Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Domburs neizslēdz iespēju iesaistīties politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smiekls ne pa jokam
s
domburs taisās kļūt par ZRF,V,VL ,SC, balsojamo masīnu?ha
antra
a
Ak, tas gan man liekas smieklīgi!!!
bet
b
Tomēr vasarā vajag arī atpūsties un likties mierā ar to politiku, nekāds politiķis no viņa nesanāk, pārlieku lecīgs, iedomīgs un apnicīgs. Protams kreņķigs ka palicis bez darba paša iedomības dēļ.
ksenofīls
k
Interesanti, vai Domburs ir nacionāli domājoš, vai kosmopolīts? Vai arī, kā viņš pats izteicās, - tikai žurnālists "preparētājs"...?
ļubiteļ
ļ
preparators-amatieris
  • 0
  • 0
Oskars
O
Tad es DROŠI iešu viņa PARTIJĀ , jeb BALSOŠU par VIŅU .....!!!!!!!
Vārds
V
ne obligāti , bet ........
  • 0
  • 0
piecXpieci
p
vispaar jau piedaavaajums rada pieprasiijumu... Ja Domburam buutu iespeeja uztaisiit raidiijumu peec saviem ieskatiem, gan jau skatiitaaji atrastos un vareetu politikaa neiet.
Arī
A
tādiem profesionāliem žurnālistiem NEVAR mētāties TIK mazā valstī, kur informācija tiek katru dienu šķobīta, sagrozīta un klaji samelota, izpildot KĀDA pasūtījumu...Tiešām apbrīnojama ir LTV1 vadība! Gadiem esam skatīkušies KNL, ar tā starpniecību orientējušies "slēptajos" procesos, bet tagad...vairs nebūs?! Kādam atkal "pilnas bikses" no bailēm? APNICIS !
Kaitniecība
K
Kaķis LTV ir nolaidis līdz viszemākajam līmenim. Domāju, ka tas ir ne tikai viņa mazattīstītā intelekta rezultāts, bet arī politisks pasūtījums. Atceramies kaut vai veco De fakto komandu, kuru padzina ar sadomātu iemeslu, jo ne jau korespondents teica to rupjo vārdu /tādi vārdi ir skanējuši arī vēlāk, bet neviens padzīts netika/. Labi, ka visi atrada mājvietu TV3 un veido "Nekā personīga". Atceramies Baibu Strautmani, kura ķidāja mūsu valsts varenos "Valsts pirmajās personās". Tie bija izcili žurnālistikas paraugi. Kāds ir jaunais ziņu dienesta vadītājs, visiem redzams - žurnālistikas mazspēja redzama ik katrā 100.panta preses konferencē. Pagājušajā gadā mēģināja atbrīvoties no Streipa - pagaidām neizdevās /vien viņa raidījuma atkārtojumu tagad rāda vēlā naktī, kad cilvēki jau guļ/. 100.pants vispār tika noņemts, jo LTV vadībai svarīgāka likās ziepene. Šķiet, kur nu vēl tālāk. Bet, redz, ka var gan - tagad izēd Domburu. Paldies, Kaķi un Klimpa! Tautas debilizācijas programma strādā.
  • 0
  • 0
Kociņš
K
Un kā ar tām smadzenēm ar kurā grasījies pelnīt lielu naudu? Kur piedāvājumi no privātām firmām? Vai nu tiešām bezjēdzīgi dirnēsi Saeimas solā un deldēsi bikšu dibenu?
:)
:
jo tak Domburam ir skaidrs, ka Tukišs noteikti nav politiskais shēmotājs:D, acīmredzot- motivācijas MĒDZ BŪT arī citas. kas, protams, negaidīti šai shēmotāju valstelē:)
Barons fon Kampenhauzens (no Kūduma
B
Visupirmkārt,Jāni, izstāsti kā tu tik veikli aptaujās sakārto pareizajiem jautājumiem pareizo punktu skaitu,pat pirms šie jautājumi ir izdiskutēti raidījumā!Tev būtu jāstrādā Cimdara vietā,tālu tiktu,bet tu mokies ar to slaveno jautājumu uz kuru pats gadiem nevari rast atbildi!
Человек
Ч
Zatlers tevi gaida! Varēsi neko nedarīt и деньгами карманы набивать, deputatos ir labi, pajautā Silvijai Bendrātei vai Nikolajam Kabanovam.
:)
:
tai dienā, kad Domburs sajutīs, ka sit nevis Zatleru, a bet viņu PAŠU, tas ar notiks:)
novecojušas idejas nevienu nesaista
n
ar domburu, bez domburu, pasaule būs arī rīt un parīt nomainīt tukšrunāšanu tv ar tukšrunāšanu saeimā - nav jēgas, ja domburs tik gudrs, lai izveido savu tv, lai piesaista investoru un, lai rullē.. ja var
"Kas notiek Latvijā" past
&
Man ir neizsakāmi žēl, ka LTV nav gudru vadītāju, kuri spētu motivēt turpmākam darbam tik talantīgu žurnālistu, kāds ir J.Domburs. Zaudētāji būsim mēs visi, jo nebūs vairs iespējas skatīties trešdienas vakaros augstas kvalitātes raidījumu, kas Latvijā ir retums. Radoša darba darītājiem pienāk mirklis, kad jūties izsmēlis sevi, bet tiekot pāri, var vēl ārkārtīgi daudz paveikt. Tomēr ceru, ka būs iespēja baudīt talantīga TV žurnālista darbu, kuram ir vēl bezgala daudz ko mums - televīzijas skatītājiem - pateikt un izstāstīt.
Marga
M
Nu gan ir pat'ikams paarsteigums.Partija,kuraa iesaistiisies Domburs savaaks daudz balsis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas