Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: diskusija par pensijām būs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tiesa
t
Tādiem Rungaiņiem derētu atcerēties, ka ja ķersies pie pensijām var izrādīties, ka ejam uz visu banku, jo zaudēt jau mums nav ko!
TU
T
Tad ej un atņem tos grašus saviem vecākiem!!! Pretekli tfu..
Jāa
J
Tev arī vecīšu maciņš interesē? Kāpēc tu neprasi lai samazina pārblīdušās tiesnešu algas, beidz stulbo karu Afganistānā, deputāti(tads kā V Lācis) atsakās no savām piemaksu piemaksām un kompensācijām, lai begtu tērēt 100 tūkstōsu visādiem padomniekiem??????
yyyy
y
Ar galvu tu nedraudzējies - tas ir fakts....
XXXX
X
Ne ,Kobrin,es esmu taja apsaujamo rinda,un uzjautrinos par divam kolosalam kampanam Latvija -- Tautas skaitisana un ATBRIVOSIMIES no PENSIONARIEM,starp citu mana pensija ir 177 tatad nabaga valstij tiek pat dazs latins nodoklos,Neesmu jau RUNGAINIS,bet tie nabagu latini ir tie vertigakie,tikai tie laus valstij iznirt virs udens
janis
j
Pārņemsim Igaunijas pensiju sistēmu, tā ir godīga un lētāka: www.diena.lv/lat/politics/arzemes/laikraksts-igaunija-pardos -savas-pensiju-sistemas-modeli
arii ekonomists
a
Ej nu ej? Pensija 1 dolaars? Cik tad liela bija sii pensija Latvijas rubljos vai latos - dolaars nekad nav bijis LR nacionaala valuuta un neviens LR pensionaars nekad nav sanjeemis pensiju dolaaros. Un kaads tad bija dolaara mainjas kurss peec sii PSRS bankrota?
Sīmanis
S
Diskusija jāraisa par ēnu ekonomikas samazināšanu, par nodokļu atlaidēm godīgiem uzņēmējiem, par kontrabandas apkarošanu, par reālām strukturālām reformām kaut vai augstskolās vien, par valžu un padomju likvidēšanu, bet Valsts kontroles lomas paaugstināšanu lielajos uzņēmumos, kur valstij savas kapitāldaļas, par Latvijas Bankas klerku samazināšanu un viņu algu apcirpšanu līdz 1000 latiem mēnesī (Rimšēvičam un attiecīgi zemāk citiem). Ir vēl citi priekšlikumi. Gan katrs no komentētājiem savā jomā atradīs , kur valsts var ietaupīt. Ar 200 latiem pensijas var tikai žēlīgi izdzīvot. Neko vairāk.
@
@
Vēlētāji ir izaudzinājuši savā azotē treknas odzes.
Hrenovijs Hrens
H
Rungaiņa & pensionāru konsolidēšanas sakarā. J ūs noguldāt savu naudiņu ilgtermiņa depozītā uz 20 gadiem bankā, jo tā sola labus procentus. Kad pienāk laiks saņemt solīto, banka paziņo, ka Jums tik lieli procenti nepienākas, jo citiem arī vajag ēst un, vispār, ari paša depozīta vairs nav jo tas ieskatīts citas bankas glābšanai Godīgi, vai ne? Un tagad hipotētiski pieņemiet, ka banka ir Latvijas valsts, bet depozīta noguldītājs – pilsonis, kas maksā nodokļus un (aizejot pensijā ) grib saņemt savu depozītu. Godīgi, vai ne?
Mārcis
M
Palielinot pensijas krieviem, gadā no sociālā budžeta ir jānoskaita 10 miljoni. Lai to sedz šī līguma parakstītāji. Vispirms Zatlers.
jānis > Kā tad!
j
Vēl - treškārt - nodokļu celšana paildzinās Latvijas stagnāciju.
jānis > Kā tad!
j
Smagi kļūdies. Pensionārus politiķiem ir tieši visgrūtāk aiztikt, jo viņi sastāda lielāko daļu no elektorāta. Jā, viņi neaizbrauks, bet viņi nobalsos par kādu citu. Ir jāsaprot pāris lietas. Pirmkārt - pensijas ir mazas nevis tāpēc, ka valdība slikti darītu savu darbu, bet gan tāpēc, ka PSRS bankrotēja, izputinot visus PSRS gadu darba augļus. Pēc PSRS bankrota pensijas bija 1 dolārs:) Latvija ir piedzīvojusi milzīgu lēcienu - tagad vidējā pensija ir ap 300 dolāru. Latvijas valdībai var pārmest tikai to, ka pensijas ir mazākas nekā Igaunijā - tur ir vainīgs Latvijas Ceļs un oligarhu partijas, kuras iepriekšējos gados pieņēma sliktākus lēmumus nekā Igauņi, ļaujot Igaunijai izrauties priekšā. Otrkārt - valdība tik daudz nenozog. Alternatīvas pensiju negriešanai ir naudas atņemšana izglītībai, medicīnai, bērnu atbalstam.
pensionāre
p
Mana pensija ir zem iztikas minimuma. Vakar kungs lepni paziņo - samazināsim tās par tik un tik procentiem. bet ... nodokļu politika , aptiekas u.c. manu maciņu jau iztukšojuši. Vēl pavisam nesen viņi dziedāja citu dziesmu. Cik ilgi aizsegsies ar politisko atbildību?
žmots
ž
Sen jau savos 2 valdīšanas gados Dombrovskis pensijas ir pamatīgi apcirpis ar visiem saviem nodokļiem, P_VN, akcīzēm, cenu paaugstinājumiem utt. Sen vairs pensijai nav tās vērtības,pirktspējas, kas bija pirms kaut vai 2 gadiem. Un nav kauna gudrot, ka jāatņem vēl? Resnie kungi! Ja muldat par solidaritāti, tad vispirms solidarizejaties paši! Ieskaitiet sociālajā budžetā katru mēnesi kaut vai 1 tūkstoti, kaut 500 latu no savām reibinošajām algām! Kur tad ir tas jūsu patriotisms, īpaši tagad, krīzes laikā? Bez tam - jūs taču katru dienu taurējat, ka krīze esot beigusies, ka jūs briesmīgu varoņdarbu esot paveikuši.Kad tad jums ticēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas