Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Dombrovskis izvairīgi vērtē ZRP valdes lēmumu, uzklausīs arī reģionālo nodaļu viedokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nunu
n
Redz kur noved partiju novilktās sarkanās līnijas un centieni a uz to rēkina savākt vairāk balsu. Ja VL nomierinātos un nesludinātu pašu izprovocētu karu pret principiem, kurus paši izdabūjuši iespiežot stūrī Rubiku, tad VL varētu mierīgi darboties arī valdībā. Rubiks nezaudējot cieņu jau ir atkāpies. Visi mēs Latvijā esam cilvēki un visiem jāsadarbojas.. Lai slimos izārstētu, veselajiem nepieciešams miers.
PRET sadarbību ar ZRP un SC
P
Vienotība, nepasviediet Dombrovski zem kāpurķēdēm! Zatleram un moskaļiem viņš ir vajadzīgs tikai kā pasaulē cienīts un respektēts valdības vadītājs. Diemžēl darbības iespējas viņam būs stipri ierobežotas, jo ZRP un SC ar bīdīs savas intereses, bet Vienotībai nebūs iespēju iebilst.
hm
h
Vai tiešām tu domā, ka Vienotības ministri kopā ar citiem lettiņiem būs nevarīgāki par dažiem SC pārstāvjiem? Tad jau Latvijai nav nākotnes. Netaisi paniku savas tuvredzības dēļ.
  • 0
  • 0
Es
E
Domāju būs sliktāk nekā ar brigmani ( nu hūtes kalpu domāju). Lai paši tiek galā ja var,lai parāda cik ir vareni un spēcīgi.
  • 0
  • 0
:)
:
līdz šim Dombrovskis un Vienotība nav pievīluši. Kā būs šoreiz....
He he....
H
:) 2011.10.01 13:41 līdz šim Dombrovskis un Vienotība nav pievīluši. Kā būs šoreiz.... ______________________ Pareizi , pareizi.... he he... Laupīja uz nebēdu nabagus , pensionārus un bērnus.... hi hi... Un deva miljardus bankām .... ha ha...
  • 0
  • 3
jurciks
j
SC nedarbojas valsts interesēs un arī ne tautas interesēs. Balsojums tiesiskajos jautājumos to ir skaidri parādījis. ZRP, kas ir sevi pozicionējis, kā galvenais cīnītājs ar oligarhiem, ejot valdībā ar sc pierāda, ka tie bija skaisti vārdi. Visdrīzāk šādu rīcību var izskaidrot ar muļķību un pieredzes trūkumu. Cerams, ka mums- latviešiem ne kaitīgāku iemeslu dēļ. Liekas, ka austrumu un kremļa virzienā zrp velk Sondore, bet tas it minējums. Vienotībai, manuprat, valdībā nebūtu jāiet, jo tas dos morālu attaisnojumu tuvinašanai ar Krieviju, kas noteikti no sc puses būs kā mērķis. Un Krievija, ak tu brīnums, tam atsauksies. Vienotība ejot šajā valdībā zaudēs latviešu balsis un krievu balsis neiegūs. Nākamajās vēlēšanās tā pat neiegūs 3. vietu. Negribētos, lai šī partija pazustu no politiskās skatuves.
hm
h
Ja pašam ir galva uz pleciem, - SC balsoja nevis PAR oligarhiem, bet PRET koalīciju. Tādu balsošanas disciplīnu ir iedibinājusi pati mūsu Saeima. Diemžēl, to visi cenšas nepamanīt.
  • 0
  • 0
Aris
A
Piekrītu Kārlim. Neuzņematies šo grēku, nevarēsiet nakti gulēt!
re,kā,jenoti+SC
r
resnaislācispīļknāaaaabis tagad kopā ar krievu lāčiem postīs manu zemi vienoti un ar lielu saskaņu
izskatās,ka
i
Dombrivskis,lai nezaudētu savu tagadējo padir seni , siles dēļ gatavs apēst pat sū dučupu
Kārlis
K
Dombrovski, nekļūstiet arī Jūs par kangaru, savas tautas nodevēju.
e1
e
Dombrovski, neticiet tiem klaigātājiem internetā. Kādēļ ir jāraustās no SC un jāuzklausa savtīgās V L spekulācijas, ka valdība pagriezīsies Austrumu virzienā, ja daži ministri būs no SC? It kā pāris citādi domājoši ministri var mainīt valdības darba virzienu. Kāpēc VL nebaidās, ka Austrumu virzienā mūs pagriezīs Saeima, kur ir trelatīvi daudz "austrumu virziena" pārstāvju? Taču tā ir tukša un neauglīga denagoģija. Ne no viena nav jābaidās, tikpat muļķīgi ir apelēt pie pašizdomātiem vēlētāju mandātiem un atsaukties, uz to ka Saeimu atlaida tiesiskuma dēļ un jāveido jauna "tiesiskumu atbalstošāka" koalīcija. labāk to koalīcijas jēdzienu būtu vispār aizmirst..... Es, piemēram, balsoju par Vienotības veselo saprātu, un cerēju, ka loģiska un tālredzīga rīcība gūs virsroku pār sīkām emocijām un ambicioziem solījumiem sekot kaut kādiem pašizdomātiem, pie tam ne vienmēr saprātīgiem principiem. Jāatzīst, un par to nav jātaisnojas, ka no stipra pretinieka var vairāk mācīties nekā no akla un apmāta vai raudulīga līdzskrējēja. Piemēram, vairāk taisnības ir "ienaidniekam" Rubikam, kurš runā daudz loģiskāk nekā VL aktīvisti - valdībai jāmet pie malas partiju demagoģija un jādomā par valsti.. Izdevība ir dota.
  • 1
  • 0
Ezis
E
Līdz šim Jaunais laiks grāba visus sūdus pēc oranžo valdīšanas ,izzagšanas,nebija tik slikti ,mazliet vairāk gribētos mugurkaulu,bet bijāt atkarīgi noZZS. Varbūt tomēr neejiet tur ,tas tomēr bija plāns Krievijai (ne jau Latvijā dzīvojošiem krieviem) par labu sašķelt Vienotību, kaut man jau tas divas šikpartijas ir nesimpātiskas.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas