Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +22 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Dombrovskis: VL-TB/LNNK un SC jābeidz šķelt sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bībelnieks
B
Kamēr 2 cilvēki dzīvo pasaulē nevar izbēgt to stīdiņiem, lkīdz pat Mans suns ir gudrāks par tavu!
haralds
h
zinko. ar to sabiedrības šķelšanu tāpat kā ar ģimeni - stipru nevar izjaukt un tādu, kas lāgā neturās kopā, izjaukt ne tikai nav grēks, bet ir arī Dievam tīkams darbiņš.
Moriss Berts
M
Politiski pragmatiska un tālredzīga attieksme pret iespējamajiem variantiem - tagad "bumba nacionāļu un SC laikuma pusē"... Lai lemj gan valsts, gan arī savus likteņus!
ērce
ē
Noturēju Dombrovski par gudrāku. Acīmredzot, labs skrīveris, bet vājš polītiķis.
Ha
H
Vienotība blamējas, rāda savu nevarību un nekompetenci, kā jaunkundze klierējas, tuvojas Tautas partijas liktenim, kauns! Prasti izdarās Vienotība: nobijās SC, uzmet ZRP.
pareizais
p
Ko dara ievēlētie deputātiņi? Naidu kurina, krēslus dala, un apspļauda viens otru. Tas nozīmē, ka zems līmenis.Bet paši sevi gan uzskata par sabiedrības eliti.Fui , cik tālu var degradēties. Un tādi vada valsti.
!
!
Krievvalodīgie Latvijā ir tikai niecīga daļa no visā pasaulē izkaisītās "krievu" masas. Savukārt Latvieši Latvijā - pamata tautas daļa. Tādējādi ir principā nepieņemami šo divu grupu intereses un tiesības samest vienos svaru kausos. Jo kur vieniem iet runa par privilēģijām un dzīvošanas ērtību, latviešiem iet runa par pamata tiesībām un tautas idzīvošanas vai neizdzīvošanas jautājumu. Ja izzūd krievvalodīgā Latvijas sabiedrības daļa (aizbrauc, asimilējas utml.) - nekas būtisks pasaules mērogā nemainās, krievvalodīgo diasporas ir plaši izplatītas pasaulē, nerunājot par 140 miljoniem pašā Krievijā. Ja izzūd latviskā Latvijas sabiedrības daļa (aizbrauc, pārkrievojas) - ir neatgriezeniski gājusi bojā vesela tauta. Te ir pieņemams tikai viens risinājums - Latvija ir latviešu zeme! Tā nav tikai latviešiem, bet tā ir latviska zeme. Un tās eksistences pamata uzdevums ir latviešu nācijas izdzīvošanas nodrošināšana un latviskās kultūras saglabāšana. Tam ir jābūt akmenī iecirstam un nekādi kompromisi un izdabāšana nav pieļaujami principā!
Latvietis
L
Aksts Dombrovskis, kas ir galvenais 's'k'el'ejs
Ko tad?
K
NĒ SC
viedoklis
v
nepatīk ,ka krievi uzbrūk Dzintara partijai.Dzīvojam taču Latvijā. Dzintars ir pārāks par Ušakovu un tas biedram nepatīk? Politiskā situācija, kad krievi ko sacerējuši par Eiroāzijas savienību pat izslēdz iespēju uzņemt Sc valdībā.
MV
M
ŠOREIZ JAU NU GAN vIENOTĪBA AR SAVU MURGAINO IDEJU ŠKEĻ,JO TĀDA KOALICIJA NEVIENOS
vēlētājs
v
Neesam vēl gatavi uzņemt Sc valdībā.Nepārliecina viņu runas, kuras neapstiprina darbi. Un Rīgā nav lāgi. Bardaks ar komunāliem maksājumiem.Tā taču ir nauda un tā nedrīkst kļūdīties.Mēs savēlējām labi, bet no tā haosu iztaisīt tikai nepraša iespēj. Dombrovskis ir zinošs. lai tad ņem visu lietu savās rokās, ja Zatlers nemāk.
liepajnieks
l
jūs vienreiz ķēmi sāciet strādāt nevis dikutējiet, saskaņojiet, vīzijojoties, sadarbības meklējiet,...... pidaru bars
Nilss
N
Sabiedrību jāapvieno vienā valodā -- latviešu.
HJ
H
Sabrauktā ezīša murgi turpinās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas