Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Dombrovskis Saeimas pieņemtajā budžetā saredz izaugsmes iespējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spidosa valdiba
S
psycho financu ministrs prezidents pilnigi nekompetents izvilkts no krumiem citi bijusie ministri/premjieri traktoristi, alkoholikji policisti barmeni, fizisists, kurs nav nekur publicejis savu darbu, slakteris un mazais sikais huligans kurs parmainija savu vardu uz sleser. ir vispar no izlglitias viedokla izrauti no kanalizcijas padibenja
vientiesi un naivuli
v
Ko mes te visi izliekamies, ka mums ir valdiba! Ir impotentas marionetes, kuras rausta visiem zinami ietekmigi cilveki - tas ari ir iemesls, kapec izaugsmi saja valsti neredzet
Bezdarbniece
B
Izaugsmi neredzu tuneļa galā.Redzu ilgu tumsu,kas apņem mani un Latvijas tautu.Nevajag melot,kungi!
ciniķis
c
Tik daudz koncentrētu melu, cinisma un slēptas ņirgāšanās, es neviena cita premjera teikumā vēl nebiju dzirdējis!! Āksts! Ekonomikas aksioma ir - lai panāktu izaugsmi naudai ekonomikā ir jāpieplūst!!! Dombrovskis tiko netieši pateica pretējo - caur budžetu mēs samazināsim naudas masu apgrozībā un no tā radīsies "izaugsmes iespēja". Kā šitā var murgot? Viņš vēl piemirsa piebilst - nākamgad saskaņā ar vienošanos ar "labdariem" no SVF no budžeta ir jāizrauj vēl 500 miljoni!! Kur viņi tos dabūs - šobrīd viņi nedomā, tas ir ļaunākais murgs, kas deputātus piemeklēs arvien vairāk un vairāk tuvojoties jaunajam gadam un tuvojoties 2011.gada budžetam. Defolts uin sociālie nemieri jums spīd mīļie kungi, nevis izaugsms. Ja izaugsme sākotos no jūsu glupajiem izteicieniem, mēs būtu bagatākā valsts pasaulē!!
lux
l
_kibuci_ Nav vērts strādāt. Protams, dažiem vieglāk zagt, dedzināt kaimiņa traktorus, jo viņš pūlas kaut ko darīt. Mīts par latviešu strādīgumu aiziet vēsturē.
alberts
a
Kura vitā viņš redz izaugsmes iespejas???Pirtsslotu siesana,sēņu lasīsnā,vai kur tad citur???
Redz kā !
R
Malacis, dumrovskis.! (Čas) Pensionēšanās vecums tiks paaugstināts no pašreizējiem 62 gadiem līdz 65 gadiem. Šis jautājums esot apspriests arī ar starptautiskajiem aizdevējiem. Latvijas puse esot apsolījusi strādāt šajā virzienā. Pensionēšanās vecuma paaugstināšana notiks pakāpeniski no 2016.gada līdz 2020.gadam. Arī citas Eiropas Savienības valstis plānojot paaugstināt pensionēšanās vecumu. Piemēram, Nīderlandē pensionēšanās vecumu plāno paaugstināt no 65 uz 67 gadiem.
Pareizi
P
Paliekam arvien lielāki un varenāki!
vēlētājs
v
Dzīve iet uz augšu,bikses krīt uz leju!
Pagalam
P
Trešo reizi Šķēles špricēšanu es noteikti neizturēšu, bet kapsētas Šleserpuika nav sakopis. Kā būt?
Nopūta..
N
Ar SŪDAINU koku padzīt visu to baru! Kalvītis un Godmanis jau sāka valsti novest tur ,kur viņa pašlaik atrodas. Kas vispār notiks ar LATVIJU? Rīgas mērs ari apvienojas ar PUTINA partiju. Vai atkal nonāksim zem krievu zābaka? DOMBROVSKIS izaugsmes iespējas saredz tikai sev ,nevis latviešu tautai . Ceru ,ka ŠĶĒLE nākot pie šprices varētu ar savu prātu ātrāk atveseļot šo LATVIJU.
Lelle
L
Un kur tad ganījās vēl 6 kāpostgalvas budžeta apstiprināšanas brīdī? Algas nost.... Visas dienas gaitā faktiski balsoja ap 83-87 deputāti, bet ko darīja pārējie padsmit, kas bija reģistrējušies? Droši vien kafūzī dzēra kā savulaik Krištopāns...
nu gan
n
Atkal sasmējos lasot jaunlaicēnu apdullinātos komjauniešus un lētticīgos penzionārūs,kuri cer ,ka Dombrovskis ir tas ,kas vada valdību.D.ir tikai vāja marionete,kas ne visai sekmīgi saprot,ko viņam nodiktē saimnieks. Lai valsti izvestu no bedres kurā esam ,ar pliku godīgumu ir galīgi garām.Vispirms un steidzīgi,jāinvestē ražošanā un izglītībā.Manuprāt tie ir divi centra balsti,kas dos darbevietas un peļņu,ko noturēs arī nākotnē.Līdz vēlēšanām ļoti ātri un rūpīgi jāmeklē un jāsaveido jauna partija no jauniem ,izglītotiem pilsoņiem,kuriem arī godīgums nav galīgi sveša lieta.Manuprāt jārevidē partiju dibināšanas likums.Nejēdzīgi,ka partiju var dibināt pāris simtu pilsoņu liels radu un draugu pulciņš un katram tādam bariņam valsts no budžeta vēl piemaksās.Man šķiet tā ir nedaudz pārprasta demokrātija ,kas kā pierāda Latvijas prakse ,noved tikai pie bezatbildīga bardaka.Mūsu apstākļos par partiju varētu sākt saukt,ja tajā būtu ne mazāk par 30-50 tūkstošiem biedru.Strīdēties par ziedojumu ierobežošanu arī ir visai neviennozīmīgi.Kam vajadzīga partija ,kurai neviens neziedo ? Šī šaeima laikam neko sakarīgāku saveidot nevar. Diemžēl.
Mjaa
M
Šitais JL premjerēns ar galvu nedraudzējas. Nav pat mazākās gaismas tuneļa galā, bet šis tik muld. Vai ir galīgs nejēga vai arī nelietīgs melis.
Andrejs
A
Lācītim jāuzkrāj, atvainojos, jāaudzē tauku slānis dziļajai ziemai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas