Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Dombrovskis: spriedumu neapspriež, spriedumu pilda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vērotājs
v
Par ekonomiskā burbuļa plīšanu Latvijā gan vajadzētu spriest ST,JO gandīz visi uz to paļāvās un pēkšņi paļāvības iespējas tautai tiek sagrautas un vēl tik pēkšņi,neparedzot pat vājāko aizsardzības minimuma garantijas.Es atbalstu,ka vajag lemt šo ST
cony
c
PAR ko domā par to arī runā,lielais ģenocīda specialists,labāk paskaties uz sevi spoguļī.,Anton.Varbūt kauns paliks.
cony
c
Nepiekrītu Shtohenbergam,ka taisnība ir uzvarējusi.Taisnība būs uzvarējusi,ka mēs sekmīgi pārvarēsim krīzi un kļūsim par valsti ar attīstītu tautsaimniecību,kur atkarīgie būs tikai vecie,ļoti jaunie,slimie.Ir apsveicami,ka krizes pārvarēšanai Saeima,valdība un uznēmēji,iestāžu vadītāji operatīvi rīkojās,pieņem daudzus lēmumus,un tas ir tik normāli,ka situācijai mainoties jāpieņem citi lēmumi.Tagad atceļot Saeimas lēmumu arī Satversmes Tiesa pilnā mērā dalās atbildībā,par valsts stiprināšanu un sekmīgu krīzes pārvarēšanu.
Minna
M
Lūgsim mīļo Dieviņu visus svētkus, lai Satversmes tiesas lēmums nenovestu pie kaut kā līdzīga devalvācijai un piens un maizīte nemaksātu katrs 3 latus gabalā. Naudiņu jau gribās, bet nav par ko īsti priecāties. Ja Dombrovskis to izvilks un mēs pat nepamanīsim, sametīsimies viņam piemineklim. Jaunos arī žēl. Tiem vēl viss mūžs priekšā. Par sevi mēs jau visu zinām, bet kā būs ar viņiem, kas to zin.
Pārdomas.
P
Beztiesiska valsts vara lemj tautas likteni pēc saviem pesoniskajiem ieskatiem ,nerēķinoties ar satversmes tiesas likumiem,vai tādai varai mēs vispār vairs varam uzticēties kaut vienu dienu.Meli ,meli ,meli ir tās pamatos,bet neviss godīgums un taisnība.
RASMA
R
Nesaprotu tikai vienu,kāpēc visos nāves grēkos vaino Jauno laiku! Gribas jautāt-ko tad dižu izdarīja Tautas partija,ja neskaita visu to, ko centās sagrābt sev un saviem mīļajiem.Bet mums jau visiem ir īsa atmiņa kā supervīrs Šķēle savā laikā no tribīnes gandrīz kā no bībeles skaitīja bez kā var iztikt pensionāri,lai tikai neviens neprasītu pieklājīgākas pensijas.Pēc būtības TP vajadzētu mainīt nosaukumu,jo daudzi vēlētāji,kas arī ir tautas daļa,nemaz viņus tā nepielūdz!Tagad Šķēle kā kurmis izlīdis virszemē(lai gan vienmēr bijis vadībā)fanfaru skaņām skanot,varētu paziņot -jauna vecā TP ir ŠĶĒLES PARTIJA! Sagaidiet mūs ar applausiem!
Garām
G
Godmanis. sarunās ar SVF attiecībā uz socbudžetu novilka stingras robežas. Tā kā tavi apgalvojumi ir garām
Paldies
P
Paldies Antūn!
Bez panikas
B
Drīz ST piespriedīs eknomiskajam burbulim atgriezties uzpūstā stāvoklī, jo tā plīšana ir izrādijusies ārkārtīgi prettiesiska un visi, es uzsveru, VISI, uz to paļāvās. Un noteikti paļāvība ir būtiskāka par burbuļa patvaļīgo un pārtiesisko tukšumu.
Antons
A
16.06.2009. Par likumprojekta ar dok.nr.449B pieņemšanu 2. lasījumā Par Latvijas pensionārus ekonomisko genocīdu balsoja: 1.Aleksandrovs Igors-JL 2.Ābiķis Dzintars-TP 3.Āboltiņa Solvita-JL 4.Ārbergs Māris-TP 5.Bendrāte Silva-JL 6.Bērziņš Guntis-JL 7.Blumbergs Guntis-ZZS 8.Bresis Vilnis-ZZS 9.Briedis Uldis-TP 10.Brigmanis Augusts-ZZS 11.Circene Ingrīda-JL 12.Dalbiņš Juris-TP 13.Daudze Gundars-ZZS 14.Druviete Ina-PS 15.Eglitis Jānis-TP 16.Grava Uldis-JL 17.Grīnblats Māris-TB/LNNK 18.Ģilis Valdis-TP 19.Hanka Peteris-ZZS 20.Kalniete Sandra-PS 21.Kalniņš Imants-TB/LNNK 22.Kariņš Krišjānis-JL 23.Kaposts Andis-ZZS 24.Kučinskis Māris-TP 25.Kikuste Sarmīte-JL 26.Lazdiņš Māris-TP 27.Laicāns Gunārs-PS 28.Lasmanis Madars-JL 29.Latkovskis Ainars-JL 30.Līdaka Ingmārs-ZZS 31.Līdums Leons-TP 32.Muižniece Vineta-TP 33.Paegle Vaira-TP 34.Pauls Raimonds-TP 35.Porietis Jānis-TP 36.Putniņš Pauls-ZZS 37.Reirs Jānis-JL 38.Rivža Baiba-ZZS 39.Rībena Inguna-JL 40.Rugāte Anta-TP 41.Roze Mārtiņš-ZZS 42.Seile Anna-PS 43.Sprudziņš Oskars-TP 44.Staķe Dagnija-ZZS 45.Strazdiņš Jānis-ZZS 46.Šadurskis Kārlis-PS 47.Šķesters Stanislavs-ZZS 48.Valters Imants-TP 49.Zaķis Dzintars-JL 50.Ziedone-Kantāne Ausma-JL
Oma
O
Tieši tā! JL nevis rāvās pie varas, bet uzņēmās. Un par aizdevumiem ar SVF sāka sarunas Godmanis. UN vēl kādiem! Tā ka gāzes laidējiem grīdā arī pienākas gods un slava. Nu ir kārta savus maciņus patirināt biezajam galam, piemēram Cien. Kraukļa kungam, kuram paniskas bailes, ka visi būs vienādi nabagi. Laikam bērnībā mamma nav labi barojusi, tāpēc tagad tāds rijīguma komplekss.
Oma
O
Viņiem jau šķiet, ka večiem vairs ēst negribas. Bet mīļīši, vecums pienāk tik ātri, a dzīvot ta gribas, jo visu mūžu lielākā daļa ir sūri grūti strādājusi. Nekas, arī jūs būsiet veci. Un jums ies vēl sliktāk.
marts
m
Meloja visi, respektīvi visa koalīcija!
jupis
j
Papriekšu gan prasiet reālu atbildibu tos gāzētajus un attīstības garantus, kuri valsti noveda līdz šādam stāvoklim! Tur būs gan Kalvītis, gan Šlesers, gan arī Godmanis!
Populists
P
Vai tik Tu neesi tas, "ar gāzi grīdā" ? Ļoti līdzīgs, uzbrūkošs un viszinošs stils ! Es arī esmu latvietis....20 gadus mācījies skolās, daudz ko esmu iemācījies, daudz ko protu. Kalps un līdējs gan nekad neesmu bijis. Arī zadzis, vai ņēmis konvertus, kā dažs labs godavīrs, arī neesmu. Devis gan....gan Jūrmalgeitā, gan 80 tūkstošus, lai varētu nodrukāt Pilsoņu apliecības. Tā latviešu tauta, par kuru Tu raksti, tie vienkārši ir VALSTS ZAGĻI (Saeimā, ministrijās, pašvaldībās....tie, kuri noveda valsti līdz bankrotam).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas