Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dombrovskis: Bārzdiņam ir jāturpina strādāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai
V
jau tagad nevajadzētu nomainīt gan šo ministru, gan kristovski, gan Kamparu? Visi trīs neder NEKAM!
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Ļaujiet Dombrovskim strādāt ! Ļaujiet Bārzdiņam strādāt ! Ļaujiet ...........strādāt ! Daudzpunktu vietā ielieciet nākošo uzvārdu,bet netraucējiet, šiem visnotaļ cienītajiem kungiem, noārdīt Latvijas valsts iekšējo infrastruktūru.
fiksais vēl
f
Vai šodien KNL TV pārraidē izskanējušāis nesodamības princips nav apliecinājums, ka šī ir marionešu valdība? 6 gadu laikā var mierīgi saņemt tūkstošiem latu algu un ikkadu krīzes laikā, kad desmitiem tūkstošu iedzīvotāju sēž bez elektrības mierīgi smaidīt TV ekrānā it kā nekas nebūtu noticis? Mierīgi sēž un smaida... Vai tiešam domā, ka mēs viņus ievēlējām?
fiksais
f
Vai šīs vēlēšanas nav farss? Vai šī nav marionešu valdība? Par kādu izvēli Tu runā? Vai tiešām tu tici, ka šo ākstu armiju ievēlēja? Vai tomēr saimnieks iecēla? Kā tas var būt, ka visi šie premjeri - fiziķi, pirms vispār viņus ievēlēja, devās kādā īpaši slepenā apmācībā pie saimnieka... Vai saimnieks ir (bija) gaišreģis? Vai LikiWeaks nelasīji, kam mēs esam interešu sfēra? PS. Šī ampelmaņu komanda nav iemācījusies tikt galā ar sniegu - medicīna, izglitība un ekonomika vispār viņiem ir kosmoss!
resnajam pīļknābim
r
! 05.01.2011 19:24 Ziņot! Lēna, nu ļoti lēna valdības vadītāja rīcība. Kā jau iepriekš rakstīju, PUTINS 2010 gada nogalē atbildīgās amatpersonas lamāja uz nebēdu par 3000 atstātiem iedzīvotājiem bez elektrības. Pie mums, nekāda valsts vīru rīcība nenotiek pie 50 000 atstātiem iedzīvotājiem pilnīgā tumsā. SVIESTS
Ieva
I
Pareizi, jo šitais pamatojumu tam, ka jau tas, ko Dombrovskis nogrieza, ir par daudz, neuzrakstīs.
vārgais
v
veselības ministram jāastāj amats, lai dodas uz Liepāju un strādā sev atbilstošu amatu, nevis nemākulīgi ministerēt.
I.Gr.
I
Shoreiz patiesi visumaa lietishkji un labi komentaari. Daudziem es pievienojos. Ja beidzot sastraadaasim, tad veiksies!
...
.
veselības ministrs varētu ministru prezidentam palīdzēt atrast labu dietologu,savādāk tāds apvēlies un laikā, kad daļa tautas dzīvo badā, nav labi tādam treknam būt
Ventspils Muļļ
V
un Lembem ar... buutu jaaseed Matiisaa
Nu kā var padzīt ZZS deleģēto? Tiem taču rokās koalīcijas liktenis.
Murlene
M
"briesmonis » Skaistule 15:48 Šie tirliņi patiešām ir dumji, bet tie tomēr ir cilvēki, kas izraudzīti no mūsu pašu vidus - kas grib kaut ko darīt. Ja Jūs uzskatiet, ka esiet gudrāka un kompetentāka par viņiem, tad lūdzu ejiet uz izvirziet savu kandidatūru - bet visticamāk, ka Jūs to nemaz nevariet, jo pašai vien 6 klašu izglītība vai arī motivācija sēdēt mājās un rīt čipsus ir lielāka. AtbildētVērtēt komentāru: 0 x dakterīts » briesmonis 15:52 Viedi vārdi!" - JŪS DROŠI VIEN ESAT POLITIĶI VAI TIE, KAS NO POLITIĶIEM NAUDU SAŅEM.
briesmonis
b
Gribēju atvainoties komentētājai pirms manis - par to 6 klašu izglītību. Es pārmetu, ka Jūs apvainojat citus, kaut gan pats vēl rupjāk apvainoju Jūs!
INVALĪDS
I
protams ka jāturpina strādāt Liepājas traumpunktā un saņemot samaksu ,kuras lielums tieši proporcionāls traumpunktā apkalpoto cietušo skaitam . Tas būtu atbilstoši Bārzdiņa kunga deklarētajam Latvijas TV.
Ministry of Truth
M
Kad vārdu 'kaut ko darīt' vietā spēsit droši ielikt kādus precīzākus, piezvaniet man, es atkal aizgrābts lasīšu. Tikmēr pievienojos pragmatiķiem - JL varēs vainot visā un visā pārējā LC, LPP, TP un citus vēl pāris gadus. Tad pietrūks izdomas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas