Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrovskis: Zatlera nepārvēlēšanas gadījumā var rasties problēmas pašreizējai koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionārs
p
Raudāšu!
Nu,un?
N
Būs cita koalīcija! Vieta tukša nepaliks!
stars
s
Te es premjeram varu uzdziedāt: "... vai nav vienalga rai-dai-da- da!" Un tagad - visi kopā k"oalicija rai-dai-da-da"
daunitis
d
Balerīnas... Kāda starpība, kāda koalīcija? Tāpat viņi visi klanās Maskavai un izandelē Latviju. Nevienu, kurš strādātu Latvijas labā, neredzu ne ,,koalīcijā'', ne, saprotams, atklātajos Latvijas ienaidniekos SC.
Sniper'sEye
S
Uz Vējziediem GalertLāčuku! Lai spēlē Indulī un Ārijā otro plānu, jo Vējziedos ne Bukane, ne Dombrovska Valdiņam neļaus pirmās rolles spēlēt.
Vēlētājs
V
Citu problēmu nav?
Feja
F
ka sie degradetie, amoralie, slinkie, nekaunigie, zagligie lopini, tautas iznicinataji tric un dreb, lai tikai paliktu pie siles.....
omars
o
Latvijas politka nokluvusie pie siles minstru, deputtu kreslos sez neigitoti, zagligi, nekaunigi, korupeti, augstpratigi, kompleksu nomakti smerdeli, kuri to vien dara ka plesas, intrigo, zog, melo, korumpejas, realize savu egoismu un apmierina savus zemiskos kompleksus, bet nekalpo savai tauitai un valstij un ta jau tas notiek visus pedejos 20. gadus deinu no dienas. Latvijas valsts parvalde ir parvertusies par mezonigu dzivnieku kuti, kura dzivnieki, pec sugas piederibas, uzvedas pec savas audzinasanas un dzivnieciskajam iegribam, tradicijam.....loti labi butu publiskot Solzencina romanu ,kura vins apraksta par sadiem dzivniekiem... Lai izdodas Valdim Zatleram ienemt atkartoti Latviasj valsts prezidenta amatu un veikt loti kardinalas, nepieciesamas izmainas Latvijas valsts Satversme un valsts parvalde, jo sis haoss, bardaks, valsts izlaupisana, brutala, ciniska latviesu tautas iznicinasana kads valda Latvija pedejos 20. gadu nav vairs izciesamas un panesams. Visiem, visiem doties uz referendumu un parakstities par to, lai Latviajs valsst skolas notiek apmacibas latviesu valoda- valsst valoda ka to rosina Visu Latvija.
fakts
f
jau pavisam drīz 100% komentu saturu ģenerēs pll/sc/zzs klaķieri :D
cik bērnišķīgs
c
formula: vara par katru cenu , nerealizēsies ar cilvēku, kas 4 gados to nav veicis. Tauta metīs akmeņus arī uz Dombrovski.
cik bērnišķīgs
c
Zatleru var ievēlēt, kad iesēdināti šakalis un lembis, ne ātrāk.
nnn2
n
bāba dombrovskis sāk vecos gājienus,sāk draudēt,ja jūs nedarīsiet kā vienotība būs slikti..... dombrovskis tu esi smieklīga bāba,dabas kļūda
DANKO
D
Es vispār nesaprotu šo vāvuļošanu-Ja koalīcija nevar skaidri vienoties un skaidri atbalstīt kandidātu, par kuru vienošanās praktiski ir panākta, var rasties problēmas koalīcijas darbā," atzina V.Dombrovskis. Koalīcijas, slepenas vienošanās, intrigas, tirgošanās-mēs jums šo, jūs mums šito! Spriežot pēc tekstiem iznāk ka viss darba laiks tiek patērēts intrigām, nevis lai strādātu valsts labā un pieņemtu pareizus, ekonomiski izsvērtus un valstij, tautai izdevīgus lēmumus. Varbūt tomēr ir jāatmet mēs un viņi, jo visus ievēlēja tauta, cerot ka jūs visi kopā strādājot izvedīsit valsti no krīzes. Ja kāds strādā pretēji valsts interesēm, tad viņš ir jāatsauc no amata un viss.. .
degvīns
d
Tāda vienkārša un pilnīgi neslēpta šantāža. Iespējams, kāds nobīsies, bet tikpat labi iespējams, ka Dombrovskis un Vienotība ir jau par ilgu valdījuši.
Cunami
C
mjā, valdis sabijies, ka viņu beidzot kāds ņems un izmetīs no siltā krēsla un vairs nevarēs dabūt sievai un padomniecei trīs gadu ilgo kredīta atmaksas atlikšanu. par to nu tiešām jāuztraucas. trakākais, ka uzmetēji būs paša partijas biedri, jo ZZS nekad līdz šim nav solījuši balsot. 100% garantija, ka paši V nemaz nenobalsos, jo gribēs šo amatu solvitai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas