Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: Jāizvērtē, vai Jelgavas slimnīcā notikušais nav provokācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HA
H
Ja jau tiešām čalis ir nevainīgs par ko es ļoti ļoti šaubos - uzliekam uz melu detektora un viss uzreiz atrisināsies - gan viņam, gan JL parādīs, ka ir tādi, par kādiem sevi pozicionē.
Vilis
V
Valdības darbība tad arī ir provokācija.
e.s.Blofeld
e
Mīļie, tas ārsts ir uzskatāms par nevainīgu līdz nav bijis notiesājošs tiesas spriedums. Dombrovskim taisnība - cik ilgi pa tiesām vazāja Lembergu, piemēram tajā Grīnbergu lietā, bet tā arī neko nepierādāja.
teiāters
t
aizliegtā augļa degustācija
pt
p
pag, bet to Ķipuru jau apsūdz nevis par to, ka viņš deva, bet par to, ka ņēma. Kāda nozīme tam, kā nosauksim došanu, Dombrovskim vajadzētu nodefinēt, kā saukt ņemšanu, un to arī izskatīt savā partijā...
Padomiņš
P
nu bet Dombrovska kungs, skaidrs, ka provokācija. Jūrmalā arī šitās provokācijas ik pa brīdim ir notikušas. Domāju, ka Jaunajam laikam kā prezidenta amata kandidātu vajadzētu izvēlēties Jūrmalas Munkevicu. Jums tas būs īstais kadrs!
Jezups
J
elvi 08:23 Jelgavas slimnīcā notikušais,tāpat kā Kampara deklarācijā iesprukusī svešā naudiņa protams, ir provokācija. . Bērnu slimnīcā notikušais nav provokācija. Tu saki? Vispār jā, jo Vienotības biedri jau neņem sev, bet nabaga partijas uzturēšanai. Vai tad neredzat cik Vienotības priekšniece un kasieris nomērējuši.
jautrais.
j
.. kā sūdi tā provokācija.... vai neliekas ,ka par daudz to "provokāciju"
ierindnieks
i
jebkurš piedāvajums ir provokācija, ir cita lieta, piedāvajumu pieņem vai noraida. Jo tad, kad vienreiz ņemis, būs turpmāk ņemt un dalīties
Tā noteikti ir provokācija. Atliek tikai noskaidrot kas provocēja. Vai alkatība, vai piedāvājums.
anonīmais šakālis
a
Tikai tad, ja ceļu policists ir vienotības biedrs un ziedo partijai.
anonīmais šakālis
a
Mēs tādi balti un pūkaini liberasti, mēs kukuļus neņemam, tā ir provokācija, mēs tik nedaudz tautu žņaudzam ar regresīviem nodokļiem, lai bauri bēg un atbrīvo vietu eiropas subsidētiem dvieļugalvām!
partiju barotnes
p
Mani uzmanīgu dara fakts, ka šis cilvēks vairākkārt ir ziedojis Jaunajam laikam. Ne pārāk bagātu cilvēku aprindās parasti tas ir saistīts ar "barotnēm" - partija cilvēkam dod iespēju "pagrābt" naudu ar nosacījumu, ka daļa nonāks partijas kasē, kā ziedojums.
ceļinieks
c
Vai no vakardienas Āboltiņas un šodienas Dombrovska paziņojumiem varam secināt, ka turpmāk, kad ceļu policistus provocēs ar piecīšiem, viņi tos var pieņemt, jo tā būs PROVOKĀCIJA, kas nav īsta kukuļņemšana?
Klibs Aita
K
Provokācija drīzāk ir Dombrovska viedoklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas