Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dombrovskis Vašingtonā tautiešiem stāsta par politiku un ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības triumfs
V
Redz , kur tas Vienotības triumfs!!!! Elizabete Rutule Pirmdiena, 14. jūnijs (2010) 11:48 Ir centušies Latvijā veikt zināmas reformas, bet būtībā tā bijusi tikai lielā cirpšanas reforma, īstas reformas nav, šādu viedokli pirmdien publicētā intervijā laikrakstā Neatkarīgā pauž Pacifika Luterāņu universitātes goda dekāns, profesors Gundars Ķeniņš-Kings. “Es neredzu nekādu īpašu progresu no tiem ietaupījumiem, kas tiek uzrādīti. Es neredzu, ka mēs jaunmodīgās feodālās birokrātijas ministrijās kaut ko daudz samazinātu. Birokrātiskie jēriņi pārdzīti no viena aploka otrā, un daži pa ceļam ir apēsti. Tas ir tas ietaupījums. Bet būtībā jēriņi paliek jēriņi un nekādi citi, jauni zvēri tie nav,” vērtē profesors.
sabraukts ezītis
s
Galvenais ir tikties ar ēbreju organizāciju pārstāvjiem un nosolīties klausīt Sorosam.
LAčPLēš
L
Tie sen jau nav tautiešī, bet ir netautieši kuri piesūcās rietumnieciskās vērtības, kā Streipveidīgais.
l
l
Vienotība izmanto administratīvo resursu pirmsvēlēšanu laikā
jānis1.
j
Ko darīt ? kādi ir priekšlikumi?
balsojiet PAR :)
b
korumpētās politikas pazīme nav tikai kukuļa paņemšana 'ķepā', draugu biznesu 'izbīdīšana', siltu vietu nodrošināšana sev un radiņiem korumpēta politika ir prettiesiska nevienlīdzīgu un netaisnīgu nosacījumu piemēŗošana dombrovskis nekad nav spējis domāt par sabiedrības kopējo labumu, jo viņa mērķis ir gūt nelielu pašlabumu.. jā, jā.. viņš nav tik alkatīgs kā šķēle, lembergs vai šlesers, dombrovskim nevajag miljardu.. dombrovskim tāpat kā godmanim pietiek ar siltu vietu eiropā, mazs birokrāts, kurš savu nožēlojamo 'nākotnes labklājību' pērk par 'stulbās idiotu masas' asinīm un sviedriem dombrovskis ir mazākais ļaunums, mierīgs, pieklājīgs un kluss.. nezog! tikai pieļauj, ka zog! nenogalina! tikai nospiež elektrības slēdzīti pie komā guļošā slimnieka gultas! balsojiet, balsojiet 'par' >>> par dombrovskiem, āboltiņām, šķēlem, šleseriem, lembergiem, urbanovičiem, plineriem, ždanokām, dobeļiem, kalniņiem, pauliem, ščerbatihiem, kantanēm, kampariem, muižniecēm, kraukļiem un mazām kabatas partijām.. neizmirstiet savu mazo sasvīdušā plaukstiņā iežmiegto 'balsi' atdot > tiem, kas jūs gadiem apzaguši un padarījuši par fiziskiem un morāliem nespējniekiem > nespējīgiem lemt par savu likteni un nespējīgiem dzīvot brīva cilvēka dzīvi nožēlojamai tautai, nožēlojama valdība.. skumji, bet fakts
Vienotības triumfs
V
Paklau, Zostēviņ, no Vienotības vai tev nesķiet, ka apsaukāt tautu nav nemaz tik tikli un bikli? Un tavs prem-jērāns , lai savus vēlēšanu tēriņus maksā no tavas Vienotības kasītes, jo tādā vizītē tauta viņu nav sūtījusi. Vai pieleca, mazo krāniņ?
hehe
h
Briks 12:31 ------- vai tas no angļu vārda 'brick' tobiš 'ķieģeļ-galva'? mjā, daudz mums ķieģeļveidīgo, kuriem interesē citu 'cilāšana' un 'atspārdīšana'
jānis1.
j
Krištopānam taisnība.
Briks
B
Lasu komentus un brīnos, ka tik daudz IDIOTU tomēr ir Latvijā! 1 daunis, kas pēc 5 min cilāšanās virs mazgadīgās zoss, braši kasot mazo krānu paģēr, lai premjers viņam iedod darbu! Cits, kuru reiz atspārdījis dzērājs fāters, nesaprot, ka Latvijas premjera dienas kārtībā ir arī ārvalstu vizītes...
Kieģelis
K
Labāk, lai turpina nepārkāpjamā spečuka finanšu lietās Slaktera "nothing special"veiksmes stāstu, ko Jūs pats esat jau piemirsis. Ēdiet biezpienu, mazāk dzeriet un vairāk guliet - tas viss uzlabos atmiņu!
Acs un auss
A
Šorīt Dombrovska palīdze Krapāne LR teica, ka premjers Amerikā izstāstīšot, kā Latvija no krīzes izgājusi. Mēs laikam dažādās Latvijās dzīvojam, jo es absolūti nevienā punktā nejūtu šo "iziešanu", ja nu vienīgi LTV par manu nodokļu naudu nu jau kuro vakaru man to stāsta. Un stāstīs līdz vēlēšanām vēl un vēl. TV3 es saprotu, privāta zviedru TV, kā grib, lai dara, bet sabiedriskajai TV tik konsekvernti melot nevajadzētu.
fiksais
f
Varbut lācītis tautiešiem varētu pastāstīt, ko tādu labu izdarījis Latvijas ekonomikā? Vai tautieši maz zin ka voldiņa premjerēšanas laikā trūkumcietēju skaits palielinājies no 40 tukstošiem uz 140 tūkstošiem un šodien Latvijā vairs dzīvo vien 1,9 miljoni iedzīvotāju - nez vai arī tik daudz? Latvija milzu soļiem iet pretī zinīcībai un šim paklausīgajam memmesdēliņam nav NEVIENAS idejas, kā valsti izvest no krīzes! Vēl vairāk, ir sagatavota nodokļu pakete, kas palielinās gan bezdarbnieku skaitu, gan emigrāciju!
Vienotības hipertriumfs
V
... un par dažu miču no simtām noraušanu uz sabiedrības labumiem parazitējošiem čunčiņiem!
Čunčiņš
Č
Par pensiju zem iztikas minimuma un bērnu pabalstu samazināšanu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas