Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dombrovskis, taupot naudu, ārvalstu vizītēs dodas bez apsardzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edgars rosovs
e
ja pastav apdraudejums,tad ar apsardzi ir jabrauc visas vizites. ja grib taupit savu naudu,tad pirms vizites vajag informet vietejo policiju. domat var tikai dzivs cilveks.
johann
j
Par šo soli žetons! Varētu arī Latvijā iztikt ar vienu Krapāni. Latvijā visi ministri un viņiem līdzīgie varētu staigāt bez apsardzes, bet kas vainīgs, tas bailīgs. Barikāžu laikā viens pats devos uz ļaunuma sirdi Maskavu telediskusijai ar Alksni, ko Austrijas televīzija raidija uz visu Eiropu. Neteikšu ka sirds nedrebēja, bet ja uzņemies pienākumu, tad nav ko raustīties. Jānis Danoss
Demy
D
Atdeva savējos partijas biedrenei Lindiņai, tai vajag dubultā..
sponsors
s
Visu cieņu premjeram, malacis! (kaut mūsu prezidents arī atteiktos no apsardze! Viņš tiešam nevienam nav traucēkliss, jo visiiem ir izdevīgs)
Čika
Č
Vai vajadzēja visiem uzzināt, ka premjers ārzemēs uzturas bez miesassargiem? Var ievajadzēties... Tpu!!!! Latvijā noteikti vajag - te visādi politiski un ekonomiski īpatņi...
ex
e
Jāatzīstas, no viņa to negaidīju. Liels progress pa šo īso laiku. Mums beidzot ir viens sakarīgs premjers, diemžēl droši vien ka ne uz ilgu laiku. Pēdējais sakarīgais politiķis bija VVF, kurai vēl bija nedaudz inteliģences un drosmes nostāties pret oligarhiem. Bet kāpēc gan man nepatīk Repše? It kā nezog, strādā, bet tik un tā nepatīk.
KLM
K
Malacis Dombrovska kungs, bet cietsirdīgs - nenodrošina miesassargus Kalvītim...
zanda
z
Pilnīgi jau nu mierīgi arī šaizemē var iztikt bez miesassargiem.
nu ja
n
tad visiem tas ir skaļi jāpaziņo, lai palielinātu drošību...
DD1
D
Dombrovskis ir beidzot viens normaals premjerministrs, kas pats nevienam neuzbaazaas ar pashreklaamu, ka nemeedz apsardzi (un kundzi) njemt liidzi aarzemju braucienos. (Ir ar ko saliidzinaat, jo dazhs labs citsnebuut nevairaas no taadaam aakstiibaam - pompozaam aarishkjiibaam.) Visu cienju Dombrovskim!
Tutietis
T
Mums te Latvijā Valžu pietiek.
mazepa
m
ja Dombrovski nolaupītu - cik lielu izpirkuma maksu maksātu Latvijas valsts ?....jebšu pateiktu - naudas nav , žmiedziet nost to nelaimīgo....
mazepa
m
Atceraties zviedru premjeru Palmi ! ...vispār jau stulbums ir izbazūnēt pa visu pasauli ,ka viens premjers pārvietojas bez apsardzes....teroristi un izspiedēji arī lasa internetu !
ass
a
lenta.ru ir tik pat labs avots kā NASA.Atliek tik atcerēties Tele2 meteorītu...Un šajā portālā ziņas netaisa žurnālisti,bet ziņu apkopotāji-kaut kur kaut ko kaut kas kaut kādā veidā...un sanāk raksts.
Terorists
T
Protams par tiem apsargiem es ironizēju,bet par šīm ārvalstu vizītēm jums ir taisnība kad ne nu šis tā bez apsardzes brauks un ne nu būs. Šeit ir skaidri parādīts kā mūsu prese taisa mākslīgu PR mūsu vadošajiem politikāņiem (protams par maksu) un kādēļ visi pārējie kas nav pie siles netiek reklamēti. Un par tālāko spriediet pats kādēļ no LR 50 partijām šīs ir tās pareizākās un neaizstājamākās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas