Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Dombrovskis: krīzi varam pārvarēt tikai kopā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TIKAI KOPĀ "UZMEST"
T
VALSTS MIERĪGI VARĒTU "UZMEST " VISAS ZVIEDRU BANKAS , AR TIEM KRETĪNISKIEM % MAKSĀJUMIEM . VALSTS VARĒTU CILVĒKIEM IZDOD JAUNAS PASES AR CITIEM VĀRDIEM UN UZVĀRDIEM ......... ZVIEDRI ŠAI GADSIMTĀ NEKO LABU LATVIJAI NAV DARĪJUŠI UN NEKO LABU NEDARĪS , BŪS TIKAI KAMPŠANAS UN SLAUKŠANAS AFĒRAS !!!!!!
sīkais
s
Tev jau labāk zināt, pats saki :Nasing spešel , tātad - Nasing spešel. Neviens, arī tu, Dombrovska vietā uz šo brīdi neko labāku neizdomātu. Kritizēt un riet ir vieglāk un galvenais, nervus, acīmredzot, nomierina. Patīkamāk tomēr dzirdēt ko uzmundrinošāku, nekā klausīties ierastās bēru runas. Ar pātagu jums vajadzētu pāris reižu uzšaut, lai domas apskaidrojas.
magnitafonsiks
m
nepareizi pateica, ka krize japarvar kopa. jo valdiba krizes nav tatad krize japarvar tikai tautrai :-DDD
Nasing spešel :)
N
Piesakies izdzīvošanas šovam?
sīkais
s
Uz mani, Valdi, gan vari cerēt - es piedalos. Ja cilvekiem zūd ticība, tad ir jābrauc projām un jāmeklē kur labāk (vieglāk). ''Jaunietim'' iesaku braukt uz Maskavu, tur viņš vairāk varēs justies piederīgs un nebūs, kas piesārņo ēteru.
Malēnietis
M
Uz mani Valdi neceri, es nepiedalos!
lauku vecis
l
Grūti jau lācītim, kamēr varas gaiteņi pilni ar dārza rūķiem (izpilda "Double faced Eels"): Uzpirkts dārza rūķis Mūsu tēvu zemē Sēž un sargā savu vietu, Uzpirkts dārza rūķis Korumpēts un sīks...
mjā
m
Mana galva, prāts un acs, klāt vēl tava āda... --------------------------------------------------- ------- Mjā, tā izskatās : āda + nodokļi, pensijas
reality
r
Kādu ''sirdsapziņu'' nu gan nav jēgas piesaukt - īpaši brīdī, kad vadošo&valdošo sistēma ir komā un funkcionē tikai pateicoties ārzemju naudas donoriem. Kamēr neviens šo dzīvības uzturēšanas vadu neaizgriezīs, tikmēr jau sistēma funkcionēs - bet patstāvīgi jau domāt šāds ''slimnieks'' vairs nespēj - tikai raustīties bezjēgā un murgot. Pret slimajiem lūgums izturēties saudzīgāk - nav jēgas NEGATĪVĀM emocijām, jo tās var šodienas veselos padarīt līdzīgus ''slimniekiem'' Jēkaba namā un citos ''lielajos namos'' sēdošajiem.
:)
:
Am E Tad mēs būsim vesels viens. Dzīve mums būs šāda: Am Mana galva, prāts un acs, klāt vēl tava āda, Dm Am Tad mēs būsim vesels viens, kopā iesim bitēs, E Am Un mums abiem medus būs, kas gar vaigiem ritēs.
:)
:
LĀCĪTIS Izpildītājs: Edgars Liepiņš Am E Tu man ļoti nepatīc - varens, liels un cildīgs. Am Kaut tu būtu lācītis, zāģu skaidām pildīts! Dm Am Tad es teiktu: Pinkainīt, pietiek vienam dvašot, E Am Vīlīti es atrastu, kur tā vājāk sašūts. Piedziedājums : Am E Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā Am 2X Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā Am E Caurumiņu izurbtu un no prieka mirtu, E Am Ja no tava puncīša zāģu skaidas birtu. Dm Am Birtu, birtu, izbirtu, satecētu riekšām. E Am Tāpēc jau es urbinu, lai tur tiktu iekšā. Piedziedājums : Am E Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā E Am 2X Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā Am E Tad mēs būsim vesels viens. Dzīve mums būs šāda: Am Mana galva, prāts un acs, klāt vēl tava āda, Dm Am Tad mēs būsim vesels viens, kopā iesim bitēs, E Am Un mums abiem medus būs, kas gar vaigiem ritēs. Piedziedājums : Am E Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā E Am 2X Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā Am E Mazo, mīļo lācīti, mēs jau tevi baidām, Am Ja tās skaidas tavējās, paliec tad ar skaidām! Dm Am Mazo, mīļo lācīti, mēs jau tevi baidām, E Am Ja tās skaidas tavējās, paliec tad ar skaidām! Piedziedājums : Am E Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā E Am 2X Aijā aijaijā aijaijaijaijaijā
Zane Grīnberga >>>
Z
Dombrovski, davaj nezodziet ....??? Kā jūs tā variet, ar tādu sirdsapziņu dzīvot, ja cilvēki mirst badā un nevar samaksāt par savu dzīves vietu...vai tā nav bezkaunība...?? Bomžiem jūs palīdziet vairāk kā kārtīgam, kārtīgu mūžu nodzīvojušam latvietiem.... Nu visiem jau jāpalīdz, bet tomēr, kapēc tāda nevienlīdzība....??
Ojars
O
Velns lai parauj! Zagt gan šie politiskās elites blēži zaga gan pa vienam, gan mazās mafiozās grupi'ņās (sauktās par partijām), un tur palīdzību no malas neviens neprasīja, bet kolīdz sākas atbildība, tā kopējā kasē nest naudiņu gan aicina palīgus. Interesanta morāle.
reality
r
Nebūs ES,SVF vai kādu citu naudas donoru palīdzība - nebūs 4. maija republikas režīma ???
reality
r
Tikai visi kopā - bezpajumtnieki un miljonāri, zagļi un apzagtie, ministri un sētnieki..utt..utml - ar urrā saucieniem, ar dziesmām un dejām - zem n-tajiem karogiem un n-tajiem lozungiem, lai vajadzīgajā momentā varētu tos mainīt (atkarībā no politiskās konjunktūras). Var - 'To the final victory of capitalism', var ' Ar seju pret Maskavu '?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pilnu Valda Dombrovska uzrunu lasi šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas