Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis uzdod publiskot informāciju par tēriņiem kopš 2006.gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tas ir labākais ko es šobrīd par visiem 20 neatkarības gadiem dzirdu!!! Tika viņi visi mēģinās šo informāciju slēpt.
TV
T
Ja tas tiks panākts, tad Latvija jau nostāsies civilizēto valstu vidū. Nākošais solis prokuratūrai (pārbaudīsim Maizīša spējas???), tad tiesām, bez Gūtupa kā advokāta, un pastiprināts darbs celtniekiem paplašinot cietumu telpas.
e1
e
Nevajag stāstīt pekstiņus. Normāli iestāžu vadītāji tādu informāciju par pēdējo gadu zin no galvas. Un arī par pāris iepriekšējiem gadiem to var sagatavot stundas laikā, ja tikai ir nopietna vēlme. Ikdienas darbaļaudīm internets arī neko taustāmu nedod, tā ir virtuāla pasaule. Tajā katrs, kuru tas interesē, var saņemt virtuālu "apmierinājumu", zupas dala citā vietā... :)))
1%1
1
PAREIZI! Gribētos zināt cik tad kundzīte (zatlere) atkal noļurinājusi pa telefonu mūsu naudiņas...
TĀ VAJAG:)
T
PROTAMS, KA TAS BIJA JĀIZDARA JAU SEN- LAI REDZ, KURĀS KABATĀS NAUDA IR NONĀKUSI, NE JAU MELNSTRĀDNIEKU, BET KUNGU:/
zaķis
z
nekam nevajadzīgs izlēciens,padomājiet,cik darba tas prasīs no cilvēkiem,kas ar to nodarbosies.Bet galvenais,ko tas taustāmu dos ikdienas darbaļaudīm,man tas atgādina par vētru ūdensglāzē.
joske
j
Jaunā laika moto - griezīsim, kontrolēsim, sodīsim, atņemsim, publiskosim, sanaidosim un veiksim daudz citas tamlīdzīgas darbības. Tie, kas aiz bada un izmisuma neapmirs, viens otru apkaus! Lūk, kāds JL ir naids pret tautu!
Large
L
Nejūtos pārsteigta, lasot "īsteno latviešu" komentārus.Nu atkal būsko apspriest un būs par ko parunāt, kā tad nu ir bijis... Vai kādam ir ienācis prātā kā tiek nelietderīgi izšķiests laiks, resursi gatavojot šādu atskaiti. Taču es no mūsu jaunās un pērnās valdības neredzu nevienu kostruktīvu priekšlikumu kā uzlabot situāciju valsti, kā iziet no krīzes. Te vajadzētu pielikt pūles un šķiest enerģiju, nevis rakties pagātnē.
Kaspars Gasūns
K
Ideja, protams, ir tikai slavējama, tomēr daudz jautājumu paliek par tehnisko izpildījumu, termiņu un kontroli, kā te jau tika minēts. Nevar noliegt šī soļa PR spēcīgo piegaršu, bet tas ir pareizs lēmums arī pēc būtības. Starp citu, nav lieki piebilst, ka TP-LPP un ko nekad šādu PR soli nav spēruši, kaut arī tādus nemēdz smādēt, turklāt nekas to neliedza - laika bija daudz, pārējo resursu arī. Šaubos, vai savā pirmajā versijā šis projekts attaisnos tās cerības, kādas cilvēki uz to liek, tomēr šī iniciatīva noteikti ir jāvirza un jāattīsta. Katrā ziņā pieejamība un zināma (mēs vēl nezinām, cik liela) uzskatāmība jau ir ieguvums. Tomēr nevajadzētu sadomāties, ka šajās atskaitēs kaut kur trekniem, sarkaniem burtiem būs rakstīts "te mēs reāli pārtērējām jūsu nodokļu naudu, mīlīši". Ir ļoti grūti vai neiespējami atšifrēt slēptos tēriņus (tādēļ jau arī tie tiek slēpti), bet tas jau ir vairāk iestāžu vadītāju pārziņā to kontrolēt. Tomēr pats atvieglotas pieejamības fakts jau ir ļoti vērtīgs. Turklāt ļoti daudzās iestādēs jau pašas izdevumu sadalījuma proporcijas varētu būt atmaskojošas - gluži tā pat kā Latvijas izdevumi valsts pārvaldei. Kad to redz apļa vai līdzīgā diagrammā, tā proporcija ir uzskatāmi par lielu! Neaizmirsīsim arī motivējošo faktoru. Pati šī ideja, esmu pārliecināts, daudzus "izšķērdīgus" iestāžu vadītājus jau darīs nervozus... un motivēs piedomāt pie tēriņiem... vai arī slēpt tos vēl cītīgāk! :D
haha
h
Gan jau ierēdņu brālība un tās advokāti parūpēsies, lai šī ideja tiktu diskreditēta.
ghj
g
Ļoti naivi komentāri. Intersanti kādā formā tiks sagatavots- virspusīgi uz pāris lapām, vai detalizēti uz 10 000 lapām? Budžeta projekts ar pielikumiem nav nekāds mazais dokuments, un ne visi to prot lasīt. Abos divos gadījumos jēga maza. Pētīt vajadzētu, iedziļināties.
mjā
m
diez vai koalīcijai tas patiks. Ka tik labo nolēmumu neizcērt jau saknē. Un nepiežmiedz viņu. Kā zināms Dombrovskim taču patrezējā valdībā nav noteiklšana uz 100%
:):):)
:
mēs uzināsim un kas mainīsies?mēs zinām,viņi zināja-kas tad mainījās-nekas!!!
Inga
I
Perfekti - beidzot arī tauta uzzinās - cik daudzskaitlīga un bagāta ir/ir bijusi mūsu ierēdniecība!
fakts
f
SUPER! Ja no 2006.gada, tad varēsim redzēt Kalvīša veiktos āprātīgos algas pielikumus valsts pārvaldei, īpaši jau Tautas partijas vadītajās ministrijās - RAPLM, FM, VM, Km u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas