Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Dombrovskis: trīs partijas izstrādā deklarāciju, trīs partijas veidos valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oma
O
Pietiek paklausīties, ko saka SC galvenais fīrers Urbanovičš, lai atmestu cerības, ka ar viņiem var normāli sadarboties! Ja tā runā viņu premjera kandidāts, tad kas slēpjas aiz viņa muguras?!Patiesībā viņi nemaz nevēlas strādāt valdībā, jo nav pipildījies sapnis - uzvarēt, tāpēc galvenais uzdevums tagad krāt punktus jaunam izgājienam, jo Maskava gaida! Lai Dombrovskim veicas, jo viegli nebūs: viss atkarīgs no Latvijas sabiedrības veselā saprāta un godīguma visās lietās un vietās!
Pīle
P
Ko tu muldi neģēli. Gribi redzēt fāšismu, brauc uz savu senču zemi aiz Zilupes. Fīrers Putlers būs priecīgs tevi redzēt.
juris bogdanovs
j
Ja VL nepaņems valdībā, tad skaidrs, ka "jaunā valdība" baidās no ...Krievijas... Kristovskis iebildīs, un tracis sāksies jau pašos pamatos, kas, patiesībā, jau ir sācies, jo Kristovskis jau par to ir izteicies...
juris bogdanovs
j
Skatīsimies, kad tas viss sāks irt pa vīlēm... Un Vienotība esot uzvarējusi... Ja paskatās, cik daudz dabūja JL atsevišķi, cik Štokenbergieši, cik Ēlertisti, cik Kristovskieši, tad arī iegūst katra atsevišķā "vērtību"...
nnn2
n
re manis pieņēmums šodien šeit diskusijā,ka VL&co var ar neņemt valdībā un to veidos tik Vienotība ar ZZS,šovakar ar tika izteikts LNT ziņās,kā ticams no kulāriem..... redzēsim vai jaunā valdība ķersies vai ne klāt pensijām ,jo starptautiskie aizdevēji iesaka pensijām samazināt neapliekamo minimumu no Ls 165 uz LS 80 vai LS 140 un ja kāds no šiem variantiem tiek pieņemts,tad tā ar ir pensiju samazināšana un interesanti,ka pa to neraksta Diena
ja kas
j
gatavs ir! Tieši tā! Plus vēl LSDSP Lejiņa personā.
I.Gr.
I
Visu Latvijai ar darbiem var pieraadiit, ka straadaa Latvijas labaa. Un ar 16. martu nevienu nedriikst kaitinaat. Tie ir latvieshu tautas seeru sveetki, jo sveshaas uniformaas mira vismaz 50000 latvieshu zeeni.
nomalietis
n
Pareizi vien ir, ka SC paliek ārpusē. Kam valdībā vajag iekšējo opozīciju, kas visu laiku liek sprunguļus riteņos? Pieredze jau ir ar TP.
bimbam
b
Nesaprotu, kadel visi doma, ka Dombrovskim/Vienotibai kas galva sakapis!? Dombrovskis tikpat nosverti ka pirms velesanam karto lietas un tas ir tiesi tas, kas valsti izvedis lauka no krizes un nevis SC apvainota klaigasana! Urbanovica vieta butu pienemis Vienotibas piedavajumu. Cita starpa: ne Urbanovicam, ne ari Usakovam nav reala plana, ka izvilkt valsti no krizes, jo realitate ir tada, kada ta ir. Ari SC vajadzetu pateikt saviem veletajiem, ka tuvakie gadi bus smagi jebkura varianta, jo citadi sanak, ka vini melojusi sviem veletajiem! Tiesi tadel veletaji liela daudzuma balsoja par Vienotibu/Dombrosvki, jo vini praktiski neko citu neslojija ka to, ka bus smagi, bet, ka stradasot attiecigi, lai valsti palenam no cauruma izvilktu. Citas izejas ari nav! Tatad nav ko tuksi muldet, keramies ari pasi pie darba!
jupis
j
Viņi to vainotu visos gadījumos, pat būdami valdībā!
nnnn2
n
Daudzu bļaustīšanās par to ka fašistus jāņem valdībā tikai pasliktina situāciju.Viss var beikties ar to, ka vienotība neizveidos neko.Pret tautas gribu ir grūti izveidot kautkādu valdību, un uzprasiet jebkuram kas balsojis par vienotību, visi pateiks ka nobalsoja tikai tāpēc, ka gribēja lai Dombrovskis iet kopā ar Urbanoviču. Bet fašistu vilkšana valdībā beigsies ar to ka Saskaņas atbalstītāji izies ielās un ticiet man, 250 tūkstošu protestētāju par maz neparādīsies!
ES
E
Varēja būt, bet nebij... Varēja būt stabīla un integrēšanos veicinoša valdība. Tagadējais trīspartiju veidojums ļaus SC turpināt visās nelaimēs vainot nacionālo valdību. Pēc gada vai pusotra viņi izšūpos Dombrovska valdību un veidos savējo (SC+ZZS+PLL) kā otra lielākā frakcija. Nākamajās pašvaldību vēlēšanās SC iegūs stabīlu vairākumu, tāpat arī 11. Saeimas vēlēšanās. Un ko tad? Ja kāds uzskata, ka VL atbalstīšana ir domāšana par Latvijas interesēm, tad tā ir nenormāla tuvredzība. Dombrovskim ir sakāpuši galvā vēlēšanu rezultāti (Kalvītis Nr.2?), bet 31% nav 51%, lai arī kā to gribētos. Un "partneri" koalīcijā var "uzmest" jebkurā brīdī.
cony
c
Kādēļ ievēlētie SC un PLL deputāti nestrādā pie Deklarācijas,ko viņi, jau ievēlēti ,darīs Valsts darbības uzlabošanā.Uzskatu,ka visiem deputātiem jāraksta savi plāni ,deklarācijas un tad salīdzina,diskutē un kuri var vienojās.SC un PLL gaida lai viņiem noliek plānus priekšā un tad viņi sāks kritizēt,bet kur pašu inovācijas,projekti,plāni,deklarācijas.
jupis
j
Redzat Jums ir "republika", bet man tā ir valsts!
jupis
j
Nevajag ticēt uzreiz, ko katrs nejaušs pretīmgajējs vai politānis Jums saka! Var puslīdz droši apgalvot, ka vairāk kā 100 milj. eiropiešu tā nedomā vai viņām visem ir vienalga un dziļi aizmugurē, kas ir VL. Man šķiet svarīgākais, ka sasmakušā dīķī ir ieplūduši svaigi ūdeņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas