Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis izveido divas darba grupas Latvijas prezidentūras ES Padomē sagatavošanai

Piektdien Ministru prezidents Valdis Dombrovskis izveidoja divas starpinstitūciju darba grupas Ārlietu ministrijas vadībā, lai turpinātu Latvijas gatavošanos prezidentūrai Eiropas Savienības Padomē 2015.gada pirmajā pusē, portālu _Diena.lv _informēja Ārlietu ministrijā.

Viena no darba grupām strādās pie Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē 2015.gadā budžeta tāmes sagatavošanas un līdz 2011.gada 1.jūnijam iesniegs Ministru kabinetā rīkojuma projektu par Latvijas prezidentūrai nepieciešamā finansējuma paredzēšanu atbildīgo valsts iestāžu turpmāko gadu budžetos.

Tāpat darba grupa sagatavos priekšlikumus par budžeta veidošanas, izmantošanas un uzraudzības principiem. Darba grupas koordināciju Ārlietu ministrija veiks cieši sadarbojoties ar Finanšu ministriju, Valsts kanceleju un nozaru ministrijām.

Otra darba grupa koordinēs pasākumus, lai izveidotu vienotu datortīklu un valsts informācijas sistēmu darbam ar ES dokumentiem  Latvijas prezidentūras vajadzībām, ko pēc tās noslēguma turpinās izmantot valsts pārvaldes dokumentu apritē.

Ar premjera 28.marta rīkojumu jau tika izveidota darba grupa Latvijas prezidentūrai nepieciešamā personāla plānošanas, atlases un apmācības jautājumu koordinēšanai, kā arī personāla piesaistes vadlīniju un modeļa izstrādāšanai.

Minēto darba grupu izveide ir daļa no pasākumiem, kas veicami, lai nodrošinātu veiksmīgu Latvijas sagatavošanos prezidentūrai Eiropas Savienības Padomē 2015.gada pirmajā pusē, skaidroja Ārlietu ministrijas pārstāvji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas