Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Dombrovskis pozitīvi vērtē Repšes lēmumu atgriezties politikā; pagaidām neplāno viņu izslēgt no Vienotības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lauku vecis
L
Es esmu ar mieru būt prejers. Man APNIKUŠI TĀDI SUROGĀTI!!!Lauku vecis ar mieu uznemties valsti vadīt, jo šādus mēslus negribu redzēt. Kas es esmu, datroriķi un valsts drošībazin NEBAIDĀTIES , VISI PIE MANIS STRĀDĀJUSĪ U N STRĀDĀS KĀ MĪĻNKIJI Nav k o baidītiess, divus nošausim, u n visi paliks rāmi cietumā~
Lauku vecis
L
Nošāva taču mana dRauga draugu par spirtu u n neatklāja Vienkārši krievi, REDZU1Zinu Jūs ZAJOBAS!
  • 0
  • 0
kk
k
JA SITADI PAMULKISI VADIS VALSTI MUMS DRIZI VIN BUS ALES KAPUT.
Krūmu duksis Dingo
K
Dombrovskis jau aizsit siltu vietiņu iespējamā Repšes valdībā!Sūds ar Vienotību,ka tik siles piena saldā smarža!
kk
k
Ko tad tādu labāku šī valdība ir izdarījusi. A neko. Konsolidāciju veikusi pēc SVF spiediena, cēlusi nodokļus, veicinājusi emigrāciju, nabadzību, bezdarbu. Ja nebūtu Eiropas miljonu, tad Latvija būtu nabadzīgākā un vissliktāk pārvaldītā valsts. Tas, ka, noslēdzot starptautiskā aizdevuma programmu, Latvija varēs sākt dzīvot neatkarīgi, ir pasaciņas, jo simtiem miljonu lielais parāds būs jāpārfinansē un finanšu tirgiem būs jāpierāda, ka valdība veido izpildāmus budžetus. Lai atdotu parādus Dombrovskis atkal aizņemsies pie tam augstākiem procentiem. Dombrovskis jau no paša sākuma ir sevi pozicionējis kā vāju krīzes menedžeri. A veselības ministre tā vispār ir brīnums, kura tikai prot manipulēt ar informāciju un aizmālēt acis. Labklājības ministre neko vairāk par vecuma pensijas sliekšņa pacelšanu nezina. Gremde ir apliecinājusi sevi kā neprofesionāli. Kad noņem plīvuru „oligarhi vainīgi, krievi nāk” tā atklājas šausmas, vai ne tauta? Godīgums ar Vienotība liekulības masku, atbildība- jēdziens, kurš piedēvējams katram pie varas esošajam politiskajam spēkam, kompetence- nozagts jēdziens no TP. Godīgi, atbildīgi un kompetenti zagļi Kampara izpildījumā piešķirot savējiem enerģijas kvotas. Āboltiņa „godīgi” balso par sava vīra uzņēmuma lobējošu likumu. Nekompetenta rīcība attiecībā uz Air Baltic stratēģiju atlaižot Fliku, Premjers mums ir kā āzis, kurš iecelts par dārznieku, bez tam valsts vēl pamanās „likumīgi” nozagt BAS piederošās akcijas.
to>Ticu,
t
Neskalo sabiedriibai smadzenes!
  • 0
  • 0
Ticu,
T
ka Repšes kunga,viņa sabiedroto aktīvāka piedalīšanās valsts politiskajā darbā var straujāk,efektīvāk sekmēt valsts ekonomisko,politisko attīstību,kas nebūt nav pretrunā ar Dombrovska valdības un Saeimas valdošās koalīcijas un ZZS saimnieciskās,politiskās attīstības deklarācijām.Vienīgi SC ir tāds nomaldījies politisks pulciņš,kas izskatās ka liek sprunguļus valsts attīstībā.
  • 0
  • 0
komptentākā valdība
k
un labākā Saeima no visām,kādas vien bijušas VALSTS PĀRVALDĒ.Tagad valdība un Saeima strādā pie KĀRTĪBAS valstī.Protams paša VALSTS PĀRVALDE jau arī ir KĀRTĪBA.
  • 1
  • 0
Tiem, kuro nesaprata, otrreiz:
T
Repše var pretendēt izēst Dombrovski no premjera krēsla.
Murgs
M
Jaa, kaa tika par premjeru, momentaa paceela sev algas, pat Kantaanei bija ljoti liels kauns par partijas biedru!
  • 0
  • 0
Pasakiet muļķa jenotam, ka
P
Repše nāks Dombrovska vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas