Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis: tālāk par 20% vairs nav kur

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mine
m
Ir jau gan tālāk-pasaki ,ko domā neminstinies!,Dombrovski!
Igo
I
ko es nevaru saprast. Nu labi, gada laikā godmans un Ko izzaga no valsts rases nedaudz vairāk par miljardu. Bet kāpēc bija jāņe parāds 5 miljardi?
sirs
s
Cien. Dombrovska kungs!Robezsargiem, policistiem jau no februara sanazinaaja tiirajaa 70ls UN KO JUUS VEEL DOMAAJAT APCIRPT. Praats jums ir.....Reaali u cilveeciigi padomaajiet.. kaas buus---nevarees uz ielas iziet......Kada valstii netaisniiba...Biju labaakaas domaas par Dombrovski.....tagad neviens vinu neslavee
Igo
I
kasse noteikti būs tukša, jo nebūs kam maksāt nodokļus...
Bezdievis
B
Jā jā .. uz "Swedbank" :D:D:D:D:D Iedomājos to traci kas notiktu ja Swedbanka noietu pa burbuli vai tur uzrastos kāds shēmotājs un pazustu ar visiem Valsts kases līdzekļiem :D:D:D Un tā kā Parex pilnībā pieder valstij, tad vairs nav nekādas starpības vai Parexā vai HZB.
Bezdievis
B
Varbūt tomēr, tā vietā lai bezgalīgi aizņemtos, ir vērts piedrukāt klāt Laus? Nevajadzēs arī algas samazināt, jo "piedrukājot Latus" valūta devalvēsies par kādiem 20%. Arī vietējās cenas automātiski būs par 20% zemākas! Vienīgi jāpanāk kāda vienošanās ar bankām par eirokredītu samazinājumu arī par tiem pašiem 20%.
rr
r
Ja arii izdodas nogriezt veel tos 20% un atlauj 8%procentus budzeta deficiitu, valst var izdziivot tikai teoreetiski, jo apreekina jau visu no prognozeejamajie nodoklu ienaakumiem, kuri reaali tiks savaakti tuvaakajaa laikaa tikai uz 80%. Un ko tad dariis? Cels budeta deficiitu 12% un grieziis veel 20% , nee, jo tas jau nebuus iespeejams un taalaak notiks Argentiinas variants ar valuutas devalvaaciju.
l`avocate
l
ļoti interesanti: "tikai tad, kad tiks pieņemti neatliekamie budžeta grozījumi, veiks funkcionālos auditus un samazinās valsts pārvaldi", KĀ SAMAZINĀS VALSTS PĀRVALDI veicot auditu, ja budžets valsts parvaldes sistēmai būs pieņemts??? atkal grozīt budžetu? kas atkal aizņems n-tas nedēļas? Kas viņeiem macīja makroekonomiku?
arturs
a
Tā vien liekas, ka idioti tikai tur strada, jo neko citu ka tikai algas samazinat neprot. Ir nepieciešams atbalstīt vietējos uzņēmējus, ja mēs gribam izķēpuroties no sūdu bedres ir nepieciešams mazāk tirgot ar ievestajām precēm, tad nebūs iespējama naudas noplūšana no valsts.Politiekiem ir jāskatās uz citu pusi. Es nevaru saprast, uzņēmumi uzrāda lielus ienākumus 2008. gadā, bet valstij nau naudas. Visi mūsu iekasētie nodokļi ir ieguldīti Bezjēdzīgi ,, Pareks bankas glābšanā''. Mēs naudu izvietām skurstenī. Uz mūsu rēķina kautkas ir nopelnījis lielus miljonus.Rodas jautājums kāpēc valdība neglāba Baltijas banku no kraha. Laikam šai bankā nebija ieguldīti mūsu dārgo deputātu naudas līdzekļi. Par Baltijas bankas novešanu līdz bankrotam tika iesēdināts ieslodzījumā Laventa kungs, bet rodas jautājums kāpēc netiek ierosināta liete pret Pareks bankas Krasovicki.Kāpēc??? uz šo jautājumu tā arī atbilde nav sagaidīta, kur ir taisnība.
x
x
ja, ja- agjenturas-klasiskas- gan bus istais merkjis:) jau ta optimizetas, ka bezdarbnieki dienu rinda stav un neko neizstav:) var jau but, ka ta ietaupijumu veido?:) no cita aspekta- visa gala bus nedaudzi un nepieejami vid tipazhu veidigi ierednji... vai tas sanaks leti?:)
LVD
L
Jautājums, - kurā bankā šobrīd atrodas Valsts Kase? Joprojām Parex?! Vai tā kā nebūtu prātīgāk valsts kontus pārcelt uz kādu drošāku banku? Kaut vai tā būtu HZB, vai Swedbank?.. Tikai ne Parex!!!
DASE
D
Vai kads no viniem vienlaikus ar naudas mazinasanas procesu iedomajas, ka jadara ari kaut kas ar cenu izmaksam, lai tas ari pazeminas? Labi jau argumentet, ka ikp tacu bus tikai 2005 gada limeni, vai alga, bet izmaksas ta piemirst pazeminat. Nu regulejiet, iespaidojiet monopolistus. A to tiesam idioti tikai tur strada, jo neko citu ka tikai algas samazinat neprot.
juris
j
Teiksim par policiju!!!!!Ja visiem samazināja algas par 70 Ls ,tad tie kas lejā zaudēja 25% ,bet kas augšā 5%!!!!Kur taisnība????JA tagad atkal taisās samazināt algu par 50 Ls ,tad apakšas atkal būs zaudētājos!!!!!!!Reāli visiem vienādi vajadzēja samazināt par 15% un tad būtu ieguvums lielāks!!!!! Algas 2005 gada līmenī ,bet pārējais 2009 gada līmenī!!!!!
zvirbulēns
z
Būs vien, Dombrovski, jākrīt vēl zemāk :)))
elektorāts
e
ŠI IR SKAIDRA VALODA UN MAN PATĪK. ARĪ TAS, KA NEMĒTĀJAS AR PROGNOZĒM. LAI VEICAS JAUNAJAI VALDĪBAI!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Dombrovskis: sarunas par budžeta deficīta palielināšanu turpinās

Algas publiskajā sektorā plāno apcirpt par 20%; pensijas neindeksēs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas