Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: Līdz šim nodokļu politika nebija paredzama, bet turpmāk būs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pinokio
P
Šīs valsts moto varētu būt ,kā zināmja dziesmā -laimīgs tas ,kas nav vēl dzimis .laimīgs tas kas nomiris ........ Ja paskatās uz visu to cenu un nodokļu kāpumu tauta vienkārši tiek dzīta stāvus zemē -bet birokrātiskā mašinēriji tik turpina baroties .........
uzņēmējs
u
valdi , beidz vienreiz melot , pretīgi tevī klausīties ! Paņem repšes dāvāto zobenu un rīkojies kā samurajs...
Akādijs
A
Nodokļu kurss ikvienam LR iedzīvotājam ir skaidrs, katru nākošo gadu nodoklis darbaspēkam augs par 1%, NĪN katru gadu X2 utt.
...
.
# He he... 09:30 Kādas tiesības un kārtība.... he he.... palasiet labāk par Jēkabpili, kas tur noticis un ko tur IeM slēpj... hi hi... «Apollo», [email protected] Piektdiena, 28. janvāris (2011) 07:00 | To, ka spēļu zālē Jēkabpilī, iespējams, netraucēti uzglabāta «melnā kase», laikrakstam «Neatkarīgā» atzīst gan bijušais «Admirāļu kluba» īpašnieks Jānis Dāvis, gan Latvijas iekšlietu darbinieku arodbiedrības pārstāvis Andrejs Melnalksnis. # Atbildēt Vērtēt komentāru: 1 balle 2 balles 3 balles 4 balles 5 balles Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x ... 09:38 Serzhants 28.01.2011 08:52 Simts shtukas ietilpst parastaa portfelii, pat ja tur tikai 5latnieki vien. Peec acu liecinieku vaardiem, laupiitaaji nesa divus smagus maisus. Secinaajumus izdaram pashi. Es domaaju, tur bija divu nedelju ienakums ne no spelu zaales, bet latgales regiona narkotiku tirdznieciibas tiikla ienaakumi. Kontrabandas ienaakumi un cita valdiibas-mafijas nauda. # Atbildēt Vērtēt komentāru: 1 balle 2 balles 3 balles 4 balles 5 balles Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x ... 09:43 Nekontrolē inkasāciju Ar azartspēlēm agrāk saistītais biznesmenis norāda, ka pašlaik nedarbojas neviens likums, kas kontrolētu naudas inkasāciju. "Acīmredzot taupības nolūkos spēļu zāles naudu savāc vienā punktā un tikai tad nodod tālāk, jo to var atļauties, – inkasācijas sistēma pie mums nav izstrādāta," norāda Dāvis. Viņam nav izprotams, kāpēc alkoholam palielina akcīzi, mediķiem, skolotājiem un policistiem samazina algu, bet azartspēles "kā baltais balodis lido zilās debesīs". Piemēram, Latvijā par vienu spēļu automātu mēnesī maksā 145 latus, Igaunijā 200 latu, bet Austrijā pat 700 latu.
He he...
H
Kandrīz apčurājos .... he he... no tavām gudrībām. Uzskatīt dumrovski par finansu ģēniju var tikai nu tādi jenotības tipiņi kā TU.... hi hi....
Dr.xy
D
Komentetajiem-ekonomikas specialistiem: lasot jusu komentarus,iznak, ka pec jusu domam, Latvijas Valstij un latviesu tautai labak butu,ja valdiba butu tadi ekonomikas un politikas "geniji" ka Iwans Urbis,Rubiks,Zdanoka,Lembergs,Usaks,Kalvitis,Skele u.t.t.
Viesis
V
Kurš ticēs tādam melim kā Dombrovskis kurš jau divas reizes ir samelojis. Var jau teikt, ka pats neko nav teicis, bet ja viņa koalīcijas biedri svēti nozvērējās par kaut kādām konsekvencēm un pēc vēlēšanām viss ar kājām gaisā, tad piesegties ar citiem ir nekrietni un mazdūšīgi , un nevajag tautu uzskatīt par muļķiem.
alfrēdonkuls
a
Kāds Dombrovskim vēl tic?
stulbums
s
nodokļu politika Latvijā ir vienkārši stulba!
Sniper'sEye
S
Visām šīm runām ir viens iekšpolitisks mērķis sagatavot tautu sociālā budžeta griešanai, pensiju mazināšanai kā ļauno IMF un EC uzspiestu pasākumu, jo, mēs -- Vienotības labie! -- esam izdarījuši visu, bet tie tur briesmoņi mūs spiež un spiež! Faktiski jāsaprot pareizi: mēs savus birojniekus nelausim īsināt, jo tie ir mūsu balsts.
Ministry of Truth
M
Dombrovskis: "Šīs valdības veiktās izmaiņas nodokļu politikā saglabāsies." (27.I.2011) Andris Vilks: Jau 2013. – 2014. gadā nodokļi Latvijā varētu tikt samazināti (11.I.2011) "Igauņu politiķiem, atšķirībā no Latvijas, vienmēr pastāvējusi robeža, aiz kuras tālāk iet nedrīkst." (ibid.) Andris Vilks: "Skarbā ekonomiskā ikdiena paliek pagātnē." (5.IX.2010) Secinājumus par daiļrunību izdariet paši.
OK
O
Jā, nu kā tad. Klausāmies un ticam. ;)
Jukums
J
Atļaušos atgādināt, ka joprojām gaidām progresīvās nodokļu sistēmas bezierunu ieviešanu - pat diskusijas te nav, jo neviena paša argumenta nav pret šo pasākumu. Protams, attīstīto valstu izpratnē (no visiem ienakumiem gada griezumā) - ne jau tādā veidā kā reiz provokatīvi piedraudēja Repše un Bičevskis. Ja reiz Dombrovskis un Vienotība to nevar vai nevēlas, tad lai viņu vieta nāk citi un to reiz izdara. Uzskatu, ka attieksme tieši pret šo jautājumu nosaka kurā pusē tad mēs faktiski esam - Eiropā vai joprojām vēl pēcpadomju telpā. To ļoti labi var redzēt, ja pēc šīs pazīmes izveido karti. Tā kā, Dombrovski, pieprasām un gaidām attiecīgus pasākumus un reālus rezultātus!
I.Gr.
I
Ja Vienotiiba neievediis progresiivo nodokli, tad to sagaida Tautas partijas liktenis.
Andris
A
Kas ta Valdiņam šodien slūžas vaļā parāva?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas