Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis: saņemts spēcīgs politisks signāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
suds
s
Forši,varēs tērēt....
Nu, nu
N
Tas, ka viņi dod naudu nav nekāds rādītājs ne budžeta, ne "plāna" kvalitātei, ne Jaunā laika nopelniem jaunāko laiku vēsturē. Kas ta cits viņiem atliek, ja tādus lūzerus kā mūs uzņēmuši savās rindās.
PSKP CK politbjuro :
P
"Lelle » zvirbulēns 16:20 Te nu gan es Tev nepiekrītu! Ja Dombrovskis nejēgtu ko dara( tavuprāt!), tad to aizdevumu neredzētu kā savas ausis. Jevropā un SVF nesēž muļķi!" Bet - JA TU TĀDA GUDRA, tad jau zini, ka sen jau tur raksta divas interesantas lietas : - kur pamatā ir infa - VECA JAU PASAULEI - par VALSTS NOZAGŠANU - kas atgādina tos raksteļus par Latvijas slīpētāko kabatzagli, ko NĀKAS VISU LAIKU LAIST VAĻĀ - visi zin, ka viskrutākā zagle, pati ņirdz un tik taisās regulāri grūta - un šo tik ķer un laiž vaļā .... - apmēram tāpat pasaule zin par muļķu zemi, nespecial : bet "par cik grūta" ( ar "demokratiju" ), nākas visiem paciest - abet raksta - nedrīkst tai grimstošajai silei atļaut paraut sev citu (saistīto ) valstu saimniecības līdz, un neraksta - bet PATUR PRĀTĀ - katrs saimnieks savu slaucamu govi - kaut ar antibiotikām, kaut vai kā, bet cenšas uzturēt pie dzīvības - līdz kautuvei vismaz.
...
.
Godmanis 18 gadus atpakaļ gudri spriedelēja pa TV, ka Latvija būs tranzīta un banku lielvalsts. Jā, un ražošanu nevajadzēs. Tā un te nu mēs esam. Ar tranzītu ir kā nu ir. Biški ir. Bankas vairākas reizes bankrotējušas, tā aptīrījušas tautu ka maz neliekas un tur nu pa lielam ir Godmaņa nopelns, vai nu tik dumjš ka neko nerubī vai arī gudrs valsts kapracis. Un šādus cilvēkus mēs vēl ievēlam uz Briseli, ka tik nenogremdē visu ES! Pēc taisnības, pēc Godmaņa prasās rūtains logs!
Lelle
L
Te nu gan es Tev nepiekrītu! Ja Dombrovskis nejēgtu ko dara( tavuprāt!), tad to aizdevumu neredzētu kā savas ausis. Jevropā un SVF nesēž muļķi! Pieņemu, ja taukmūļi mēģinās gāzt Dombrovska valdību, sekos smaga ārzemju iejaukšanās ar visām no tā izrietošajām sekām...tad gan tie ofšori tiks pakratīti, jo Jevropa likumu jau šajā virzienā pieņēma. Tagad čau līdz vēlam vakaram! Braucu uz laukiem, sāksim līgoties jau šovakar. Tikko uzlija lietutiņš, bet tāds svētīgs zemei...zemenes briedē, dārzeņus audzē...lai tautai nav badā jāmirst un importa $ūdus jāēd.
Kur ta biji aizbraukuse ?
K
"Berta » mandomāt 00:40 Nu es jau par to pašu. Kamēr kaut mazākā teikšana būs TP un LP/LC, tikmēr čušš, jo šiem ir mērķis nepazaudēt varu un sarīdīt tautu pret Dombrovski" JĒLĪŠI PAŠI SAVU VALDĪBU FORMĒJA, no KĀ PAŠI GRIBĒJA - un varēja neparakstīties uz kārtējo afēru vispār - turpināt stāvēt pie durvīm un bļaut ATLAIST SAIEMU !
ka ta, ka ne !
k
Latvieši mūždien - tik par tīrsugas latviešiem !!! MĒS ESAM LIELI UN VARENI !
tā tas notiek
t
Nu, re! Tagad varēs pabeigt Dienvidu tiltu, uzcelt Gaismas pili un naudas vairs nebūs. Nāksies braukt pēc kārtējā "signāla"!
kampējs AY
k
Nejau latviešu tauta balsoja par viņu,bet 5 kolonnas pārstāvji kuri brēca uz katra stūra ka šļopsters buģit horošijs rižskijs mers.Tākā neapvaino latviešus tajā ko viņi nebija darījuši
dille
d
Nu Parexam pietiks, par pārējo.....
PILNAI LAIMEI
P
Nav īsti saprotamas šīs puiciskās gaviles - viņi iedos, viņi iedos, viņiem būs grūti neiedot, mēs dabūsim, un dabūsim tad un tad! Un ja nu nedabūsim? Ja nu viņi tēvišķi sarauks pieri un izvilks tukšu roku no kabatas, jo negribēs precedentu, ka sīči viņus teju vai komandē?
zvirbulēns
z
Viņš skatījās uz Mēnesi! Un uz nozīmītes, kas pie žakētītes, stāv rakstīts - Marsietis divi!
zvirbulēns
z
Jā, valdība tiks mainīta! Jēlīšiem ir viena nelaime, viņi ir jēlīši, nejēdz strādāt.
Senais
S
Es ilgojos, lai kāds man pateiktu, uz kurieni ir vērsts Dombrovsks kunga skatiens. Tāds ļoti konkrēts, bet skaidri redzams, ka ieraudzītas licis nedaudz samulst, un prieka smaids tāds samocīts. Varbūt kāds ir bijis tur tuvumā un redzējis?
Lelle
L
Sveiks! Te gan mūsu domas saskan! Toč JL pamuļķīši atraduši par ko priecāties! Kā tik nauda būs kasē, tūliņ viņus nometīs un atkal taukmūļi nospers to aizdevumu.Muļķu zeme rullē uz pilnu klopi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas