Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis: pēc Šķēles atgriešanās sadarbība ar TP ir apgrūtināta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paps
p
Bet pēc sabraukta ezīša te nepārprotami izskatās Šķēle.....
naudi
n
Cik samaksāja fotogrāfam, lai Andri iebidītu otrajā plānā?
Terorists
T
Zem manis pieminētajiem viens uz otru jūs dārgais draugs varat likt vienlīdzības zīmi. ,Visām SAEIMĀ pārstāvētajām partijām ir vienādas intereses un savi sponsori kuri kā zināms neziedo idejas vārdā. Un ja jūs tuvāk iepazītos ar šīm pašām opozīcijas partijām tad šņorīte kā nevilktos jūs nonāktu pie tā paša.
lasiju
l
Sabrauktais ezis ieraugot Šķēles kungu āk valodu zaudēt un kūst kā sniegs, kas ta par veci , mīkstmieis, nelabi man uz viņa gaļīgo mūli skatīties.
Lelle
L
"Rimšēvičs: cilvēkiem jāpaskaidro, ka aizvadītie gadi ir notrallināti, un naudas nav" Un Rimševics ir viens no galvenajiem trallinātājiem...arī tagad turpina notrallināt... Drīz šito muļķu zemi pārņems naudas aizdevēji, tad šitam ārim tādu algu neredzēt, arī amats būs tu-tū...Tā i vajaga!
skuķis
s
tev vajadzētu ar kāju pa pakaļgalu un tālu aiz robežas...tauta atradies, pajoliņš!
skuķis
s
Jo Šķēlem sāp sirds.. ___________________ Pakaļa viņam sāp,jo pārāk ilgi zvilnējis mājās, naudu notrallinājis un tagad atgriežās lai savas shēmas pilnveidotu, varbūt vēl ir ko pārdot
!
!
Vienā bildē jaunais cerīgais un vecais politiskais bankrots ar blēža bārdu.Kontrasts milzīgs.
Ušakovs
U
a h vinu zin
jupis
j
Arī īslaicīgi atmiņas zudumi var novest pie letāla iznākuma! Tam, kuram nav atmiņas nav nākotnes. Tam paliek tikai tukšas emocijas un trula zākāšanās!
bļāviens
b
nevajag stāstīt kurš vainīgs - to visi zina. Šeit runā par tagad pie varas esošiem.
mormiška
m
Kāpēc nekad neizsakaties par LPP/LC? Tur tač arī var atrast daudzas "labas"pat vēl labākas lietas. It īpaši tā saucamajā "iedomātajā peļņā"un tās sadalē. Vai kārtējais manevrs uzamnības novēršanai?
Berta
B
Šķēle tik sola savas partijas biedriem zelta kalnus, tomēr ar noteikumu, ka viņam pašam ļaus zagt katru mēnesi pa miljonam:) Uz ko tie idioti cer?
jupis
j
Vai Jūs spējat domāt arī laika kategorijā! Tos cilvēkus līdz teltīm noveda treknie gadi un pedāļa spiešana grīdā ar visu spēku no Jūsu aizstāvamo puses!
memļaks
m
Muļķi un ekonomikas duraki ir tie, kas bez jebkādas argumentācijas apsauka'par tādiem citus. Nomierinieties nn2, un Jaunaja'gada'sekojiet dažiem saviem favorītiem un vismaz apmeklējiet pozitīvisma akadēmiju vai vismaz kādu psihologu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas