Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dombrovskis: Repše ir un paliek JL biedrs; Titava izslēgšanu nekomentē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ārsts
ā
Nekad nesaki "nekad"! šitā VID datu noplūde ir bumba ar laika degli, kas sprāgs agrāk vai vēlāk un kas to zin, kurš pēc tā šķembu lietus vēl būs izdzīvojis.
AD
A
Var jau teikt, ka šādas slepenas biedru izslēgšanas ir partijas iekšējā lieta un nevienam ārpus partijas par to nav nekāda daļa. No vienas puses tas tā tiešām ir. Bet no otras puses katrai partijai ir kaut vai neliela interese par iespējamiem vēlētājiem un te var rasties problēma. Šodienas vēlētājs vairs nav krievu laiku pusrobots, kas pusaizmidzis dara, ko tam liek, bet cilvēks, kas izdara brīvu izvēli (kaut arī ļoti bieži nepareizu) un diemžēl necaurspīdīga lrīcība partijas iekšienē nav tas apstāklis, kas nākošo vēlētāju īpaši iedvesmotu .
klusais
k
Tici man , nekādu partiju Repše vairs nav spējīgs radīt.
klusais
k
Es jau Tev citā portālā iemeslus minēju. Nu piegriezies vienkārši citiem biedriem ,ka kāds ar viņu vārdu bīda savas ne pārāk tīrās lietas.
...WITH TITAVS AND - FOREVER!
.
Un vēlreiz - tagad lai tik Dans vēl apvienojas ar Liepnieku, ar "visuvareno un nepārspēto" Vairu, pasauc klāt vēl okšķerīgo Ingunu klāt - un jauna "sapņa" partija gatava! Tā sacīt jāsaka - Slātava, t.i. Latvija, neko citu kā palikšanu Čangalienas novadā nav pelnījusi! Heijā!
Lelle
L
Vai tas nozīmē, ka tur notiek šķelšanās? Ja Repši izmetīs no Vienotības saraksta, tad 100 punkti, ka taps jauna partija. Zinu tikai to, ka Repše vēlreiz būs pie valdības stūres.
resnītis
r
Vakar gan stipri piesarkušais Lembergs TV 3ziņu raidījumā ar neveiklu ģīmi knapi spēja izteikt savu aizvainojumu, ka JL iesaistās Vienotībā! izskatījās, ka mazais vīriņš ar hūti ir žurnālistu iztraucēts, kad piesarcis licis kluci. Ka tik nebija ietrāpījis biksēs, jo izskatījās stipri neveiklā situācijā iekļuvis!
klusais-2
k
Repše gribēja pēdējā brīdī savu vietu valdē atdot Titavam.Kad par to uzzināja partijas spice,sekoja zibenīga reakcija!Vienkārši viens partijas nogrupējums vēršas pret citu nogrupējumu.Repšes cilvēki-Titavs,Jaunups,Mūrniece dabū visvairāk ciest.Par ko? To viņi vislabāk zina tikai paši.
Lelle
L
Būtu sīkums par viena JL ierindas biedra izmešanu, kurš publiski pēc ilgstošas klusēšanas ir pavēris muti, bet tomēr es uzskatu, man kā potenciālajam balsotājam par JL un nākotnē par Vienotību tomēr ir jāzina, kas notiek?! Vai nākamajās vēlēšanās man tādai Āboltiņai Vienotības sarakstā ir krustiņš jāpievelk, jebšu trekna svītra jāvelk pāri, tas pats attiecas uz pārējiem JL valdes locekļiem un Repši arī! Lūdzu JL paziņojumu par šo incidentu!!! Ko noziedzies Titavs? Tautai jāzina savi "varoņi"!
ja ja jaa -
j
kalgotkās - zekubiksēs - lojaļnostj izrādot....
ja ja jaa -
j
"Ērglis » steigā runāt 13.02.2010 13:26 Nu viņš jau ne jau no partijas izstājas. Vienkārši nebūs valdē un tās ir viņa tiesības. ......artijas iekšienē Titavu nekad īpaši nav mīlējuši, tāpēc atbalsts šādam solim valdei gan varētu būt p" Būtu kalotkās staiājis un ar babenēm kopā tamborējis .... nomīlēts būtu .... kā kāmīc ...
laimīgi tie vientiesīgie - j
l
"S. Āboltiņa uzsver, ka E. Repše ir partijas dibinātājs un svarīga persona Latvijas politikā. Partijas vadītāja cer, ka Latvijas politikas lielo mērķu vārdā E. Repše turpinās darboties partijā." Riktīgi pareizi tā i izdeva laukā - marsietis ir POPULĀRS ... BIJA POPULĀRS un CIENĪTS, PALIKA POPULĀRS un NOSPĀRDĪTS, bet MARSIETIS IR PERSONĪBA, kas tās NAFTALINKOMUNISTES vairumā VAR pie gadījuma ATKAL IEVILKT NAUDASROBOS .... "Latvijas politikas lielo mērķu vārdā" :)))))))))))))))))))))))))))
'Vērotāja
&
Nerunā visu vēlētāju vārdā.Es personīgi neesmu vīlusies ,un arī pieļautie Satversmes pārkāpumi attiecībā uz pensijām bija mazākais no ļaunumiem,ko tobrīd varēja pieļaut.Man Repše bija,ir un būs JL cilvēks ar pirmo numuru.
vienotības plāni
v
vienotība ap sponsoru, 14.02.2010 12:13 Saskaņas centru balsta Ventspils oligarhs Stepanovs. PiSu - arī. Kas vēl nav skaidrs? Latviešu antiņi vēlēs par Vienotību, lai SC netiek pie varas, un ievēlēs tos, kam jau tagad nolikts iet ar SC, līdzko rodas tāda iespēja.
Pilsonis -uznjeemeejs
P
Kur JL atklaatums !? kaapeec taada slepeniiba !?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas