Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Dombrovskis: tiesiski paļāvīgā veidā mēs varētu tikai bankrotēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu cik var
n
Atkārtoju, ka nevar nepārtraukti piesaukt krīzes risinājumus un uzskatīt cilvēkus par slaucamajām gotiņām, kurām var noslaukt tik, cik vajadzēs. Vismaz ne no tiem, kas saņem pensiju un kuriem dzīve ir viens liels nepārtraukts krīzes risinājums.
humors un satīra
h
Jā, būtu ļoti izdevīga. Paliktu ar devalvētiem papīrīšiem rokās pie augstākām cenām. Bet vismaz tev būtu boļševika mierinājums, ka citiem arī slikti. Un dažiem neko citu arī nevajag.
K-K
K
... Tiesiski palaviga veida mes: 1. Atgutu PAREXA pazaudeto, un lidz ar to tautas uzticibu ... daziem butu grutak ar majokla izveli ! 2. Ar PREZUMCIJAS likuma ievesanu, 3x > VID ienemumi ... 3. Progresiva nodokla ievesana NI un personam dubultotu ienemumus ... 4. Procentualu likmi uz banku naudas parvedumiem (ar slieksna summmu), banku ieguldijumu profitiem, aiznemumiem utt. dotu lielu ienakumu ! 5. Ar VID un saskarigu instituciju tiesisku aktivitati, pazemes ekonomja izzustu un valsts dubultotu ienakumus... ... Luk ko valstiska valdiba varetu spet - JA TIK VIEN BUTU GRIBA , varbut speja ... ...PRIECIGUS SAULGRIEZA SVETKUS VISIEM !!!!
Sniper'sEye
S
Valdiņam un Repšim svarīgāk ir izglābt Parex, jo par to var cerēt uz atlīdzību nākotnē, tūlīt Valdiņš ar parādu galveno ministru iedos Ls 100 miljonu Parex-am un vēl bļaus par bezatbildīgiem pensionāriem, kas Kargina un Riecientiņa problēmas nesaprot... Vai ta te komentētājiem grūti saprast, ka JēLīšu ciniskajiem dvīņiem pensionāri pie kājas, bet Parex ir īstā manta, kad ministrēšana un deputātošana vairs nespīd?!
Populists
P
1. Nevienam nav tiesības mānīt un nelikumīgi vērsties pret tautu,- Valdība un Saeima ir jāatlaiž. 2. Nav starpības, vai samazina lata pirktspēju, vai palielina nodokļus,- nabadzīgākie to izjūt vienlīdz sāpīgi. Pareizi būtu, it sevišķi krīzes apstākļos, budžetu lāpīt diferencēti ....jo bagātāks, jo vairāk var maksāt valsts kasē. 3. Labāk atlaist "liekos ierēdņus un tautas kalpus" un maksāt 100-200 latus ne par ko,- nekā maksāt algās 500-1000 latus. Ietaupīto novirzot darbavietu radīšanai.... 4. Ja paskatās visa ranga tautas kalpu un īpaši Rimševica un viņa pakļauto ieņēmumos, tad Latvijā nekāda krīze nav...... Nav krīze arī, ja paskatās uz sociāli maznodrošinātiem (nenodrošinātiem),- redzams vienīgi valsts bankrots. Šis būtu vienīgais valdības matemātiskās darbības lauciņš.....BAGĀTIEM NEDAUDZ ATŅEMT, UN NABAGIEM NEDAUDZ PIELIKT! Visādi citādi P R I E C Ī G U S Z I E M A S S V Ē T K U S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orange Monk
O
Nu beidz elpot caur Repsha slimā ģēnija taisno zarnu un saņemies plānot, kā valdībai pelnīt! Ne jau Tautas Partija izdomāja, ka valdībai nauda budžetam jānopelna, to pirms TP viskodolīgāk pateica Tev zināmais profesors Maikls Hadsons (Michael Hudson)! Tieši Hadsons tagadējās valdības šķērēšanu un griešanu, neaiztiekot ierēdņu armiju un nemazinot citus tēriņus, nosauca par bezstrādes ienākumiem. Tu jau savu cinismu parādīji, Repsheniekā klausoties pēc budžeta pieņemšanas svētkiem: ka nav ko domāt par 2011. gada budžetu, lai par to domā tie, kurus ievēlēs, -- jo Tu ceri tikt ārpus Latvijas kādā labā finkonsultanta amatā Pasaules bankā vai tai pašā Starpt. Valūtas fondā, Einarelis varēs braukt atpakaļ uz palātu vai bēgt no baņķieriem, kam parādā. Un kurš tagad būs tas duraks, kas valstij strādās un pelnošus uzņēmumus un uzņēmējus organizēs, izdzīvošanu ekonomiski vadīs? Tev gan jau viss ciniski pie kājas, puikiņ. Vai ne?!
no Jūrmalas
n
Turieties, Dombrovski! Priecīgus Ziemassvētkus! Jūs martā saņēmāt valsti pirmsbankrota stāvoklī.Tagad Jums uzbrūk tie, kas būtu jātiesā par bezatbildīgu un nekompetentu valsts vadīšanu. Jūs izturēsiet! Suņi rej, bet karavāna iet tālāk!Lai Jums veicas!
kāpa
k
Tie kas te pink lāt karginu afēru nesaprot, ka pensionāri neko uz grunti nenolaida un nekam parādā nepalika.
Udo
U
"Bijušais Satversmes tiesas (ST) priekšsēdētājs Aivars Endzņš uzskata,ka tiesas secinājums,ka lēmums par starptautisko aizdevumu bija jāpieņem Saeimai,nevis valdībai,ir abām varām saistošs." Sk."Endziņš: valdībai un Saeimai ir jāņem vērā ST secinājums par starptautiskā aidevuma slēgšanas likumību",BNS,23.12.2009.
Matemātiķis
M
Sociālais budžets tiek veidots uz solidaritātes principa t.i. strādājošo samaksātais tiek izmaksāts pensionāriem. Krītoties algām un pieaugot bezdarbam jāsarūk arī izmaksām vai arī tās jāsedz no uzkrājumiem, bet tos izšķērdēja TP, LPP/LC valdība, kuri tagad izliekas par valsts glābējiem.
Lelle
L
Bankrotēs jau arī ar vai bez tiesiskās paļāvības pīps viens...ilgi nebūs jāgaida...
Pensionārs
P
Kāpēc šāda reakcija nav tad, kad parex prasa simtiem miljonus?
Anna
A
Galvenai lai miljardi tiktu pumpēti parexā, tā ir mūsu valsts asinsrite. Bankas ir jāglābj, bet cilvēkiem pašiem jātiek galā!
Šampēteris
Š
(lēmuma) "tā sekas var būt graujošas un tās ikviens izjutīs tuvāko divu gadu laikā". Savienototie trauki - ?
ANDRIS
A
Ko tu plēsies ar tiem idiotiem , tie jaunie muļķīši neko nesaprot ,nomainīsies valdība ,devalvēs latu un tad tik ne tikai pesionāri varēs rullēt ,bet arī to idiotu mātes un tēvi .Pareizi savā laikā teica krištopāns MUĻĶU ZEME.Pareizi ,tiešām arī žurnālists mamikins savā raidījumā atzina ,ka LATVIJAS NODIBINĀŠANĀS BIJA LIKTENĪGAB KĻŪDA-==83%nobalsoja par .Man personīgi lata devalvācija būtu ļoti izdevīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas