Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dombrovskis necer uz augstiem JL popularitātes reitingiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Vai aizmirsu... Kad Repše atlaidīs Vaškevicu ? Vai viņam Belokoņs neļauj ?
jautājums
j
Mēs, neizglītotie no tautas , no saviem vārdiem neatsākāmies . Mēs pašreiz izvēlamies par ko balsot vēlēšanās. Jūs arī no JL ?
Dace
D
Ko te ārdījies neizglītots gļēvs jautājums ????????????????????????????????? Laikam kāds "šofera dēls" atsūtīts gaisu jaukt un kasīties.
jautājums
j
Mēs cieši ejam viņu pēdās, pagaidām. Jums - neizglītotajai tautas daļai varam paskaidrot tikai vienu - laiks sākt mācīties ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------------ Priekš muļķiem nav vērts valsti turēt. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------ No saviem vārdiem atsakaties ? Gļēvi !
Jencis un Āvuls
J
Ne mēs Jūs par muļķi nosaucām, bet gan Jūs pats sevi. Nevajag ar to lepoties. Kādreiz latvieši bija visizglītotākā tauta Eiropā. Tagad publiski lepojamies ar savu muļķību. Kur gan vēl tālāk varam iet.
gm
g
"godīgi paskaidro, ka pat netaisās ! Jo priekš muļķiem un neizglītotas tautas nav vērts valsti turēt... Piedod, JL ! Kādi nu esam..." --------------------------------------------------- Klau, vai to teica JL?! Tas nebija godiigi, ka sho iedomiigo pieziimi iebaazi JL mutee. Viens nekaunjas to izmeta un Tu tagad to pieraksti visam JL?! Ne paaraak korekts gaajiens.
jautājums
j
Paldies ka paskaidrojāt ! Citādāk jau JL pozicinējās, ka par tautu domā. Un valsti... Bet , re godīgi paskaidro, ka pat netaisās ! Jo priekš muļķiem un neizglītotas tautas nav vērts valsti turēt... Piedod, JL ! Kādi nu esam... Un ko tad Dombrovskis kā premjers dara, lai mēs neatkārtotu Ungārijas kļūdas ? Un kāpēc uzreiz ģeniālu plānu ? Varbūt sākumā vienkārši pietiktu ar plānu.
Dacei
D
.. un svētīti tie garā nabagie ...
gm
g
"Priekš muļķiem nav vērts valsti turēt." Un deelj lepniibaas greekaa kritushajiem - arii nee. Pievaldi, muti.
Jencis un Āvuls
J
Pie Nobela prēmijas tik vienkārši netiek. Tā negadās pasaulē, ka nedēļas laikā uzcep ģeniālu plānu un tālāk viss aiziet kā pa diegu. Vismaz līdz šim nē. Kā rāda Ungārijas pieredze, SVF izlūgtā nauda jau ir apēsta, atliek tikai paskatīties, kas notiks tālāk. Mēs cieši ejam viņu pēdās, pagaidām. Jums - neizglītotajai tautas daļai varam paskaidrot tikai vienu - laiks sākt mācīties. Pēdējais laiks. Priekš muļķiem nav vērts valsti turēt.
jautājums
j
Par Jums nezinu , bet kāpēc tā ir pēdējā iespēja mums , neizglītotajai tautas daļai? Un kāpēc tieši Godmanis ? Kāpēc, lai mēs atgrieztos pie vecām kļūdām, ja var taisīt jaunas ? Re mums vēl Zalāns ir rezervē... Vai Dombrovskis nevarētu sabiedrībai paskaidrot! Kā tieši viņš taisās valsti izvest no krīzes ? Un ko tieši viņš taisās darīt ? Un kad tieši tas notiks ? Mums, neizglītotajai tautas daļai, ļoti gribētos zināt ! Interesanti !
Jencis un Āvuls
J
Diemžēl, bet šī ir mūsu pēdējā iespēja. Kādi gan tur vairs reitingi. Neviens taču negribēs Godmani redzēt atgriežamies, vai ko līdzīgu. Katrs šīs valsts ''ekonomikas eksperts" vai "'finanšu eksperts" velk nabadzīgo valsts deķi tikai uz savu klientu pusi, jo nav tik gudri, lai pateiktu, ko īsti darīt. Ko darīt zin tikai neizglītotā tautas daļa, kura zvana uz visiem iespējamiem telefoniem un laiž gaisā lielo muļķi, domādami ka izgudrojuši mūžīgo dzinēju. Ja Dombrovskim izdosies, izvirzīšana Nobela prēmijai ekonomikā garantēta.
izbijis valsts patriots
i
Vissus retingus visām partijām noteiKs DEFLĀCIJA. Ja tiksim galā būs lieli plussi. Ja netiksim reitingi būs tuvu apsalūtai nullei tas ir mīnus 273
Dace
D
Es gan ceru uz labiem Dombrovska valdības reitingiem šajos krīzes apstākļos, kad uz spēles ir likta mūsu visu izdzīvošana. Salīdzinot ar iepriekšejām Godmaņa un Kalvīša valdībām, šī valdība ir iespēju robežās labākais variants. Es domāju, ka izskaidrojot stāvokļa nopietnību un pieņemamos lēmumus, mēs labāk sapratīsim to nepieciešamību un piekritīsim tiem. Valdība tik tiko ir sākusi strādāt. Mēs nevaram gaidīt , ka rīt ap brokastu laiku krīze beigsies., Vēl daudzi "šofera dēli apēd " mums visiem paredzētos resursus......, tāpat kā PAREX MONSTRS, ko radīja Godmanis. Pamanāmi savas ministrijas sakārtošanu ir sākusi Linda Mūrniece. Man prieks, ka tieši sieviete to spēj tik operatīvi, tik kompetenti, tik droši. Lai viņai veicas un lai arī pārējie ministri tiek galā ar saviem grūtajiem uzdevumiem šajā laikā.
gm
g
Es ticu tiem, kuri nebaidaas uznjemties atbildiibu gruutaa briidii. Draugi tiek paarbaudiiti gruutiibaas. Es saprotu Dombrovski un noveerteeju speeju uznjemties vadiibu zinot, ka tas var maksaat gan partijai, gan pasham politisko karjeru. Vinji ir paraadiijushi speeju pacelties paari siikiem apreekjiniem visas sabiedriibas labaa. Pat zinot, ka netiks noveerteeti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Ievērojami pieaug Jaunā laika popularitāte

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas