Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Dombrovskis: Vārds "opozīcija" sarunā ar Zatleru ne reizi netika pieminēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
naivā
n
Jālūdz dievs,lai Zatleram apskaidrojas prāts.
Sīmanis
S
Uz Zatleru nedrīkst paļauties. Saka vienu - dara citu. Jautājums - kāpēc?
K-K
K
... DOMBROVSKA LOGISKAIS SECINAJUMS - Tiesi manas domas - : SC pasreizeja sastava un darbiba ir PRETIESISKA UN PRETVALSTISKA, KA ARI PRETLATVISKA PARTIJA !!!!!
Marga
M
Tomēr ,ja padomā,tad Vienotībai jāiet ar ZRP un SC kopā,jo SC un ZRP var aizvest valsti uz elli.Vienotības skatījums un balsojumi [ceru ka kopā ar ZRP] būs lojāli Latvijas valstij.Ļoti ceru ka Zatlers attapsies.
Dombrovskis ir garīgi stiprs.
D
Valdis Dombrovskis ar savu stingro nostāju,pierāda,ka iekšēji viņš ir stiprs,un nešūpojas kā niedre vējā.Arī ārēji viņš izskatās nosvērts un mierīgs. Iekšēji viņš ir pārliecināts par to ko runā un vēlas. Apbrīnojams iekšējais spēks,stāvēt stipri savās pozīcijās.
purveklis
p
..un skatiens tik pat apņēmīgs kā visiem breivikveidīgajiem, tik vēriens lielāks.
  • 3
  • 1
veca
v
vara jatlaiz jauna varbut tikai ZRP+SC parejie opozicija uz priksu eksprezident.......
skuķis
s
Pagaidām viss,ko saka Dombrovskis, ir PAREIZI. Ciest nevaru ''šitos'' ņaudētājus un bezatbildīgos klaviatūru spīdzinātājus - visus ''prom uz trimdu''. Ja neko gudrāku par apsaukāšanos nevar no savas ''galviņas'' izspiest, tad nav ko ''lēti rullēt''...
aaa
a
Nez vai opozīcijas deputātu sievām arī jāatmaksā tikai miljonu kredīta procenti, vai no viņām prasa arī pamatsummu? Tas daudz ko izskaidrotu :))
Teodora
T
Atveriet šo rakstu - Ušakova un Zatlera ģimenes stiprina saites teātrī- Lavīzē, publicētais foto ir vērtīgs...
Teritoriālis
T
Viss jau tomēr ir atkarīgs no ZRP. Zatlers patiesībā ir novilcis jau 2 sarkanās līnijas: 1.Valdībā nedrīkst būt ZZS. 2.Valdībā obligāti jābūt SC Patiesībā 2 sarkanās līnijas, domāju, ir pārāk liela greznība centriskai partijai. Tagad ZRP ir 3 rīcības varianti: 1.Nedzēst sarkanās līnijas un iet koalīcijā ar SC - 53 deputāti (bet vairākums tad balstīsies uz trim Rubika sociālistiem). 2.Dzēst sarkano līniju attiecībā uz SC obligātu ņemšanu valdībā un iet koalīcijā ar V un NA - 56 deputāti. 3.Dzēst sarkano līniju attiecībā uz ZZS neņemšanu valdībā un iet koalīcijā ar SC, V un ZZS - 86 deputāti (šādā koalīcijā latviešu partijām ir vairāk par 50 balsīm, kas vairāk vai mazāk apmierinātu Vienotību).
Teritoriālis
T
Domāju - V ne tik daudz ir bailes zaudēt varu, cik sašķelties un pēc ilgas un grūtas apvienošanās panākto ātri pazaudēt. Ja būs SC+ZRP koalīcija un tā spēs noturēties gadu (kas arī nav stipri ticams), noteikti būs tautas rosināts referendums par Saeimas atlaišanu (par to tad cīnīsies gan V, gan NA, gan ZZS) ar lielām izredzēm 2013. gada pavasarī jau tikt pie 12.Saeimas. Kas attiecas uz cīņu pret oligarhiem, tā ir vinnēta pārliecinoši, tāpēc nav jābaidās iekļaut ZZS valdībā ar vienu vai diviem ministriem.
  • 1
  • 1
Bille
B
Pēc 3.varianta iznāktu, ka Zatlers saeimu atlaidis nevis ar saukli "nost ar oligarhiem", bet "jādod vara krieviem". Vispār jau interesanti- Lembergs bija viens no pirmajiem, kas teica, ka valdība jāveido ZRP+SC. Kā balsos ZZS, vai atbalstīs Zatleru, kurš neatbalsta ZZS? Ja ZRP visi 22 neatbalsta savienību ar SC, varbūt koalīcija turēsies uz no koalīcijas izspiestā ZZS balsojuma :))
  • 2
  • 2
Jukums
J
Izveidojusies gandrīz vai pata situācija. 2. variants būtu visreālākais - gan ar nosacījumu, ka ZRP un NA spēs vienoties par reformām un tad abas kopā piespiest (notikumi rada, ka no laba prata viņi nepiekritīs) uz tām arī Vienotību. Ja ne, tad atliek tikai variants, kur kāda partija tiek sašķelta un mandāti pārdalīti. Uzskatu, ka Vienotības tielēšanās iet koalīcijā ar ZRP un SC navizsaukts vis nacionālu apsvērumu dēļ, bet gan vairāk aiz bailēm zaudēt varu. Un arī NA vienkārši baidās pazaudēt savu elektorātu. Bet to viņi pazaudēs arī paliekot opozīcijā. Domāju, labākais variants tomēr ir četru partiju koalīcija - gan ļoti stingri izvētējot SC konkrētos iespējamos ministrus un nozares, kurus viniem varētu uzticēt.
  • 1
  • 1
grāmatvedis ar zāģi!
g
jā, opozīcijā nav viegli!
!! >>Air
!
Redzēju NA lāpu gājienu Vecrīgā pērnā gada novembrī. Izskatījās kā viduslaikos:( Dombrovskis arī sācis kultivēt vārdu "nacionālā valdība". Step back pamatinstinktu virzienā. ..... Redzēju, SC saietu 9. maijaā Pārdaugavā, izskatījās kā Krievijas ģerevņā, Staļina laikos. Negribu, ka mani bērni dzīvo valstī, kurā latvietis jūtas nepiederošs.
šīs emocijas!..
š
Ar to grib ,ar to negrib runāt. Bet vēlēja Tauta un Zatleram savas emocijas jāliek pie kājas.Ja kas, tad būs jāiet kopā arī ar zaļajiem.Nevar taču klīrēties kā vecmeita.
TEĀTRIS1
T
Ušakovs pat bučoja ĀBOLTIŅU,LAI TIKAI TIKTU KOALĪCIJĀ.
Nameisis
N
Varbūt otrādi - Solvita bučojas ar Nilu ? Bet vai no tā kas mainās ?
  • 3
  • 0
eddy
e
Sabojāja dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas