Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovskis: valdības 100 dienās būtiskākais paveiktais darbs ir savlaicīga budžeta pieņemšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
PREMJERS ir STULBS ar tām BRILLĒM.
Viks
V
Bet tas taču brāķis, ja jāpārstrādā. Ne gods, bet kauns.
Buģets
B
Loti forši! Ko daršiet ar to naudu/ Viss tik noslēpumaini kā padomju laikos. . Mēs nemaz neprasam 5 gadu plānu, ko ir skaidrs jūs esat galīgi nespējīgi uzstādīt, 2 gadu plāns būt labi 1 gadu plāns jums (Valdībai) ir vai ne??? sakiet ka ir. Tad to publicējat .
Jukums
J
Valdības darbībā es nesaskatu vēlēšanos salauzt veco, faktiski vēl LC laikos iedibināto, sistēmu, kuru līdz vismelnākajam punktam attīstīja TP, un šīs sistēmas vietā iedibināt attīstīto valstu pieredzē balstītu un praksē pārbaudītu normālu sociāli-ekonomisko un tiesisko modeli. Joprojām tiek meklēti dažādi aizbildinājumi, dažādas atrunas, daudzos gadījumos tiek vienkārši piekopta strausa politika un klusēts. Pret valsts izsaimniekotājiem, nozadzējiem un šī procesa pieļāvējiem, joprojām nav vērsti pietiekoši iedarbīgi pasākumi. Personīgi es būtu vēlējies šo personu arestu pirmajā izdevīgajā brīdī - tieši tapat kā pēc neatkarības atgūšanas tika arestēts Rubiks. Uzskatu, ka tikai tādā veidā bija iespējamas pārmaiņas, bet esam sagaidījuši tikai muļļāšanos.
:)
:
tieši tā - shēmas un kampšanu nomaina ikdienas darbs. ar to vien Dombrovskis paliks LV vēsturē
izglītība
i
ir tad, kad tu patstāvīgi kaut ko radi, kaut vai bietes. Ja tevi jājūdz sakās, pats neko nevari, esi tikai lops.
to, ko Igaunija darīja 20 gad
t
no Dombrovska prasa 2 gados, BEZ TAM PIE IZZAGTAS VALSTS!!!!!!!!!II IGAUNIJA NETIKA IZZAGTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ko tas glupais feifers vakar muldēja radio1., ne rīta ne vakara...pats ar sevi pretrunās. feifers tagad pēc 20 gadu zagšanas sūtīs mūs godīgos mācīties pie igauņiem...tur vienīgi mūsu prokurori jāsūta mācīties, vai jāiepērkr no igauņiem daži godīgi.
Ministry of Truth
M
OK. Ar lielu piepūli izglītību var censties iegūt, ja 1) ir pozitīvais piemērs ģimenē un nauda (visai liela) tās sasniegšanai , ja 2) ir pozitīvais piemērs sabiedrībā - ka mācoties tu būsi jūtami vērtīgāks, ja 3) valsts signalizē, ka izglītotam cilvēkam būs tajā vieta. Pagaidām valsts signalizē, ka vieta tev tajā drīzāk būs tad, ja tu būsi tobrīd valdošajā partijā. Mans niks ir ironijas iemiesošanai. Es taču neprasu, kāpēc cilvēks izvēlas uzdoties par trusi.
cony
c
Kaut esi pats no patiesības ministrijas,bet Jūsu domas ap degungalu vien griežas.Godīgs un ražens darbs veido pašu cilvēku un viņa labklājību.Jo izglītību iegūsti ar lielāku piepūli un centību,jo tā vairāk atmaksājās,to arī visi zina.
spoks
s
Wov kas par sniegumu, labi ka tā.
Ministry of Truth
M
Vai aiz jūsu vārdiem slēpjas arī kāda jēga? Piemēram, ja valdība samazina tuvējo skolu skaitu un tā rezultātā bērniem nākas braukt arvien lielākus attālumus līdz skolai par arvien lielāku maksu, tad tas noteikti ietekmē mācību kvalitāti. Daudzi pēc pamatskolas nonāk eksistenciālā sociālā līmenī. Valsts nedara pietiekami, lai tiešākajā valsts turpināšanās formā - tās gados jaunajos pilsoņos saskatītu obligātu priekšnoteikumu valsts pastāvēšanai un vispār valsts pastāvēšanas jēgu. Vecie nomirs, jaunie paliks, bet kur paliks? Kādi viņi būs un kāda būs vide, kurā tiem būs jādzīvo?
cony
c
Par budžetu ,Dombrovska valdība domā pirmkārt,jo tas ir kā tāds galvenais zobrats,kas griežas ik stundu ik dienu,ik gadu. To ,ka Dombrovskis nodrošinājis šīs mūsu aprites stabilitāti ir viena lieta,bet otra vēl galvenā,ka Dombrovska valdība mainījusi un joprojām maina mūsu domāšanas un mūsu darbošanās stilu.Protams ši maiņa sastop lielu pretestību un var notikt soli pa solim.Tikai ar ikviena Latvijas cilvēka attieksmi,kļūstot pieticīgākiem,atbildīgākiem,ražīgākiem mēs varam panākt labāku labklājību
Ivars
I
ja! baigais varoņdarbs! Aunu bars!
Pareizi, kaut sūdīgs, ka tik sabrūvēts.
Ledus
L
Vai tad Dombrovskis ir valdībā tikai 100 dienas?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas