Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Dombrovskis: visticamāk, Saskaņas centra valdībā nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zahars
z
Vakar Dombura raidījumā noskaidrojās , ka tomēr varbūt būs, jo nav skaidrs , kurš runā SC vārdā, - izrādās Agešins nav runājis SC vārdā, bet izteicis savu viedokli, bet Dombrovskis domājis ka runā SC vārdā, tādēl teicis ka nesadarbosies, bet tad Urbanovičs teicis ka ir citādi .......... Nozēlojami - līdz šim pilnīgi tukšas sapuces kurās ir bijusi tukša vāvuļošana kurā pat nav noskaidrojuši, kuri ir sarunu grupu vadītāji kuri ir pilnvaroti runāt politiskā spēka vārdā!!! Pilnīgs idiotisms un māžošanās - ir jau ceturtdiena, kad būs darbi??? Šodien būšot Vienotības valde , kas kaut ko lemšot! Muļļas un nespējnieki! Tikai tagad taisīs darba grupu, kur deleģēs pārstāvjus! Iedomājoties Vienotības spīdošo darba organizāciju var cerēt , ka ap Lieldienām šis tas noskaidrosies!
jumors
j
Un tomēr- kam kļūtu sliktāk, ka SC mediķis izpurinātu piebriedušo rīmu- Veselības ministriju? Tur nu nav nekādas šķirošanas pēc nacionālā principa, visiem veselība svarīga. Un tiešām- ne jau mutes virināt nāca Saeimā, turklāt tādā barā! Nu, ja paši negrib, nav ko raudāt un Maskavai sūdzēties- un pēc visām pārmaiņām vēl citus vainot.
Atis
A
Laikam lau Dombrovskim par politiku kāda jēga ir, ja mācējis tik precīzi izsvērt, ko ir un ko nav jāpiedāvā SC. Domāju, ka kuratoriem no austrumiem nu ir lielais funktieris, kādu tad bīdīt plānu B, ja nu reiz plāns A - izgāzt Saeimas durvis ar buldozeru un iejāt tur pufaikā uz balta zirga - ir drusku pačibējis, par spīti visām notērētam naudiņām.
Kūkis
K
Piekrītu Saturnam, šeit iebraukušie nelatvieši ir klaidoņi, bez dzimtenes,bez savām mājām un lielākā viņu daļa ir cilvēki bez kultūras un simtprocentīgi šovinisti.Visapbrīnojamākā ir viņu valoda,ar dažiem lamu vārdiem pietiek lai izteiktu jebkuru domu.Piemēram, "Nu b... ģ kakoje zajeb... kino" .Pareizi nocitēt nevaru, bet esmu to dzirdējis no sava kaimiņa,man ar to bija jāsaprot cik labu filmu viņš noskatījies.Mūsu dziesmu svētki ir "huiņa strašnaja", Pagaidām ar viņiem nav par ko runāt, varbūt kādreiz nākotnē...
No Saturna vērotājs
N
Kāpēc tiek vispār pievērsta tik liela uzmanība SC? Jāatcerās, ka SC valstī kopumā saņēma tikai 26,04% balsu, bet zaudēja arī Rīgu, saņemot tikai 40.13%, savukārt latviešu intereses aizstāvošās 3.partijas kopā 44.94% balsu. Ja pieskaita arī latviešu dominēto (uz politisko prostitūciju tendēto) PLL, tad kopā sanāk 52.76%. Uz kā pamata izteikta mazākuma partija, kas pārstāv savā vairākumā „integrēties” latviešu sabiedrībā negribošu sabiedrības daļu, vispār izsaka kādas politiskas vēlmes vai pretenzijas? Šādas partijas un tās pārstāvošo indivīdu liktenis ir būt mazākumā, kamēr netiks panākta reāla šo cilvēku integrācija latviešu sabiedrībā. Visas Eiropas valstu attīstībā šobrīd skaidri iezīmējas pieaugums nacionālu un/vai līdzīgu kultūru nāciju valsts idejai. Problēmas ar nekontrolēti ieceļojošajiem musulmaņiem, citiem Z-Āfrikas, DA-Eiropas, Latinos (ASV) iedzīvotājiem ir spiedušas sabiedrību sākt atkāpties no politkorektās integrācijas tēmas un reāli aizstāvēt pamatnāciju intereses. Aktīvākās šo interešu aizstāves-partijas saņem strauji pieaugošu atbalstu. Lēnām izkristalizējas empīriskā atziņa, ka dažādām tautām ir pārāk atšķirīgas kultūras, pieredze, vērtību skala, dzīvības un veselības cena, lai veidotu vienu kopīgu stabilu, izglītoti attīstītu, vienotu idejās un pamatvērtībās valsti. Vai 1950-1970’os gados no dažādām PSRS pilsētām ieceļojošie absolūtajā vairākumā mazizglītotie imigranti ar ļoti zemām prasībām pret dzīvi, ar zemu cilvēka dzīvības vērtības novērtējumu, bez kultūrvēsturiska mantojuma, ar savas sādžas „izklaides kultūras” exportu uz savu jauno dzīves vietu ir ievērojami savādāk audzinājuši savu jauno paaudzi un attiecīgi tie savus bērnus?? Statistiskā atbilde varētu būt sekojoša: izejot no pēdējās tautu skatīšanas datiem (100% - ap 60% latvieši – vēl ap 5% latviski ģimenē „native” runājošās mazākumtautas) krieviski runājošo valstī ir ap 35% (skat.: . Ja abstrahējamies no nepilsoņu (cilvēki, kuri atklāti negrib būt lojāli Latvijas valsts patrioti) fakta, noapaļoti varam uzskatīt, ka nedaudz virs 70% no šiem krieviski runājošajiem iedzīvotājiem ir SC atbalstītāji. Tas nozīmē, ka šai sabiedrības daļai vēl ir tāls ceļs ejam līdz kļūšanai par lojālu mūsu valsts patriotu. Tāpēc atgriežoties pie SC un tās atbalstītāju jebkādām pretenzijām uz jebko MŪSU VALSTĪ, kamēr šī „Vienotās Krievijas” satelītorganizācija nav bez jabkādām ierunām atzinusi Latvijas valsts okupāciju, atteikusies nekad neprasīt tiesības ES nepilsoņiem balsot pašvaldības vēlēšanās, jebkādā formā jebkurā ģeogrāfiskā Latvijas vienībā pat iesapņoties par citu valodu izmantošanu jebkādā valsts pārvaldes formā un statusā, nav pieļāujama šo cilvēku jebkāda iesaistīšana valdībā, t.sk. jebkāda veida reprezentatīvos amatos Saeimā.
zars
z
Vai nepietiek ar to KĀ SC strādā Rīgas domē? Tas taču ir nelietīgi, ne pēc godīguma principa. Vienīgais, ka iztrallinātie 30 miljoni arī ir viņu NEDARBS. Tas pats būtu koalīcijā ar Vienotību. Par to raksta arī ārzemju prese...
mazjuksis
m
Totāla kļūda
Sociāldemokrāts
S
"Ja tu rubika puikas pieskitaiti latviešiem,kuri ar latviešu valodu ir uz jūs,tad nu gan...." ---------------------------------------------- Sp riežu pēc Centrālāi vēlēšanu komisijai iesniegtajiem datiem, kur minēta tautība (Raimondam Rubikam nav norādīta, bet Artūram Rubikam - latvietis) un latviešu valodas prasme (Raimondam - labi, Artūram - brīvi). Bija jautājums - sniedzu atbildi. :)
smilga
s
Ja tu rubika puikas pieskitaiti latviešiem,kuri ar latviešu valodu ir uz jūs,tad nu gan....
!
!
Nu, sadzīvo ar to, ka daudzi latvieši nesaprata Biškekas nemieru piesolīšanu, pašapmierināto smīkņāšanu TV. Sadzīvo ar to, ka latviešiem SC solīja vienu, bet krieviem teica ko citu: pirmajiem, ka varu viņiem kā pašmērķi nevajagot, otrajiem, ka viņi būšot vara. Vairāk kā SC vai PLL jau neviens publiski nav runājis, tāpēc tā ir reakcija uz viņu izteikumiem. Turklāt tas SC elektorāts nebūt nedomā par Latviju. Skatīties Maskavas ziņas un domāt par Latviju, tas ir kaut kāds neveiksmīgs demagoģijas murgs. SC nav ekonomiska piedāvājuma - Rīgā tas izpaužas kā pilsētas budžeta deficīta palielināšana, opozīcijas atstumšana no amatiem un komisijām un ikdienišķu uzdevumu neizpildīšana, plus vēl līgumu ignorēšana.
Sociāldemokrāts
S
"Tad kāpēc no sc saeimā nav latviešu,tā arī neatbildēji" -------------------------------------------- Nevar vienlaicīgi baidīt latviešus ar Saskaņu, aicināt VIENOTIES PRET Saskaņu un pārmest, ka no Saskaņas Saeimā (ar lielo burtu to raksta) ievēlēti tikai kādi 5 latvieši (ja nemaldos, Jānis Urbanovichs, Jānis Ādamsons, Jānis Tutins, Artūrs Rubiks, Raimonds Rubiks). Vēlētāji bija ļoti pozitīvi - Saskaņas sarakstā VISIEM kandidātiem "plusi" dominē pār svītrojumiem. (Salīdzinājumam, PLL sarakstā lielākā daļa kandidātu saņēmusi vairāk svītrojumu, nekā plusu.)
biškeks
b
pilnīgi piekrītu-ar draudiem nekur tālu netiksim,tāpēc urbis lai nedraud ar biškekām,zini,kas tur notika,izdemolēja un nodedzināja visus uzņēmumus kas piederēja galvenokārt krieviem un pēc tam ķērās pie uzbeku slaktēšanas ,tā kā nav labākais veids ,kā ietekmēt latviešus.Ja nesaproti ,kas ir demokrātija,ka mazākums pakļaujas vairākumam un 63 pret 29 ir skaidra un gaiša aritmētika tā kā punkts un āmen.
lietusssargs
l
Latvijā ir 2,2 miljoni iedzīvotāju, no kuriem 350 tūkstoši krievu tautības nepilsoņi, kuri nejēdz un negrib iegūt pilsonību. tas ir dramatiski liels cipars - tāpēc arī nevar būt valdība, kas aizstāv pirmkārt tikai nepilsoņus un totāli uzd...rš latviešiem, kas nosacīti ir šīs valsts pamatiedzīvotāji un kuriem nevienas citas valsts nav.
Pitbull
P
To nu izlems Lembergs un citi par "lācēnu" svarīgāki cilvēki.
ak vai
a
Tad kāpēc no sc saeimā nav latviešu,tā arī neatbildēji,un kāpēc tad Rīgas domē labie zēni saskaņieši otru lielāko frakciju iedzinuši stūrī un vēl publiski apvelta skaistajiem mātes vārdiem ,jo opozīcija aiztur ilgi darbā,neļaujot relaksēties jaunās sievas apkampienos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas