Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis: pie ekonomiskās izaugsmes atgriezīsimies nākamā gada beigās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Darbu Latvijā!
D
darbulatvija.lv/lv/paraksties
Lelle
L
Es atvainojos, nenočekoju pareizo gadu!!! Neko viņš nav paskatījies! Nākamgada beigās apstāsies kritiens, bet ekonomika sāks lēnām augt tikai 2011.gada beigās!!! Par gadu kļūdījās Voldiņš.
Lelle
L
Nu ta , beidzot, būs paskatījies zvaigžņu kartē! Līdz 2010.gada septembrim vēl glauni brauksim uz leju...bet viens otrs te reizēm ieļurinās, ka krīze pārvarēta. Man par to smiekli nāk. Latvijai lielākais un smagākais kritiens vēl ir priekšā, būs arī defolts.
Oskars
O
Tad Dombrovskis grib VALDĪT dzīvot,bet man RĪT JĀMIRST BADA NĀVĒ. Es NEGRIBU tādus VALDNIEKUS !!!!! Es gribu viņus PADZĪT un PAKĀRT.
ZELTA VĀRDI
Z
Dombrovskis: pie ekonomiskās izaugsmes atgriezīsimies nākamā gada beigās ............ ZELTA VĀRDI , KAD ŠIE DEPUTĀTI KĻŪS PAR BEZDARBNIEKIEM 2010. GADA OKTOBRĪ LATVIJAI IR LIELA IESPĒJA LIKVIDĒT VISUS KAMPĒJCŪKU - ĒZEĻAUŠU BAROTAVAS , SILES UN IESĒDINĀT VISUS KAMPĒJUS CIETUMĀ KONFISCĒJOT VISU 19 GADOS SAZAGTO !!!!
Jautājums
J
Kas Tev, personīgi, ir "pareizais" virziens, ko var sasniegt "piemeroju stingru taupibas politiku" ? Lai varu saprast, vai tas atbilst manējam virzienam, vai nē.
LM
L
Dombrovskis nav gaišreģis. Viņš nāca, lai paglābtu valsti no pilnīgas izzagšanas. Diemžēl viņam vienam to spēku pamaz atgaiņāt oligarhu trijotni no pussprāgušās valsts govs pupiem.
bimbam
b
Nu, gudrinieki (skat. ieprieksejos komentaurus), ko tad Jus piedavajat, lai izietu no situacijas!? Varu saderet, ka atskanes klusums! Principa liekas, ka Dombrovskim ir taisniba, jo pats ari piemeroju stingru taupibas politiku sava firmina un jasaka, ka, lai gan nav viegli, tomer sak paradities iedarbiba, kas liecina, ka ir slikti, bet nav bezcerigi un lietas, lai ari lenam, sak iet pareizaja virziena! Tagad tikai nervus nepazaudet! Nedrikstam aizmirst, ka ekonomikas procesiem ir milzu inerce!
Jautājums
J
Tās ir prognozes (bezatbildīgas) vai mērķis (atbildīgs) ?
v
v
atkal kārtējo reizi ir samelojies. Nu īsts blēdis mums
zibsnis
z
Slikti paliek klausoties tos viņa murgojumus, vai tad trakais marsietis jau neteica pirms pāris mēnešiem, ka esam sasnieguši zemāko punktu, kas tur vispār notiek, cik ilgi vēl tiks melots tautai?
Kaaa - Delfīns
K
Un ko tad Tu pats esi dariijis, lai LV izzietu no zemaakaa punkta - varbuut dziivee esi radiijis kaadu uznjeemumu, kas ir radiijis darba vietas? Vai esi nozheelojams mietpilsonis, kas saskata nelabveeliigus apstaakljus sev apkaart - vaino visus, tikai ne sevi pashu!?
džokers
d
Ceru ka nakamgad jums vairs nebus nekadas teikšanas! DILETANTI!
ilžux
i
Lācīt, Tu jau man ļoti patīc, bet tas nu ir blēņas, ko šodien stāsti. Ja nu naftu pēkšņi uzurbs Latvijā.
Sniper'sEye
S
Premjeram derētu nākamgad piešķirt Gada Nekaunīgākā Liekuļa Balvu, ko Lāčplēša dienā pasniegt, apbalvojamo ievedot pa sētas durvīm, pavadot cauri publikai: par mutes palaišanu biznesforumā Polijā, pieminot Organiskās Sintēzes institūta un akadēmiķa Kalviņa grupas "jauno mildronātu" kā Latvijas sasniegumu un nākotnes iespēju -- tieši pēc tam, kad Latvijas zinātnes budžeta iznīcināšanā nākamajam gadam pats piedalījies un neizdarījis neko, lai šo, visreālistiskāko sasniegumu Latvijas ieguvumos pārvērstu. Un vēl vienu balvu: par cilvēcisku gļēvumu, nespējot no valdības izmests savu politiski garīgo tēvu un finansu ministru vienā personā, jo šīs personas destruktīvā rīcība šobrīd neļauj krīzes novēršanu sakārtot konstruktīvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas