Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Dombrovskis Zatleru informē par Vienotības gatavību strādāt opozīcijā, ja SC būs koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anglosaxis
a
Te nu bija! Tādi dedzīgi apsveikuma komentāri Vienotībai par iešanu opozīcija, un... šorīt Lācītis paziņo, ka nav taisnība, Vienotība netaisās palikt opozīcijā...
Jukums
J
Acmredzot, iespēju ir pavisam maz - vai nu četru partiju koalīcija vai arī nestabilākie deputāti var mainīt partiju piederību. Dombrovskis, protams, apgalvos, ka neies Zatlera piedāvātajā koalīcijā nez kādu ideoloģisku apsvērumu dēļ, bet faktiski tā ir tikai un vienīgi cīņa par lielāku varu. Nu tā, nez kāpēc, ir kļuvusi ļoti nacionāla - iesaku gan atcerēties, ka iepriekšējā saeimā tieši Vienotība noraidīja VL dalību koalīcijā. Tagad tā tielējas, ar mērķi paturēt pēc iespējas vairāk varas. Pieļauju gan, ka to putru tur vāra nevis Dombrovskis, bet han Āboltiņa. Koalīcijas sastāvs gan ir otršķirīgs - galvenais ir beidzot realizēt cilvēku interesēm atbilstošas reformas un beigt realizēt tikai naudasmaisiem izdevīgu sociāli-ekonomisko politiku.
Jans
J
Un tāds ir mūsu premjers, kurš runā par etnisko barjeru atstāšanu.
vot
v
Gan jau ,ja ne šodien,tad rīt noteikti.
Vecmāmiņa
V
Man, bērniņi, jau tā politika arī interesē,bet, ar bažām skatos, ka tā Kukule ap mūsu Valdiņu tinās, šķobās un snaikstās, ka nepavelk uz nedarbiem.
pekausis
p
Es Lilitiņas vietā to sintētisko radījumu gan iespiestu kādā tumšā kaktā un parādītu,kur vēži ziemo...tas jau nu bez optikas redzams,kā taisa actiņas uz šo.
  • 2
  • 0
Zoss
Z
Vai cik man tagad būs labi! Pensiju pieliks,ceru ,ka ne 2ls,bet 20-50 ls.Es kā pensionāre varēšu braukt par brīvu,jo Rīgā visi pie Ušakova brauc par brīvu [a tagad viņš visā Latvijā būs fīrers] Droši vien arī medicīnba būs par brīvu un visādi citi labumi.
ksenofīls
k
Bet arī uz 3 gadiem atdot varu Maskavai ir bīstami...!
Moriss Berts
M
Lai nenonāktu strupceļā jāstrādā ar abām divām.
Marga
M
Ļoti labi.SC nebūs uz ko novelt vainu,ja neies.Un tad SC vēlētāji būs neapmierināti,ka solītais nebūs izpildīts.Nākamajās vēlēšanās Zatleram būs kaput,bet SC daudz balsu nesavāks.
Nu, nu ...
N
Nuuu, uzrauties uz tik niknu opozīciju, kurā ir bez maz divi bijušie ministru kabineti, Saeimas prezidiju, kurā pēc tradīcijas ieiet visu frakciju pārstāvji (tātad SC un ZRP draud mazākums), kad pieredzējušākie pāris SC pārstāvji jau tā nezin, kā tikt galā ar saviem nezinošajiem un tikai balsošanas mašīnas režīmā strādājošajiem kolēģiem, kad vājākajam koalīcijas partnerim labi ja 2 biedri saprot, ko nozīmē radīt likumus, kad Ušakovs pirms vēlēšanām solīja pieaudzēt pensijas un visur pielikt finanses, bet nu nāksies saviem vēlētājiem taisnoties, kāpēc viņš viņiem nogriež 100 miljonus, kad Urbanovičam nāksies sēsties ministru prezidenta krēslā, ko viņš nekādi negrib, kad par ārlietu ministru nāksies apstiprināt Latvijas valsts apņirgātāju Cilēviču, kad Kirhenšteins Nr. 2 ar ZZS nodedzinājis visus tiltus (lai pieņemtu viņus koalīcijā, nāksies pašam lūgt, lai no Pleskavas atsūta tankus un notēlot atdošanos) utt. - tas laikam būs trakāk kā 1918. gadā. Tā var sanākt, ka gan ASV vēstniecībā smagi pārrēķinājušies, gan Krievijas sūtniecībā nu drudžaini domā, kā piespiest citiem noticēt, ka 1940. gads atkārtojas ...
Emōcija
E
Ceru, ka Dombrovskis redz tautas atbalstu un tas viņu iedvesmos tālākajai rīcībai. Tāpat ceru, ka Zatlers redz, ko daudzi par viņu domā!
selga
s
Tas nu viņam tagad vismazāk rūp ,ko tauta domā,apdullis kā bullis riesta laikā,redz tik vienu,kā ātrāk nonākt atpakaļ preža krēslā.
  • 0
  • 1
meitene
m
LEISHI UN IGAUNJI SHOKAAA!!!!
MEITENE
M
Buus SC un Zatlers, jo ''kas maak, tam naak''.....
borcinsh
b
nu jabut tachu Valstii KADAM (!) - kursh aptures tos IDIOTUS_KOMUNISTUS ! Dombrowsky ! es ceru TEV !
Hei, Valmiera!
H
Es no Limbaziem, bet sirds saap...tuvu tachu!!!! Valmieraa tachu vairaak balsoja PAR........;

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas