Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis forumā Polijā uzrunās pasaules biznesa līderus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Dombrovski no ZAGĻU un MEĻU latvijas neviens NEKLAUSĪSIES drīzāk PADZĪS.lai skrien ātri TAUTU PAĒDINĀT. KAUNS Latvijas PREMJERAM !
Viņš .
V
Dombrovskis pats nemaz neapzinās uz cik slidena ceļa viņš ir nostājies. Viņš esot viens no pasaules jaunās kārtības līderiem,to kaut kur nesen izlasīju internetā.Kas tad ir šī pasaules jaunā kārtība,kur viss tiks globalizēts,kur parādīsies jauns diktators,ko Bībelē sauc par antikristu,kas pasauli ieraus šausmīgā postā. Cik briesmīgi ,ka aklie aklajiem ir kļuvuši par ceļa rādītājiem,un neredz un nesaprot uz ko tas viss ved .Tās ir veltas un tukšas ilūzijas,ka visu globalizējot,un ieviešot pilnīgu kontroli par visu,un katru cilvēku atsevišķi,tas var novest pie pozitīva atrisinājuma.Viss jau sen ir izlemts,un Dievam ir nolikti laiki ,kad tas viss sāk piepildīties.Tikai garīgi aklie naivi tic ,ka pasaulē nāks liels uzplaukums.Karjeristi savas karjeras dēļ būs gatavi staigāt pāri cilvēku likteņiem un dzīvēm bez mazākās sirdsapziņas. Sie cilvēki nemaz neapzinās pasaules gaitu,ka tā drīz vien tiks izvadīta pēdējā ceļā uz savu nobeigumu un finišu,un to izdarīs politiķi,kuriem nav nekādas vīzijas,redzējuma un zināšanas ,ka esam nonākuši pie šī laikmeta pēdējām robežām.Dieva kartē ir saliktas visas ceļa zīmes un laiki,un to zin tikai tie,kas pazīst savu Radītāju ,Viņa mērķus un nodomus.
.....
.
.........................................Forumā piedalās starptautiskie biznesa līderi, inovāciju uzņēmumu pārstāvji, valsts un reģionālā līmeņa politiķi, akadēmiķi un žurnālisti. .......................................................... ........................................................... Kas piedalas?? Uzvardus,ludzu...
fiksais
f
'Tik tiešām, varēja paklusēt! Džeks kurš zibens ātrumā nolaiž pa kāju valsti. Varbūt Latvijā var kārt makaronus uz ausīm, bet pasaule saprot, kas notiek Latvijā! Visa valdības rīcība ir pilnībā pretēja citu ES valstu vadību rīcībai. Vai varbūt Vācijā, Spānijā, Austrijā uc. ir stulbāki valsts vadītāji par Dombrovski?
@
@
Iespējamās tēzes. 100 veidi, kā valstij pamatot progresīvā nodokļa neieviešanu. 100 veidi, kā iztērēt pensionāram atņemto latu.
Dolārs
D
"... V.Dombrovskis uzstāsies konferences pirmās dienās panelī..." Dombrovskis uz paneļa... izklausās pēc jaunas anekdotes.
zilgme
z
Ko viņš ir vispār spējīgs uzrunāt, melot, gan māk, pirms vēlēšanām to lieliski visi redzējām!
ārprāc
ā
un stāstīs ka latvijā ir tauta kas dzied, jo vairāk drāž jo skaļak dzied, sadodas rokās un dejo
Elmārs
E
Būtu labāk izmantojis brīnišķo iespēju paklusēt.
nnn2
n
un stāstīs,kā iznīcināt valsti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas