Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis Rozentālei nosaka termiņu informācijas sniegšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ddddd
d
TP nostrādāja spīdoši , ar savu ietiepšanos parakst't SVF vēstuli piespieda Dombrovski muti turēt un nemēģināt ielīst veselības budžeta aizkujlisēs
ondra
o
Labi teikts!
anonīmais šakālis
a
Nesaku, ka labāks, bet tas TP veikals veselības ministrijā ir jāizjauc. Un ne tikai. TP no valsts lietām ir atstādināma vispār, jo ir pierādijusi absolūtu nekompetenci valsts pārvaldē. Viņu atstāšana vadošos amatos ir valstij bīstama.
lno
l
Ar ko SC labāks par TP?
uuu
u
a kur vareetu ar tām atskaitēm iepazīties , laikam mati stāvus saceltos :)
drakons
d
Pareizi! Un par Rīgas 1.slimnīcas slēgšanu kārtēji meli, meli, meli - notiek kūdīšana. Nekas slēgts netiek, vienkārši slimnīcai beidzas nauda valsts apmaksātām operācijām. Tagad strādās uz pacientu iemaksu rēķina. Tad redzēs kā būs reālas konkurences apstākļos. Pacientus par suņiem turiet - nu tad arī jums suņa būda garantēta.
jupis
j
Beidzot tā TP dzegūze aizkūkojās līdz tam ko bija pelnījusi jau pašā sākumā!
Mikija
M
Beidzot Rozentāle saņem premjera cienīgas konkrētas prasības ar konkrētiem izpildes termiņiem, kas viņai neļaus turpināt imperatīvu prasību izvirzīšanu par 90 vai 45 miljonu piešķiršanu nekavējoties. Piekrītu komentētajiem, ka sagaidāmas plaša mēroga vaimanas par JL destruktīvo rīcību un slimnīcu gultu atņemšanu tautai. Un ceru, ka premjeram pietiks spēka un atbalsta, lai panāktu VM tēriņu publiskošanu.
Asterix
A
Tieši tā. Uzspļauj uz to koalīcijas līgumu un darbojies, Valdi. Prasi šādas atskaites no VISIEM ministriem.
anonīmais šakālis
a
Jā, es arī gribu to zināt! Kas būtu, ja Dombrovskis pieprasītu bainiņas atkāpšanos? Es to izdarītu, bet tad varētu pajukt valdība. Un tad varētu sastādīt valdību bez TP, ar SC!
Terorists
T
Un visi citi atkal sabotēs jauno ministri ,jo tā šinī valstī ir pieņemts.VM birokrāti sarakstīs zilus brīnumus un šamējā nes kapteinim. Kapteinis Dambītis protams šos papīrus nelasa,jo aizņemts ar citiem darbiem un čuš.Viss iet par vecam. Un kā šamējais sāk klepot tā koalīcijas partneri atkal sabotē un tēmē dunci kapteinim pakaļā.
m
m
Pareizi Premjers rīkojas. Kur paliek nauda VM neviens īsti nezin.Ta turpināt.
Bronks
B
Malacis, tā ir jāvada tas aunu bars visu laiku,vienreiz pasaka, ja nesaprot, tad ar pātagu pa pakaļu, ja vēl nav skaidrs atlaist. Kāda vēl te pie velna demokrātija, krīzē tikai ar dzelžainu roku , staltu muguru un vēsu prātu un viss mums izdosies!!!
AD
A
Paldies, premjera kungs, par lietišķu rīcību!
žaga
ž
Klausījos Streipa interviju ar to dāmu.Otrs slakters brunčos. Vāvuļoja par 10 mēmiem. Atskaišu un enciklpēdiju vīrusa upuris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas