Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: Ekonomiskā augšupeja izlabos trekno gadu kļūdas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Nenoliedzot, ka Dombrovskis mantoja ļoti sarežģītu situāciju, nākamiem vadīt'jaiem būs vēl sarežģītāka situācija, labot Dombrovska administrāciju pieļautās kļūdas, kuru sekas ir un būs vēl traģiskākas un tālāk ejošas. Pie Dombrovska saimniekošanas ekonomika ne tikai neatlabst un neatlabs, bet paies vismaz 20 gadi, lai novērstu paliekošās sekas Ezīša kļūdām!
Penša
P
Jau izlaboja,mēs visi esam kļuvuši nabagi.
ulzha
u
Visa pasaule apbrīno par panākumiem, bet latvijiešiem jau labāk zināms - latvijieši grib atpakaļ trekno komandu! Pierādījuši sevi nekompetencē! Neies jau ticēt kādam, kas, paskat, "dežūrvārdus" atļāvies izmantot! Jātic tiem, kas izsakās oriģinālāk, piem "nasing spešl" :D [/sarcasm]
Trahtenbergs
T
... par veelu , iemet cietumaa valsts nozadzeejus , taadus lembjus , šaraiņos , šlesakovus , gaiļus , baķkas , kalvjus un citus korumpantus , vot tad i vareesi uzsaukt trekno gadu kļuudu labojumus , a tagad , seedies divi!
viesis
v
Tev ir tāda interesanta loģika- kopumā Dombrovska ekonomiskā politika ir pareiza, tikai nevajag tiekties uz eiro. Draugs- Tu aizmirsti, ka visa patreizējā ekonomiskā politika ir pakārtota mērķim- ieviest eiro. Tā, ka Tavas domas īsti neiederas kopējā kontekstā. Vai nu Tev jāpiekrīt, ka mums nepieciešams eiro par katru cenu, vai arī jāatzīst, ka Dombrovska politika nav īsti pareiza, jo pēc definīcijas nevar būt pareiza politika, kas orientēta uz nejēdzīga mērķa sasniegšanu....
Janka
J
Tu dziļi maldies - vienīgā iespēja, kā izglābt Latviju no krīzes, bija un vēl ir, ir radikāli izmainīt valsts pārvaldes sistēmu, samazinot birokrātiju un atlaižot 30-40 000 ierēdņu. Tā vietā Dombrovskis ir iztērējis aizņemtos miljardus, lai šo sapuvušo sistēmu saglabātu, tādējādi pilnīgi nokaujot ekonomiku un iedzenot tautu parādos un nabadzība uz desmitiem gadu...
Nez vai
N
tajos ekonomikas ciklos arī tas ir ierakstīts ,ka daļai iedzīvotāju (mazākajai) dzīve kļūst vēl labāka kā pirms krīzes,bet atlikušiem tā kļūst sliktāka un sliktāka.
to pensis
t
Trekno kļūdu ievārīšnā piedalījās lielākā daļa tautas :)
atis
a
pats tu 2014. gadā būsi beidzis eksistēt. nevajag muļķības runāt. tu es tikpat aprobežots kā dombrovskis.
viecha
v
trūcīgiem atņem pat to, kas viņiem ir, lai apmaksātu turīgo parādus.
Padumjā Latvija
P
"Viņš Latvijas krīzes pārvarēšanu iedalīja četros posmos." . Pirmais - trūcīgie palika trūcīgāki, bet turīgie - bagātāki Otrais - daži no turīgajiem bankrotējot palika vēl turīgāki, par trūcīgajiem aizmirst. Trešais - daudzi no turīgiem kļūst vēl turīgāki, trūcīgiem atņem pat to, kas viņiem ir, lai apmaksātu turīgo parādus. Ceturtais - palikuši tikai turīgie. Trūcīgie ir vai nu ārzemēs vai koka mājiņās zem velēnām.
bimbam
b
Tulkojms "labs nak ar gaidisanu" nebus isti precizs, drizak ar "gut Ding will Weile haben" jasaprot, ka labas lietas nenotiek uz reizi, resp. japaiet ilgakam laikam, lai labas lietas istenotos (un ne jau pasas no sevis). Protams, jagaida, bet no gaidisanas vien nekas nebus. Tacu principa ir pareizi , ka LV cilveciniem beidzot vajadzetu iemacities saprast, ka ekonomikas ciklos uzreiz nekas neatstaj tiesu iespaidu uz maciniem, bet, ka visas ciklu izpausmes notiek ar zinamu novirzi ka viena, ta otra virziena.
bimbam
b
Dombrovskis sorit skaidri un gaisi pateica, ka ta vinam neliekas esam laba ideja!
Mantrausis
M
Man nez kālab šķiet, ka VD pats ir pārliecināts, ka vārds "godīgs" attiecināms tikai uz reālu zagšanu. Bet - cik var muldēt un melot? Kauns klausīties!
cony
c
Lai katrs pats padomā,kādus zelta kalnus es ar savām rokā un prātu varu sev iegūt un likumīgi vēl attiecīgo artavu nolikt kopējai visas lielās ģimenes Valsts vajadzībām,bet vajadzību ir ļoti daudz.Atliek paļautie uz mūsu skolotājiem un darba audzinātājiem,citu iespēju nav.Šķēles ieteiktais tīrīt regulāri zobus,gludināt bikses nestrādā.Vāji arī notika un vēl tagad notiek angļu valodas mācīšanās no 1.klases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas