Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Dombrovskis: darbs pie budžeta politiskās veidošanas ir beidzies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Glumais Roberts
G
Valdibas saja valsti nemaz nav - premjeram nav realas varas. Pat tad, ja valdibai izdodas par kaut ko vienoties, parlamants nobalso citadi. Ka oligarhi pasvilpj, ta notiek. Krit uz nerviem te dazu komentetaju okupantu nemitiga piesauksana! Latvijas sibriza bankrotam nav nekada sakara ar bijusas PSRS ietekmi, pasu tautiesi valsti izzaga, tisuprat noveda lidz maksatnespejai.
q
q
Un tagad ķeramies pie mākslinieciskā noformējuma.
zemnieks
z
Latviešu tauta ir gājusi cauri visādiem nodokļiem .Klaušas ,desmitā tiesa utt .Kad PSRS okupēja Latviju 1945 gadā ,daudz cilvēku bija apkautu ,izvestu ,devušies trimdā .Lai cilvēki nemuktu mežā ,zemi dalīja ,tā sauktajiem ,darba zamniekiem 10 ha katram .Bija palikušas arī vecsaimniecības ,lai viņas sagrautu uzlika modokli 50% no saražotā .Izpildīji ,tad nākošā gadā tev bija jāizpilda iepriekšējā gada uzliktā norma plus 50% no saražotā .1948 praktiski nebija ražojošas vecsaimniecības ,viņas ar nodokļiem tika sagrautas .Darba zemniekus 1949 gadā BRĪVPRĀTĪGI sadzina kolhozos .Dažus uzcītīgākos darba zemniekus ,kas bija tikuši pie mantas ,ar savu darbu ,1949 gadā pat izveda uz sibīriju .Tādi bija tie nodoklīši .Tikmēr vadošā elite komunisti, čekisti utt iekārtojās Rīgas centra dzīvokļos .
kaka
k
debilaa valdiiba
klusais
k
Tas vienkārši nozīmē to , ka kāds ir ļoti "pareizi" saslēdzis līgumus. Interesanti uz kuru vajadzētu apvainoties?
Dr.xy
D
Pacelt zemes nodokli nozime atnemt cilvekiem zemi otro reizi.Pirmo reitz to izdarija okupanti cetrdesmitajos gados un tagad 2009.gada tas tiek atkartots.Es sanemu mantojuma zemi Purvciema,uz kuras 1970.gada tika uzceltas daudzdzivoklu majas,kuras dzivo 90% okupanti. Zemes nomas maksu par 2009.gadu es sanemu Ls 1600,-,bet nekustama ipasuma nodoklis jau tagad,2009.gada ir Ls3200,-.Tatad no maniem vecakiem sanemtais mantojums man tiek atnemts.
glumais Roberts
g
50 gadus par spiti padomju okupacijai Latvija pastaveja, cilveki stradaja, radija vertibas, kopa savu kulturu. Diemzel nepilnos 20 neatkaribas gados paspeja sagraut pilnigi visu.
Lelle
L
Tas, kas liekas izdevies šobrīd, rīt var pārvērsties par totālu krahu....ne vienmēr nauda spēj glābt visu. Pats Dievs ciņus ir nolādēji... Latvieši ir pacietīgi, bet līdz zināmai robežai...piektais gads šobrīd briest...ceru, ka pirmie te iejauksies ārzemnieki.
Santīms
S
Zatleram, Kalvītim, Dombrovskim un pārējām 100 gudrajām galvām noteikt krīzes situācijas algu - Ls 300 uz rokas!
cony
c
fiksi vajag pieņemt nekustāmā īpašuma nodokli un attiecīgi samazināt nodokli par cilvēku nodarbinātību,strādāšanu.Vajag visādi stimulēt cilvēku spējas strādāt darbu nevis tukšus salmus kult vai strādāt nedarbus
zvirbulēns
z
Jā, Lelle, jā! Zvaigznes nevar piečakarēt, pat ēbrejiem tas nekad nav izdevies, kaut izdodas viņiem teju viss. :))) P.S. Latviešos pazudis niknums.
Petra
P
Nepelnīti ignorēts tika tikai progresīvais ienākuma nodoklis un PVN paaugstināšana(pazemināšana maizei!) luksusprecēm un pakalpojumiem!
lala
l
Taču V. A. Krauklis atzina, ka aizdevēji kļuvuši piekāpīgāki savās prasībās un kategoriski neuzstāj uz lielāku samazinājumu nepieciešamību. Nu, to mēs uzzināsim oktobra vidū, VAK līdz šim nav bijis diezko uzticams un kompetents informācijas avots.
Tāuntā
T
Tieši tā.
Tāuntā
T
Dombrovskis: darbs pie budžeta politiskās veidošanas ir beidzies ================================================= Aga. Kirdik Latvijas budžetam. Pirmklasniekam ir skaidrs, ka nevar salāpīt budžetu, atņemot viņam konfekšu santīmus vai ieviešot jaunus nodokļus par piršanu, kā arī ceļot jebkādus esošos, jo, kā tautas gudrība vēsta, "no miroņa pirdienu neizspiedīsi. Tie, kuri varētu maksāt nodokļus (gan uzņēmēji, gan darba ņēmēji, jau kādu brīdi vairs nav šeit). Protams, par savu ieguldījumu šī stāvokļa sasniegšanā, Cūkas kungs ir pelnījis amatu "Latvijas Balzama" padomē, un vēl kādās 10 līdzīgās. Tik tiešām ceru, ka Dievs visu redz un, ņemot vērā Cūkas kunga fizisko kondīciju, ceru, ka Viņš neļaus Cūkas kungam vēl ilgi baudīt sazagto. Tas pats attiecas arī uz K&K un Ivaru un vēl daudziem līdzīgiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas