Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dombrovskis balsojumu nodēvē par "diezgan nožēlojamu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
...nožēlojams ir it viss, ko dara Dombrovskis. Neviens lāgā nebalsoja par Vienotību, bet šie tik diktē noteikumus.NOŽĒLOJAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko sējis ,to pļauj.
K
Zatlera karjera politikā cik strauji iesākās ,tik pat strauji arī beidzas.Ciķ nožēlojami,bet laikam jau pelnīti,ka viņa paša partijas cilvēki viņu nemīl un neatbalsta.
pilsonis
p
Tie ir apzinigi cilveki, kuri balsoja pret so kretinu Zatleri. Tas tacu butu kauns un pazemojusm ikvienam Latviajs iedzivotajam, ja sis mulkis Zatlers tiktu ievelets Saeima vaditaja amata. Es nevaru iedomaties, ja sis mula Zatlers jau sedetu Saeima un vinam butu japienem zverests sodiem no siem kretiniem, kuri nespeja sakarigi nolasit latviesu valoda 5 teikumus, tas mula tikai sedetu un blisinatu savas stulbas acteles. Aboltina vismaz sodien dalu kretinu paudzinaja liekot tim atkartot vairakas reizes nolasit deputata zverestu. Zatlers ir japatries no Saeimas ar ap...stu koku.
atbilde
a
Tiem, kas tā satraucas par jenotiem: tad labāk premjers un spīkers ar vāju latviešu valodu sarunvalodas līmenī. Mana piebilde ir Mildai - kur var būt, piedodiet, tik stulbs cilvēks
Arī
A
Klementjevs šim postenim pilnīgi neder! Kāpēc nevienu krievu deputātu neviens nekritizē, bet paši savējos rauj gabalos? APNICIS !
Arī
A
Klementjevs šim postenim pilnīgi neder! Kāpēc nevienu krievu deputātu neviens nekritizē, bet paši savējos rauj gabalos? APNICIS !
atbilde
a
Perfekti. Ceļš uz Latvijas pārkrievošanu ir sācies. Tie;š;am liekas, ka pirms 20 gadiem viss ir bijis veltīgs
Oskars
O
Zatleram nu jāatspēlējas un jāapvienojas ar SC , lai iznīcinātu IZSAIMNIEKOTĀJU MAFIJU Latvijas SAEIMĀ.
re!
r
Tu neesi Oskars, bet Fedja!
  • 2
  • 1
Dace
D
Prātiņ, nāc mājās! Tā viens otram riebdami iznīcinās Latviju!
  • 1
  • 2
Kā pa miglu!
K
Tā ir, ka mūsu vara visu grib darīt pa kluso! Paši vēlas aizklātus balsojumus,paši vien otru uzmet un kopā paņirdz par stulbo tautu, kurai nekas nav jāzin par savu izraudzīto deputātu.
Jukums
J
Apšaubu, ka Vienotība visas partijas līmenī, šoreiz būtu rīkojusies tik bezatbildīgi. Par Dombrovskis sāk saprast, ka šī nav nejauša, bet gan kāda neredzama spēka noorganizēta daudzpakapju akcija, kuras režisorus tomēr viegli varam nojaust - viņi ir starp tiem, kuri zaudeja šīs vēlēšanas. Un jajautā - ja šādas lietas notiek pat saeimā, kur teorētiski vajadzētu būt gudrākajiem no gudrajiem, labākajiem no vislabākajiem, , tad par ko gan lai tauta cienītu šādus savus kalpus, kuri, turklāt, vēl tikai šorīt nodeva zvērestu, bet vakarā jau nodod viens otru? Un nākas secināt vēl vienu lietu - ja vienu reizi nespējam ievēlēt normālu saeimu, tad tā ir vēlētāju kļūda. Bet ja vairakas reizes pēc kārtas, tad tā jau ir sistēmas kļūda. Un, ja velamies ko mainīt, tad vispirms ir jāmaina tieši šo sistēmu - šinī gadījumā vēlēšanu sistēmu!
cūcība!
c
Pirmkārt, jāmaina tā slepus darbība Saeimā! Man taču ir jāzin, ko dara mans ievēlētais deputāts, jo viņš pārstāv arī mani!
  • 4
  • 0
jes
j
Kāpēc nožēlojams balsojums. Bridzot redzams, ka balsotāji pilda vēlētākiem doto solījumu.
onslavs
o
plotiskais cirks turpinās...
Nameisis
N
"9. un 10.Saeimas sliktāko tradīciju garā"... Varbūt, ka arī 10. Saeimā tavi paša Vienotības cilvēki "ziepes vārīja" un visu veiksmīgi uz oligarhiem norakstījāt ? Olšteins tak ar ir tā kā no Vienotības nmācis, vai ne ?
hi,hi,hi
h
Dombrovskis balsojumu nodēvē par "diezgan nožēlojamu" ======= Nožēlojami ir tas, ka Dombrovskim nav nekādu prinipu, jo viņš izskata iespēju atkal sadarboties ar ZZS.
johny
j
labākais ir tas, ka uzmeta savējie :)) no vienotības un visu latvijai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas