Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Dombrovskis TP rīcību saistībā ar nodomu vēstuli SVF sauc par bezatbildīgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
baigi laipnie
b
Ko tie krievi kļuvuši draudzīgi? Grib izkrāpt Piešķirto naudu? Ja krievs sola, tad nekas labs nav gaidāms.- tā raksta arī viņu prese.
gazas josla
g
Piekrītu sviests 11:35 Kā jau vienmēr ABS, lno komentāri baigi tiek vērtēti...:)) Drīz arī pārējie parādīsies. Ko, izņemot bļaustīšanos, vainas meklēšanu citos, mazturīgo, pensionāru un drošības apcirpšanu un vēl melošanu pirms vēlēšanām Jūsu JL māk? KO??? Ko viņi tautas labā izdarījuši gan iepriekšējā valdīšanas laikā, gan tagad...neko. Neesmu dzirdējis nevienu ekonomisku pamatojumu. Joprojām atbalstošā dienele redz problēmas tikai koolīcijas partneru vadītajās ministrijās, bet ne savās. Kur ir kaut viens priekšlikums no Kampara vadītās ekonomikas ministrijas un kam tāda vispār vajadzīga, ja nespēj neko jēdzīgu pateikt ne tagad, ne arī iepriekšējās valdībās. Jūs te no...šat TP, laikam bails no viņiem? Vai tāpēc, ka viņi mācēja panākt bezdefecīta būdžetu, vai tāpēc, ka lēnām cēla labkl'jību? J, Kalvīts daudz ko salaida greblī, bet vai tur nav vainojami Jūsu pašu JL ar nomelnošanām, lietussargu revolūcijām? Jums JL un atbalstītājiem vienkārši ir bail, ka ar Jūsu gādību apsaukātie zaglīgie TP bija daudz labāki, bet Jums nekas nesanāk, jo neko nemākat, kā pūst pīlītes, laist klačas kā viena tante teica....strādāt Jūs nemākat, cerams, ka lielākiā daļa Jūsu atbelstītāju to redz un saprot. Jūsu stils ir diezgan līdzīgs LSDSP ar Bojāru priekšgalā...un kur viņi tagad ir, nakur...
mušas uz medu
m
Nauda ir ,tagad plānos nākt TP JL vietā dalīt un izdalīt? Būs atkal jezga, bet naudiņu paņems krievi ar līgumiem. Visas ieinteresētās puses laimīgas. laikam ,jau izmantos pensionārus ,lai nievātu JL. Būs teātris,jo naudu gribās...
sviests
s
Kā jau vienmēr ABS, lno komentāri baigi tiek vērtēti...:)) Drīz arī pārējie parādīsies. Ko, izņemot bļaustīšanos, vainas meklēšanu citos, mazturīgo, pensionāru un drošības apcirpšanu un vēl melošanu pirms vēlēšanām Jūsu JL māk? KO??? Ko viņi tautas labā izdarījuši gan iepriekšējā valdīšanas laikā, gan tagad...neko. Neesmu dzirdējis nevienu ekonomisku pamatojumu. Joprojām atbalstošā dienele redz problēmas tikai koolīcijas partneru vadītajās ministrijās, bet ne savās. Kur ir kaut viens priekšlikums no Kampara vadītās ekonomikas ministrijas un kam tāda vispār vajadzīga, ja nespēj neko jēdzīgu pateikt ne tagad, ne arī iepriekšējās valdībās. Jūs te no...šat TP, laikam bails no viņiem? Vai tāpēc, ka viņi mācēja panākt bezdefecīta būdžetu, vai tāpēc, ka lēnām cēla labkl'jību? J, Kalvīts daudz ko salaida greblī, bet vai tur nav vainojami Jūsu pašu JL ar nomelnošanām, lietussargu revolūcijām? Jums JL un atbalstītājiem vienkārši ir bail, ka ar Jūsu gādību apsaukātie zaglīgie TP bija daudz labāki, bet Jums nekas nesanāk, jo neko nemākat, kā pūst pīlītes, laist klačas kā viena tante teica....strādāt Jūs nemākat, cerams, ka lielākiā daļa Jūsu atbelstītāju to redz un saprot. Jūsu stils ir diezgan līdzīgs LSDSP ar Bojāru priekšgalā...un kur viņi tagad ir, nakur...
Vai JL spēs?
V
tagad ir bailes no JL rīcības. Krievi atklāti iziet arēnā ar piedāvājumiem. Vai mūsējie izpratīs aisbergu un avenbergu intereses. Kādus tikai kalnus nesola mūsu valstij Gazprom par Dobeles gāzes krātuvi (pēc jaunās gāzes trases dienvidos).Pēkšņi kļuvuši tik ieinteresēti mūsu izaugsmei? tagad arī visādas atlaides grib un līgumus slēgt,jo ož pēc parāda neatdošanas, ko vienmēr var veicināt iestrādājot līguma noteikumos.
Tārps
T
KUR TAD IR TO ''TAISNĪGO''-JL. SOLĪJUMI ,KO TAUTAI DEVA,KAD AR KAROGIEM GĀJA UZ BAZNĪCU,KUR IR TAS TAISNĪGUMS,KUR IR TĀ NEVAINĪGĀ CAURSPĪDĪBA,KUR VISS IR PALICIS?
ārprāc
ā
Sākās lielās spēles, jo nauda ir degungalā. Tagad TP aktivizēsies un , bez šaubām, pēkšņi pakalpīgie kļuvušie krievi piedāvās biznesa līnijas.Gribās taču mūsu naudiņu tērēt!!!!!!!! Vai tiešām JL iekritīs un mūs pilnīgi iztirgos?
zvirbulēns
z
Šādu vēstuli nedrīkstēja parakstīt neviena persona, jo tā ir darbība, kuru neatļauj Satversme, likumi. Amatpersonas drīkst darīt tik to, ko viņām atļauj likums. Seperātiskas vienošanās, līgumus valsts amatpersonas nedrīks slēgt, to var darīt tikai gadījumā, ja ir Saeimas vai Ministru kabineta attiecīgs lēmums. Āmatpersonas, kuras parakstījušas ir saucamas pie krimnālatbildības, te ir runa par noziedzīgu rīcību pret valsts pārvaldes kartību.
NPPIP Viesturs
N
Kāda spekulācija un kādas negatīvas tendences finanšu tirgos. TP bija malači, ka uzstāja uz atklātību, kas līdz šim bija kaut kā piemirsusies JL vadītajai valdībai un tās stilam.
Société Anonyme
S
Dombrovskim "negatīvās sekas" ir zviedru banku akciju kursa svārstības. Jo viņš ir JL frakcija "valdībā", bet tu - nē.
lno
l
Rozentāle ir Muižniece Nr.2 - var melot acīs skatoties bezjebkādiem sirdsapziņas traucējumiem. Kāda bija tā krievu paruna: nahaļstvo vtoroje sčastje?
vau
v
Vai tikai tagad JL nākusi apjēga, ka TP visu laiku trin duncīšus aiz viņu muguras? Viņi ļaus jums izdarīt melno darbu, un tad jūs aizmetīs kā izspiestu citronu.Tautai jau atmiņa īsa - reti kāds te vairs atcerās, kas vainojams pašreizējā krīzē. Tagad superliekuļi no TP sāk izmantot Jūsu lozungus par atklātību un godīgumu pret sabiedrību, kaut pašiem tauta pie vienas vietas.
Vienkārši
V
Tā ir sabotāža. Kara tiesu un publisku nošaušanu - vēlēšanās pilnībā ignorējot.
klusais
k
TP ir iedzīta stūrī un vienkārši vairs nesaprot ko darīt šajā situācijā , tapēc arī taisa visādus pigorus. Piemēra pēc ,vakar parunāju ar vienu paziņu ,kas ar Rozentāli strādājis kopā RD - tādus pigorus stāstīja , ka man vairs nav jautājumu par viņas uzvedību ministres amatā , taču liek aizdomāties par TP atbildību sabiedrības priekšā par tādu kandidātu.
Atmiņa
A
Nelaime ir tā, ka JL cilvēki ar saviem koalīcijas partneriem rēķinās kā ar godīgiem cilvēkiem, taču tā tas nav. Ja jautājums par lata devalvāciju ir noņemts no dienas kārtības, tad kādēļ par to vēl konferenci? Pirmdienas jampadracis parāda, ka ar TP nevar sadarboties kā ar uzticamu partneri. Un TB/LNNK jau nav labāki. Šī Saeima ir nelaimes čupiņa, neko labāku šobrīd nevar. Jāciešas līdz 2010. gada beigām un jācer, ka tauta būs gudrāka vēlēšanās kā Pašvaldību vēlēšanās jūnijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas