Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Dombrovskis iesaistīs "Saskaņas centru" budžeta sagatavošanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauksaimnieks
l
Kas tev ir devis tiesības mani latvieti par idiotu nosaukt ja latvija kā valsts ir izzakta ,vakar televizijā skatos to cūku audzētāju asociācijas vadītāju un viņš man vecam lauksaimniekam saka ka mēs saražojam tikai 60% gaļas no vajadzības tie ir klaji meli un tie tev tie labie kas dāņiem latviju atļauj pietaisit un tad pie pietaisītas aizbraukt, tādus tu gribi valdībā un saeimā .
Rukmanis
R
Partiju un padomju darbinieks, izbijis VLKJS "boss" biedrs Urbanovičs jau pateica savu: piedodiet biedri, neesmu saņēmis Maskavas piekriššanu, un tāpēc ...
jautājums
j
Nu pilnīgi fatāli...Kā 20 gadi neatkarības tā kāds mēģina Latviju atdot krieviem.... Kad Kārlis, kad Valdis...
jautājums
j
'Nu jā...Kas ķīvējas, tas mīlējas... Nu tad beidzot Jūs čeloveku esat vienā frontes pusē ...
cops
c
Tautas Partija savu varu Valdībā ir nometusi pie S
Oskars>un
O
Vai Jūs gribat biebiedroties TRŪCĪGO iedzīvotāju un BEZDARBNIEKU PARTIJAI "SAULĪTES SVĒTĪBA" Bet gribu paziņot ,kad mēs ar Latvijas meļiem,zagļiem un izsaimniekotājiem nesadarbojamies.
Ļoti labi
Ļ
Pareiza premjera rīcība. Saskaņas centrs palīdzēs sagatavot budžetu, lieliski! Lai tik iesaistās SC budžeta veidošanā. Viena galva gudra, divas - vēl gudrākas, tāda ir paruna. Jāredz SC pienesums. SC vismaz domā par valsti, ko nevar teikt par TP. TP ir tikai par savu labumu.
Lelle
L
Nu nemuldi nu. Pieskatītāji SC atradušies! SC buki tos JL murmuļus paņems kā tādus pacanus uz liestes. Vēl brēks JL berņuki kā aizkauti, kad vecie buki šos izrāmīs. Gudrīši atradušies.
Bogdanova, bļ...
B
Latviešu partijas grūstās par tiesībām sastrādāties ar tiem, kam 1944.gada 13.oktobris skaitās Rīgas atbrīvošana.
resnītis
r
TP Kalvītis pie Putina saņem ordeni vai pateicību naudā un amats Rīgas balzama valdē(7000 ls/mēnesī), kas ir krievu uzņēmums ,par Abrenes atdošanu, par Drošības likumu grozīšanas mēģinājumu! TP ir Kremļa partija ! Dombrovska valdība tikai piesaistīs ekspertus ne jau Urbanovču pašu un nekādu koalīciju viņiem nav, bet TP demagogiem jau mutes vaļā!
KLM
K
MHM.Vienotība un Saskaņa ir sinonīmi. ................................................. ......................................... Jums taisnība , gluži tāpat sinonīmi ir kultūra un Legzdiņa žests no Saeima loga. Oranži sinonīmi....
riņķī apkārt
r
MHM. Vienotība un Saskaņa ir sinonīmi. Kāpēc vispār neapvienoties? Uzstādījums taču ir viens - izvest valsti no krīzes. +++ un kādus vēl grēkus "piešūsim" Dombrovska valdībai un Vienotībai?:)) Pareizi Āboltiņa teica - TP piekrāpa savu vēlētājus, kuriem neapšaubāmi svarīga bija ornžo "nacionālā stāja", kuru viņi demonstrēja vēlēšanu laikā. Šobrīd, līdz ar TP nodevību, situācija ir izveidojusies tāda, kāda viņa ir - oranžie savu vietu Saeimā "nometa SC pie kājām":)))
burvis
b
Vairs nav ko dalīt viss ir izakts,laiks sākt strādāt ..
bv
b
nu kā nieies kopā jo SC finansē tas pats Stepanovs kas Vienotību, lūk kur JL dubultmorāle
dzeris - Lelle
d
Tad esmu palaidis ko garām - kurš tad tas būs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas