Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Dombrovskis drošs, ka valdība šodien tiks apstiprināta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
....kāda tauta, tāda valdība....tiešām Muļķu zeme
Adatiņa
A
Jā kas to būtu domājis,ka Dombrovskis tā izrīkosies? Bet kāpēc Prezidents viņu atbalsta? Domāju un cerēju,ka prezidentam ir stingrs mugurkauls,bet nekā!Dombrovskis visu izlemj vienpersonīgi! Un tas ir galīgi garām! Vēl jau visi nav aizbraukuši,ir vēl loģiski domājoši cilvēki! Jāizdomā,kā tikt vaļā no šīs Latvijas nelaimes!
būs V knābis,būs!
b
ha 03.11.2010 10:27 Vienotības OLIGARHI ir visspēcīgākie oligarhi valstī,un šos 3 oligarhus /hūte,elirte,štoks/Vienotība nēsā uz rokām,gan piedāvājot visizdevīgākos portfeļus ,gan atļaujot vadīt visu valstī notiekošo par labu šiem 3 Vienotības oligarhiem tie 2AŠ PLL oligarhi , kuriem Vienotība pieteica karu pirms Saeimas vēlēšanām, ir tikai mazas nullītes salīdzīnot ar šiem 3 Vienotības oligarhiem ,kuri diriģē visu lāča valdību ========================Vienotība saudzē ne tikai savus 3 oligarhus ,bet arī savas kontrabandisties un h``````utes mediju saimniecīti Es arī stāšos Vienotībā ,kura vienmēr aizstāv un aizstāvēs savus blēžus, savus zagļus un savus oligarhus ,
pamela
p
Vakar pēc Āboltiņas Prezidija priekšs.amata SAGRĀBŠANAS,intervijā LTV madāma paziņoja JAU !!,ka viņa būs ARĪ apvienotās Vienotības priekšsēde!Skat.arhīvu!! Vai kāds vēl šaubās par cirka izrādes iznākumu,kur ir gan galveno lomu spēlētāji,gan prasti statisti.Es gan būtu ņēmusi koalīcijā arī PLL.SCP bija jāizlidina,JO nododot vienreiz / ar TB,JL ir citādi !/ viņi Štoks un Pabira ,nodos VIENMĒR,jo "morāle,sirdsapziņa,gods"NAV viņu vārdu krājumā !! Viņi tādi partiju "ŠESTAKI".Kurš vairāk sola,tam arī laizīs roku. Un vispār Vienotība ir ĢM /ģen.modific./ ļaužu saiets.Nosaukums ir 100 p. garām ! Haepy end NEBŪS !!Patreiz neredzu atšķirību aR opozīcijā palikušām partijām Vienotības uzvedībā,ar ko viņa sevi arī noraks.
.Sirmais
.
Savus bērnus ir jāaudzina pašiem vecākiem un nav obligāti tos jābaro nodokļu maksātājiem.Tas nav nopelnīts pabalsts. ko var pieprasīt kā obligātu.
Vai, patika!
V
Tā tak ir lembīša valdība , ko tas vienotības kāmītis te grozās pa priekšu? «Apollo», [email protected] Trešdiena, 3. novembris (2010) 07:21 Apvienības «Vienotība» tieslietu ministra amata kandidāts Aigars Štokenbergs (SCP) pirmdienas rītā ticies ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu. Štokenbergs portālam «pietiek.com» liedzies, ka ar Lembergu viņam bijusi īpaša tikšanās, tomēr Ventspils mēra labā roka Guntis Blumbergs portālam apstiprināja, ka ir noorganizējis Štokenberga un Lemberga tikšanos. Blumbergs starp abiem runāto neatklāj, vien sakot, ka tā bijusi «saruna par dzīvi». Viņš noliedz, ka starp nākamo tieslietu ministru un Ventspils mēru būtu panākta kāda vienošanās. Štokenbergs apgalvo, ka ar Lembergu pārmijis tikai pa vārdam: «Es teicu «labdien», un viņš man atbildēja «labdien».» Konfrontēts ar citu avotu teikto, ka saruna ar Lembergu tomēr bijusi, Štokenbergs apcirtās un aizgāja. Iepriekš vairākkārt jau vēstīts, ka Lembergam varētu būt iebildumi, ka tieslietu ministra amats tiek «Vienotībai», vēl jo vairāk – Štokenbergam.
Jā.
J
Karavāna rej, bet suns iet tālāk !
Jā jā
J
Esmu par Dombrovska valdības apstiprināšanu un darbu 4 gadu garumā. Lai veicas!
pops
p
Dombrovska formāli izveidotā, tā saucamā valdība, tiks apstiprināta, kas savukārt ievadīs globālistu Lielā Plāna (LP) nobeiguma fāzi tās ekspermentālajā poligonā ar šifrēto nosaukumu LR. Ekspermentā iegūtie rezultāti tiks analizēti un izmantoti tālākai LP realizācijai pārējās teritorijās. Pastāv liela varbūtība, kas pamatojas uz šodien sasniegto, ka ekspermentālā modeļa izstrādes vadības grupa, tuvāko 2 gadu laikā, tiks nominēta Nobela prēmijas saņemšanai.
vdz-zagļu banda
v
Skleroze? Piemirsi, kas apzaga bērnus, kas apzaga Bērnu slimnīcu? Ne jau Dombrovskis!
lauķis-pilnīgs sviests
l
Pilnīgs sviests ir tas, ka ļāvām izzagt savu valsti!Kāpēc tad mēs bijām spiesti aizņemties? Kas paņemts, tas jāatdod!
Zelma Birzniece
Z
zagļu banda-par bērnu apzagšanu Bērnu slimnīcā varēt uzrakstīt,lai nav jāatkārto jau sen zināmais teikums
Vita
V
PLL jauniešiem nav miera: kremt, ka nav tikuši pie drupačām no kungu galda! Kremt, ka lielākā iedzīvotāju daļa atbalsta Dombrovski un vēl izturību! Valsts ir izzagta un izsaimniekota, kurā ne viens vien šodienas bļāvējs piedalījies. Tagad raud, ka sāpīgi sadotds pa pirkstiem!
Dace -Zagļu banda
D
Zagļu papagailis pamodies? Vai Tev nekas cits nav iemācīts?
pilnīgs sviests
p
Ceru, ka SC un PLL neatbalstīs Dombrovska ekonomikas saspiešanas plānus un izdabāšanu zviedru bankām. Tad vēl paliks cerība uz politikas maiņu nākotnē. Valdības ilglaicīgu stabilitāti garantē tikai tās darbošanās Latvijas interesēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas