Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dombrovskis: SVF piedāvāsim uz "ātriem griezieniem" vairs neiet

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nuja
N
Aita piedāvās vilkam, lai tas viņu ņammā ne tik strauji :-)
reality
r
Ja būs ''saimnieku''- naudas donoru pavēle, tad devalvēs ne tikai latu ! ''Lāčuks'' ir labi izdresēts Briselē, un kā kārtīgs eirokrāts-birokrāts izpildīs uzdevumus kārtīgi !
dzeris
d
Man šķiet, drīzāk dabūs kārtējo uzbļāvienu, nevis aizņēmumu, ji nav jau reāli neviena SVF prasība izpildīta. Un neizskatās, ka kādreiz izpildīs. Būs vien jādevalvē lats.
Andris
A
Ceru, ka SVF tomēr nekādus aizdevumus Latvijai nedos.
dūja-avots
d
Pilnīgi piekrītu! Ceru, ka rokas aizsniegsies līdz lielākajiem laupītājiem, kas ir jānotiesā... Citādi droši atkal darbojas pret mums VISĀS JOMĀS!
Blīkšķis
B
Vienīgie skolotāji, kas no darba būtu jāatlaiž un vienīgie pensionāri, kuriem pensijas būtu jāsamazina līdz minimumam, ir tie skolotāji un tie šobrīd vecie cilvēki, kas skoloja un audzināja šos Šleserus, Kalvīšus, Šķēles un Lembergus! Tas būtu tikai pelnīti!
Veltiņa
V
Ļoti, ļoti ceru, ka SVF naudu nedos un beidzot būs jāsāk likvidēt liekēžu armija valsts pārvaldē. Tas būtu daudzmiljonu ietaupījums ilgstošā periodā.
Arvīds
A
Kāpēc tad jūs dariet visu iespējamo ,lai cilvēkiem nāktos aizstāvēt savu taisnību un tiesības,kaut gan vairs jau nepastāv ne likumi ne tiesības vienkāršajiem cilvēkiem.,jūs to saucat par sūdzēšanos,nekorekti no jūsu puses ,tā ir tautas cīņa par dzīvību,eksistenci un nākotni.Neradiet precendentu sūdzībām,bet gan strādājiet tā lai valstī būtu iedzīvotāji un viņi nejustos pazemoti un apdraudēti.
lzoss
l
Dombrovsksi izklausas parleicinoss. Bet kas notiek koalicija, tas ir sausmas. TP ir kriminalnoziedzinieku partija !
ABC
A
Arī es uzskatu, ka visu šo publisko paziņojumu, diskusiju un tukšās pļāpāšanas mērķis ir neļaut valdībai strādāt. Gaidu dienu, kad TP tiks atzīta par noziedzīgu organizāciju un padzīta no valsts pārvaldes.
Avots
A
Patiesībā viss ir sarežģītāk nekā izskatās, jo valdību veido vairākas partijas un katra ir ieinteresēta pārāk neļaut JL izvērsties. Virsuzdevums- bremzēt, nevajadzīgi diskutet, oponēt, darīt jebko, lai parādītu, ka visas valdības ir vienādas, arī šī ne ar ko nav labāka, kompromitēt JL. Vēlēsanas un partiju reitingi valda Latvijā. Kamēr nebūs notiesāti kampēji, platmales un buldozeri, nav ko velti gaidit normāu dzīvi, t.i. sapratigu saimniekošanu.
Putras Dauķis
P
kā tur bija ar kompensācijām deputātiem, ministriem un prežiem? kamēr vēlētas amatpersonas pašas aizejot no amata saņems jebkādas kompensācijas, tikmēr skolotāju atlaišanas pabalstus aiztikt nevajadzētu...
K2
K
Dombrovskim sarunās ar SVF būtu viņiem jāuzdod jautājums par 2. pensiju līmeni un jāsaņem uz to pilnīgi skaidra un neizvairīga atbilde: " Kāpēc Latvijas valstij no savas nodokļos ieņemtās naudas jāatdod banku sistēmai 120 miljonus Ls *savas naudas* un tūlīt pēc tam jāaizņemas no šīs pašas banku sistēmas (SVF) naudu uz augstiem procentiem, kas šo caurumu aizlāpītu?! 120 miljoni prom, 120 miljoni šurp, un procenti bankām. Plus vēl neskaidrs solījums (kā Hruščova komunisms pēc 20 gadiem), ka pēc 40 gadiem būs kaut kāda pensijas nauda, un nekādas krīzes, globālās inflācijas un melni kaķi Bernie Madoff vai Pareksa bezpajumtnieku izskatā nepārskries pār ceļu. Skaisti, vai ne? Taču labāk ir aizņemties no SVF tieši par 120 miljoniem mazāk. Vai nu kādam te ir grūtības ar arit'mētiku, vai arī SVF jānokāpj no sava cēlā "valstu glābēja" pjedestāla, un jāpasaka skaidri un gaiši: "Mēs pārstāvam banku intereses un pārējais mūs maz interesē, ar saviem pensionāriem un bezdarbniekiem tiekiet galā paši".
es
e
tikai visnepatīkamākais solis algu samazināšana deputātiem netiek izskatīta. :) Tas taču būtu pats pēdējais un galējais solis kā jums šķiet Dombrovska kungs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Algas samazinājuma dēļ amatu atstāj Krauklis, Maršāns un Dripe


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas