Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Domburs: man nav jāpierāda, ka neesmu kamielis

Negrasos publiski atbildēt uz viena indivīda pļāpāšanu, kad LTV varēs nodefinēt un piedāvāt pamatotus argumentus, tad šo jautājumu izvērtēšu, komentējot LTV ģenerāldirektora Edgara Kota pārmetumus par raidījuma Kas notiek Latvijā? (KNL)  saturu, atzina KNL vadītājs Jānis Domburs.

“Kārtējo reizi redzama izpausme LTV absurdajai situācijai - pirmā persona, kurš nav žurnālists, spriedelē par kaut ko, lai gan līdz galam nav skaidrs, kurš ir atbildīgs par saturu. Joprojām LTV nav izstrādāti satura vērtēšanas kritēriji,” atzina J.Domburs.

J.Domburs norādīja, ka zina ko dara, jo viņam ir divdesmit gadu pieredze žurnālistikā un par savu profesionalitāti nešaubās.

“Par ko varētu liecināt, ka persona izmanto iespēju vispirms publiski izteikt neargumentētus pārmetumus, lai pēc tam kādam būtu jāpierāda, ka nav kamielis,” retoriski jautā J.Domburs.

J.Domburs atzina, ka ar E.Kotu nav bijušas saturiskas un lietišķas sarunas, “LTV nopietnu sarunu par saturu nenotiek, tur valda pilnīgs bardaks”.

“Esmu vienmēr gatavs argumentēt un diskutēt par KNL formu un saturu mērķtiecīgā un kvalitatīvā spriešanā ar žurnālistikas ekspertiem. Bet ne jau šādā E. Kota stilā, kur cauri spīd kas pavisam cits,” norādīja J.Domburs.
Par jauno līgumu sarunas ar LTV vadību pagaidām  nav bijušas.

Jau ziņots, ka LTV ģenerāldirektors E.Kots uzskata, ka J. Dombura vadītajam raidījumam Kas notiek Latvijā? būtu jāmainās, citādi tas ne tikai vairs īsti nesniedz atbildi uz paša uzdoto jautājumu, bet nereti jau kļūst par tā dalībnieku sabiedrisko attiecību platformu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas