Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: Latvija gatava pievienoties ''Eiro plus paktam''

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
avis
a
Malacis Valdis, vismaz spej globali skatities uz lietam. Un galvenais, ved projam Latviju no Krievijas ietekmes sferas. Katra lieta ,ko mums Eiropas del ir japacies iegriez krieviem, kas visadi megina darboties pret. Un diemzel, daudzi Latvija notic un klanas lai izlugtos krievu laipnibu. Ta ka Valdim cepuri nost.
socialismslv
s
Ungārija atsakās pievienoties “Eiropaktam +”
XXXX
X
Traki gan -vairs nelaiz pie teiksanas "zaglu bandu Nomierinies,zakit,diezgan jau zagat,seviski daudz ko zagt jau pari nepalika
?????????????????????
?
KO NOZĪMĒ ŠIS PAKTS? NETURIET TAUTU PAR LOPIEM!
Ribentrops
R
Runa ir par Dombrovska - Barozu paktu,bet slepenie protokoli jau tāpēc ir slepeni,lai par tiem plebeji nezinātu.
Apustulis
A
Kārtējais Molotova Ribentropa pakts? Precīzāk varētu? Nevis vispārīgas frāzes socreālisma stilā ķipa "Slava KPSS", "Partiya - um, chest i sovest naroda" un "Komunjizm pobegjit". KĀDUS POTENCIĀLOS DRAUDUS TAS VAR RADĪT LATVIJAI!!!!!?????
re,kā!
r
pope Partija, kurai ir premjers,kā arī savs, vienotības ,nevis visas tautas prezidents ,finanšu, ekonomikas, ārlietu, aizsardzības, iekšlietu un tieslietu ministri, parlamenta priekšsēdētājs, lielākā frakcija un vadība parlamenta galvenajās komisijās un nekritisks mediju atbalsts - želojas par bažām valstī un paniski baidās no jebkādām izmaiņām - grib pārvēlēt prezidentu Neko Nedari, lai tik nekas nemainās.... Tas tikai liecina par šīs partijas politisko impotenci un pilnīgu vīzijas trūkumu. Viņi vienkārši nezina ko un kā darīt. Bet laiks nestrādā mums visiem par labu!
The Ministry of Truth
T
Vai domā, ka pielikdams artikulu, esi padarījis sevi nozīmīgāku? Iedzelt tu man nekādi nevari, ieriebt arī ne. Netērē laiku un spēkus. ================================================== == Nemaz nemēģinu, bet tavu uzmanību gan esmu piesaistījis, jo atrakstīdamies tu savu laiku tērē gan. Es redziet zogu tavu niku. Vai esi pieteicis autortiesības uz to? Tu uzdodies par to, kas neesi, gluži kā latvija, vēloties karot ar irāku vai lībiju ar vienu kuģi un lidmašīnu, un vienmēr pirmā atzīdama NATO rezolūcijas. Latvieši ir lepna tauta, tādēl arī maza. Demogrāfiskais pieaugums ir negatīvs. Un tādu lumpenu kā tu, ir vai cik maz. Un tieši tādu lumpenu un ākstu, kā tu dēļ, latvija ir tur, kur tā ir - DIBENĀ ar visu dziesmu grāmatu, jo tavas enerģijas vektors ir bezjēdzīgs, un jo ātrāk tu sapratīsi, jo labāk. Tā kā turpini vien smīdināt citus. Pagaidām tev tas ļoti labi padodas - AK CĪNĪTĀJ. Spēku tev protams ir vairāk, savukārt ar prātu gan tā pašvaki. Niku zagli, piereģistrē savu izgudrojumu, savas tiesības to ekskluzīvi lietot, tad pienāc. Bet pagaidām, bezdi vien par to, kā kosmosa kuģi bagarē lielo teātri, bet es pasmiešos.
pa purnu
p
Vai pievienoties kaut kādiem paktiem, vai nē, tas ir tikai un vienīgi referenduma jautājums. Neviens Dombrovski nav pilnvarojis iesaistīties starpvalstu paktos.
Jukums
J
Faktiski jau Dombrovskis nenodeva atklātībai un apspriešanai nevienu pašu šī pakta punktu. Līdz ar to, mēs nevaram spriest tas mums ir izdevīgi vai ne. Tomēr, noklusēšana komplektā ar piekopto cilvēku sociālās nožņaugšanas politiku, raisa aizdomas.
The Ministry of Truth
T
Sovjetiskajam radījumam 10:23, 10:35. Tu esi par gļēvu un sīku. Un par vecu arī. Tā ir. Tavi priekšteči zaga civiliedzīvotāju rokaspulksteņus, tavi inženieri neveiksmīgi kopēja FIAT un Hasselblad, tu tagad ar tikpat vājiem panākumiem zodz manu niku. Tas labi raksturo tevi. Iedzelt tu man nekādi nevari, ieriebt arī ne. Netērē laiku un spēkus. Man to vienalga ir vairāk. :D
MoFA
M
Kur var iepazīties ar jauno eiro paktu? Vai publiska apspriešana būs? ----------- Latvijas nacionālā pozīcija par eiro+ paktu ir apstiprināta un publiski pieejama kaut vai Ārlietu ministrijas mājas lapā.
gribu zināt
g
Vai Dombrovskis nevaru, lūdzu, paskaidrot, KO NOZĪMĒ ŠIS PAKTS? KAS IR PENSIJU SADAĻĀ, KO NOZIMĒ GATAVĪBA KONKURĒT? AR KO MES PĀRĀKI PAR BRITIEM?
pakausis
p
varbūt Diena varēja plašāk uzrakstīt kas tas tāds par paktu? žurnālisti saucas! tik vien māk, kā no tvitera pārrakstīt! iedziļinieties lietu būtībā beidzot un pārstājiet tautas čakarēšanu ar savu klusēšanu!
Vai
V
bez Dombrovska vēl būs kāds, kas pievienosies? Visi jau būs citur - ārzemēs un paradīzē...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas