Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dombrovskis: Igaunija apsver uz laiku atteikties no valsts fondētajām pensijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Darīt var visu ko, tikai kā budžetu stiķēs pēc tam?
aivis
a
Nākamais virsraksts Dienā būs - Dombrovskis: Latvija apsver uz laiku atteikties no pensijām :)))
KONDRATS
K
Valdiņ, kad tu sāksi domāt ar galvu? Vispār tev ir galva. vai kāds galvas aizvietotāis ...?
Ērglis
Ē
Nu taču izlasi visu ziņu. Es pirmām kārtām neteicu, ka Latvijā šāda ideja derētu. Es teicu, ka latvieši šādu ideju būtu gatavi momentāni noriet, jo neuzticas varai, ko paši ir ievēlējuši/ļāvuši ievēlēt. Igauņiem tas aizies un viņi tādā veidā tiks Eiro zonā jau pēc 2 gadiem. Un viņi nebūs filozofējuši par to, ka Eiro ieviest pašrocīgi vai neieviest, vai nokaitināt Eirozonas valstis vai nenokaitināt, vai klausīties ko saka viens bārdains zaglis kas apšņācis pusi valsts un vēl atrodas fani, kas par viņu fano... Pelnīt? Tie kuri var, JAU TO DARA. Pats strādāju, zinu daudzus, kas meklē visādus jaunus paņemienus, kā godīgi naudu nopelnīt. Bet šajā gadījumā par to nemaz nebija runa.
dumjais
d
stulbs esi tu! nu labi , tagad samazināsim , pārdalīsim, noņemsim, bet pēc pāris mēnešiem to darīsim atkal, ja būs ko. rezultāts vienāds - nebūs nekā. interesanti, kad viņi sāks domāt, kur un kā nopelnīt. pelnīt vajag nevis dalīt, jefiņ!
op
o
Igauņi domā, mums darbojas tikai refleksi.
Ērglis
Ē
Ir runa par "FONDĒTAJĀM pensijām". Nevis pa šī brīža pensionāriem.
Ērglis
Ē
Ir runa par nākotnes pensionāriem. Varbūt izlasi līdz galam :)
Rihards
R
Nu tas butu galigs stulbums. Brinos, ka Dombrovskim tada doma pat ir ienakusi galva. Sviests.
Aiva
A
Un tas, ka Igaunji taa dara buus par iemeslu Tavai patvaljai, Dombrovski. Taada doma pat nedriikst buut. Pensionaari arii ir pelniijushi dziivot!!!
Ērglis
Ē
Nu tu esi taču stulbs. Apgalvosi ka igauņi nedomā par savu tautu? DOMĀ. Saki labāk uzreiz - ES NEUZTICOS POLITIĶIEM, TĀPĒC VISS, KAD VIŅI KAUT KO MAN ATŅEM, IR SLIKTI SLIKTI SLIKTI. Tas protams tevi uzreiz pieskaitīs emocionālo bābu korim, nevis normālam praktiskam kritiķim, bet tu vismaz būsi godīgs. Un kā man patīk ka lielākā daļa tautas nesaprot, ja nebūs samazinājumu, pēc trim diviem mēnešiem NEBŪS NEKĀ. Absolūti nekā. Ne pensiju, ne algu. Protams, tas ir netaisnīgi. Bet tā tas diemžēl ir. Tā ir maksa par to, ka latvieši ir politiski inerti un ļauj pār sevi valdīt stulbeņiem un gudros ir gatavi izsvilpt tikai tāpēc, ka viņi nav uzvārījušies vai ir dīvaināki par vidējo latvieti.
Ērglis
Ē
Bet protams, LATVIETIM PAŠAM SAVS MAKS TUVĀKS. Kopēji domāt? NEKAD, NEVER. Mana pensija.....GLĀBJIET! Atzīsim, reakcija par 8% uz 2% samazinājumu bija hroniska - mēs neuzticamies saviem vadītājiem. Un tam nebija NEKĀDA sakara ar saprātu. NEKĀDA sakara ar praktisko pusi. Tam visam bija velme protestēt par jebko....
Alef
A
Latvijā vajazētu ieviest viespolitiķus. Ja jau Lavijas pilsoņi netiek galā ar finanšu sistēmas un bankām, tad būtu labāk pieņemt amatos kādus igauņus vai zviedrus. Ne jau uzreiz finanšu ministru postenī ielikt zviedru, bet paņemt kādu padmnieku vai vietnieku no Zviedrijas vai Igaunijas gan derētu. Domāju, tā valsts varētu labāk kontrolēt banku sistēmu. Savukārt lauksaimniecību palīdzēt attīstīt varētu poļu vai lietuviešu lauksaimniecības ministrijas valsts sekretāri.
;)
;
vieglāk ir atņemt tautai, nekā savas jostas savilkt ;) normāls privātā biznesa likums, tikai valdība strādā it kā tautas labā? jautājums tikai, kuras tautas labā;/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas