Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Dombrovskis: Visas partijas ir gatavas atbalstīt manu kandidatūru Ministru prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
.. manas domas ... ne prāta, ne izskata... sīks avantūrists...tikai tādi ir izdevīgi..valdošis kliķei..
Ivars Graudums
I
Valdis ir vieniigais valstsviirs, kas maak domaat. Paareejie man izskataas peec Shvaukstiem!
ša ša
š
Kārtējais sviests, Dombrovskis Ministru prezidents, ha ha. Priekš kam bija jāatlaiž Saima, nu tiešām antiņu zeme.
Smaida
S
Es pilniba atbalstu Valda Dombrovska izvirzisanu par Premjerministra kandidatu atkartoti.Es domaju,ka to atbalsta gan parejie deputati,gan latviesu tauta.Es sekoju lidzi visam,kas notiek Latvija ,un ceru ,ka Valdis Dombrovskis turpinas savu iesakto tikpat stingri un noteikti ,un nostiprinas valsti uz stipras platformas!
jumbo
j
valdis ari ir reālākais kandidāts, lai ko arī viņam pārmestu džeks ar visu tiek galā, gan ar vilnīti, gan airbaltic, varbūt nesteidzīgi bet pamatīgi, viņs nepadodas un ievēro pieņemtās normas , neiet pār līķiem, tā kā š\is ir labas ziņas, alīdzinot ar visu pārējo
juris
j
lācītis ir reālākais variants, malacis
fair trade
f
Tas jau sākt vilkt uz Personības Kultu!
Chois
C
Tas, uz ko gatavas visas partijas, bija redzams, kad metāties ar savām karotēm pie brokastu galda. Jācer, ka prezidents nosauks bezpartejisku kandidātu, kas šo pašslavināšanos padarīs klusāku.
dusma
d
Tas ir pat dīvaini un savā ziņā nekaunīgi.Pēc tiem meliem,pēc personīga rakstura interešu konflikta,pēc ik dienu nelietderīgi tērētiem miljoniem (laikā,kad citiem jāsavelk jostas līdz bezsamaņai),pēc AirBaltic novešanas līdz izputēšanai,pēc m'ūžigās svārstīšanās un neizlēmības,pēc ārvalstu kaklakungu bezierunu klausīšanas un savas tautas vajadzību ignorēšanas- visas partijas atbalsta viņu kā premjeru?!? Nākošajās vēlēšanās manu balsi dabūs partija,kas būs PRET Dombrovski kā premjeru. Ja tādas nebūs,balsi paturēšu sev.
ome
o
vai tad Sudrabas teiktais Dombrovskim neliek aizdomāties, ka amatam tomēr nav piemērots-šitādi pārtēriņi! 10.Saeimā bija ZZS, uz kuras varēja norakstīt dažu labu traku lēmumu, a , kas tagad būs?? Ir jādod vieta citam premjeram , Āmen
Hm
H
Sudraba ir tik dziļi ielīdusi Maskavas pakaļā, ka viņas viedokli no turienes nevar sadzirdēt, sorry.
  • 2
  • 0
koks
k
pirms vēlēšanām visi oponenti bļāva, ka Dombrovskis neesot nekāda autoritāte un neviens viņu negribot - te pēkšņi viņu grib visi... pat Ļurbanovičs, kurš šo par mēslu saukāja...
vilnis kazāks [email protected]
v
Vakar amatniekiem mainijās uzskats par V.Dombrovska darba kvalitāti. Mēs MK sēdē uzrādijām, ka IZM un R.Broks nepilda šīs valdības deklarāciju, bet premjers nevis irosināja izmeklēt IZM patvaļu, bet lūdza EM atjaunot MVU padomi, kura uzklausīs amatnieku žēlabas. Mūsu viedoklis, vai nu šis puisis nesaprot amatniecisk;as ražošanas vērtību Eiropā, jeb arī personiski ir saistīts ar tiem, kuri grib amatniekus ar valsts likumdošanu pārvērst par strādnieku. Mīļie, Jums tas neizdosies, Tiksimies preses konferencē Mazajā ģildē 12.10. 11-00 Meistaru zālē. Paldies Letai! Amanieki iesūtiet jaunākos viedokļus par negodīgiem iepirkumiem, apgrūtinājumiem profesionālā izglītībā un tml. Mums ir jāpalīdz šai valstij !
!!!!!!
!
Mazohisti
...
.
Turpināsim sociālo eksperimentu līdz uzvarošām beigām - pēdējie izslēdziet gaismu. Vēl var pilnībā noņemt atbalstu nabagajiem, uzliekot uz viņiem nekustamā īpašuma nodokļus. Šis jaunums noteikti dažos apstiprināja vēlmi aizemigrēt.
kas ir?
k
Flika kungu vajag ielikt pa Premjerministru un Latvija ,tapat ka aviobizness no Dinevica vaditas supervargulosas kompanijas tapa par vienu no labakajam aviokompanijam pasaule. Flika kungam paldies ,ka lidmasinas modernas lido un Latvijai ir ko lepoties. Flika kgu par premjerministru,jo vecim ir galava,vins neciess sev lidzas mulkus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas