Laika ziņas
Šodien
Smidzina
Rīgā +19 °C
Smidzina
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Dombrovskis: Zatlera un valdības redzējums par valsts attīstību "lielā mērā" sakrīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kauns
k
Sakritīs kā kāršu namiņš!! Liekulība, liekulība un vēlreiz liekulība. Tas ir viss, ko esam pēdējos 20 gados iemācījušies.
Kāpēc lai nesakristu?
K
Zatlers taču Dombrovskim nepieņemamo progresīvo ienākuma nodokli pat nepiemin!
Pepe
P
Nebija laika uzrakstīt jaunu, tāpēc par 2000 Ls pārdeva Zatleram veco Dombrovska runu. A šis brīnās - eu, tieši to pašu arī es teicu. Mūsu viedokļi sakrīt. Urā!
He he...
H
Nu redz, kas mūs sagaida..... he he.... izdzīto letiņu vietā.... hi hi.... tāpēc jau dumrovskis tā cenšas letiņus izdzīt , jo būs te jaunie latvijieši.... ha ha... __________________________________ Ja izveidosies situācija, kad Eiropas Savienībā (ES) būs masveida bēgļu pieplūdums, kuri nespēs "ar drošiem un ilgstošiem nosacījumiem" atgriezties savās izcelsmes valstīs un kuriem būs nepieciešama starptautiskā aizsardzība, Latvijai, tāpat kā citām ES valstīm, būs jāizvērtē savas iespējas uzņemt bēgļus, pauda ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis (V).
He he...
H
hoho 07:58 abi valži ir kā zābaku pāris _____________________________ Zābaku pāris, kurus laiks izmest vēstures mēslainē.... hi hi....
Vēlēšanas laiks
V
Kārtejie tukši vārdi. Vēlos redzēt rīcības plānu 5 gadu, 2 gadu vai pat 1 gadu plānu. Viņiem nav Bla Bla Bla...
Aina
A
Nevis Zatlera un valdības viedokļi, bet gan Savickas un valdības viedokļi sakrīt.
Analfabēts
A
Skaidrs, ka sakrīt! Jo abu runāto, par mūsu nodokļu naudu, raksta viens un tas pats rakstnieķelis.
Fiksais
F
Zīmīgi, ka par sava veiksmīgi izvedotā uzņemuma pārdošanu paziņo kārtējais latviešu uzņēmējs un kāda daļa šīs valsts iedzīvotāju gaida pirmo reisu uz Vāciju. Diemžēl saldā runāšana stipri atšķiras no klaji naidīgās genocīda politikas pret pašu tautu un valsti, divu blēžu glābšanu noliekot pāri tautas un valsts interesēm. Tāpat kā alkatīgu valstsvīru darbība, vai skandināvu bankas ir svarīgākas par tautu? Rezultāts arī redzams - dzimstība Latvijā ir gandrīz tikpat liela kā Igaunijā un liela daļa jauniešu neredz savu nākotni šajā zemē, neskatoties uz visām gudrajām runām! Tauta vairs netic tukšajiem solījumiem!
Ministry of Truth
M
Parunāšana. Turklāt no kāda cita priekšā uzrakstīta teksta. Kas tur tāds būtu, ko mēs varētu piedēvēt pašam Zatleram? Lilitas domas jau nav noskaidrotas, bet bez viņas nebūtu arī daudz kā jau redzētā.
Tils
T
Vai tiesama ari Valda Dombrovska valdiba piekrit tam ko teica Zatlers,ka Latvija valsts skolas nav jamacas berniem skola latviesu valoda-valsts valoda? Ja tas ir ta tad Dombrovska valdibai un taja esosajiem ministreim, kuriir dienas zagli, ir javacas prom no Latvijas valdibas. Zatleram un Dombrovska valdibai ir nekavejosi japanak,ka visas Latviajs valsts skolas bernu apmacisana no 1.klases sakot ar si gada septembri notiek 100% latviesu valoda -valsts valoda, pastiprinot svesvalodu macisanu pec katra izveles vai ta butu anglu, vacu, spanu, krievu vai pat zidu valodas.....
MJA
M
Dzimstības jautājums ir elementāri risināms, jāatļauj daudzsievība.
LOL
L
Lāčuks, ramsi poputal! Kopš kura laika nespējīgais premjers var vērtēt augstāk stāvošā prezidenta runas?
populisms
p
Visa tā viņu pļurināšana par demogrāfiju ir zaķim zem astes. Zem dokumentiem, ar kuru palīdzību tiek apzagti zīdaiņi, jaunie vecāki un lielās ģimenes, apaķšā ir Auguļa, Dombrovska un Zatlera paraksti.
zagļu banda
z
Dombrovska valdība (Vienotība, ZZS, Latvijai un Ventspilij), apzogot zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas nākotni!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas