mīgs uzņēmējs. Var arī nepiedalītie sēdē,bet var uzpasēt ministru darbu.Arī Birkavs laikam vēl parādā bankai.Vienotībai būs jāskaidro kāpēc premjera ģimenei tādi parādi valsts bankai ,laikam citiem ES premjeriem tādi nav ,un viņi neiedomājās ,ka varētu būt.Ko par to saka finansu ministrs???
lauķe
l
Varu saderēt, ka uz Hipotēku banku pretendēs kārtējais antonovveidīgais Krievijas pilsonis..... Tādējādi Hipotēku banku acīmredzot sagaida Krājbankas liktenis.....
nunu
n
man ir pretīgi lasīt un dzirdēt, ka mums piederošu īpašumu mūs pārstāvošās Saeimas ievēlētais MK vispār uzdrošinās domāt pārdot , kur nu vēl veikt jau aprēķinus.(te varētu izvērsties valdības lamāšanā, bet atturēšos). valdi D aizies vēstures mēslainē kā superpakalpiņš naudai.
es
e
tas, ka tiek pārdota pelnoša valsts banka, tiešām ir nožēlojami ... nožēlojamu politiķu nožēlojama rīcība ...
zāģis
z
Lai vai kā ,bez Jaunupa šai lemšanā neiztiks,ja ne atklāti,tad vismaz slepeni,padomi tiks doti ,jo Vienotība bez kasiera nespēs pieņemt svarīgus lēmumus,jo iespējams tur spīd OTKATI.
zāģis 7
z
100% zaudējumi virs 100 miljoniem!
lāci,atstati sevi no MP
l
Vienotības dubultmorāle 20.12.2011. 13:06 Man nav skaidrs, kāpēc neviens pats medijs nav vērsies pie Ģenerālprokuratūras, KNAB un Valsts kontroles ar prasību izskaidrot, kāpēc netiek pārtraukta vai komentēta 450 000 latu valsts naudas pārskaitīšana Vienotības "sarunātāja" Jaunupa basketbola klubam. Cik ilgi vēl tautu turēs neziņā un aizdomās, ka valstī valdošā partija zog? = Tagad, kad publiskajā telpā lieliski parādījušies Vienotības šeftmākera Jaunupa "varoņdarbi", tas būtu ikviena Vienotības biedra, un jo sevišķi lielbiedra (kā S.Ēlerte) pienākums PUBLISKI NOSODĪT šādu rīcību. Bet tā vieta Sarmīte Ēlerte klusē kā sprāgusi zivs un partijas biedra dīlus izliekas neredzam, rīkojoties pēc principa "ne mana cūka, ne mana druva"
stingrā mamma
s
Pats galvenais jautājums, KO PĒRK VIENOTĪBA NO LEMBERGA, ja )Latvijas valsts!) mežiem atņem Jaunupa klubam par labu tikpat, cik Lemberga komandai?
  • 0
  • 0
Gunča
G
Tas ir pazemojoši,ka vienīgā Valsts banka,kura mums ir ,tā pati tiek izpārdota dajebkam,jo tā lūk vēlas ES.Vai tas jums liekas normāli?
Joks
J
To tik Vienotība var izdomāt: PĀRDOT BANKU PAŠĀ KRĪZES PERIODĀ ! Jokdarīši, kuri valstij atkal rada simtiem miljonu zaudējumus. Joks.
  • 3
  • 0
jānis
j
Kā gan viņš var piedalīties lemšanā,ja pats ir tik lielās parādsaistībās ar šo banku?To pat likums neatļautu,lai kā viņš arī negribētu būt par izlēmēju,bet toties ieliks par lēmēju savu klases biedru vai ko tmlīdzīgu,par to esmu pilnā pārliecībā
solvita
s
jaunupam mierinājuma balva
He he....
H
Premjerītis no Vienotības ... he he.... Kārtējo reizi melo.... hi hi.... Jo piedalījās Hipo bankas gan gremdēšanā, gan solījumu parakstīšanā SVF tās daļas pārdošanai.... ha ha... Knābītim būtu darbs, ja tas nebūtu Vienotībasi pakļauts orgāniņš.... hu hu...
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas