Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Domburs: Politiķi gatavi apspriest arī pensiju samazināšanu un nodokļu likmju celšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elīna
E
Tas ir BAISI.
Ieva
I
Piedod, bet par plāniem man tik tuvajā veselības aprūpē nav nu ne vismazākā iemesla teikt. Pirmkārt jau tāpēc, ka nav ne vārdiņa bilsts, ka vispirms tā kā vajadzētu noskaidrot situāciju.
niknais
n
Nu gan debīlu komentāru ķīsēlis savārīts šajā lapā. Ja palasa, jābrīnās - neviens neko nezin par valdības plāniem, viss notiekot ļoti slepeni, taču visi jau šodien " zin", ka pensijas nogriezīs un visiem būs jāmirst badā, ka budžetā jāsamazina būs miljards, ka valdība melo un taisnību saka tikai tie, kas kā melnas vārnas ķērc paslēpušies aiz nikiem. Ja kāds pasaka kaut ko optimistisku, tas, protams, melo, ja kāds borē, ka esam ievēlējuši idotus, tas izrādās esot īstais taisnības nesējs. Un visi, protams, zin kā izārstēt valsti, pie tam neatejot no datora taustiņiem. Tādiem komentāriem normāli būtu vieta tikai miskastē, bet te tauta tos apsūkā kā reālus variantus. Nav brīnums, ka visi bļauj par to, ka vairāk naudas jādod veselības sfēraii, žults slimības, izskatās, kļūst par epidēmiju.
Ieva
I
Ir viena problēma: ja tie politiķi būtu beidzot apsēdušies, izpētījuši situāciju, noskaidrojuši ko un kā darīt....Taču turpinās tas pats vecais pamēģinās un tad jau redzēs...Tas ir tikpat kā, ja pacientam, kam sāp vēders, bez kādas izmeklēšanas vispirms nogrieztu roku: a moš ņems un aizmirsīs tās sāpes?
a, davai apspriežam
a
ar tautu šīs briesmu lietas. Tad varēs gan algas palīgiem pacelt, jo paši no vadāmās nozares neko nejēdz un liela daļa palīgu savi radi vien ir, vai ne. Kā arī zekiem taču sēdēšana jāatvieglo. Ko vajag to vajag.
Super!
S
Mēs nu gan esam tautiņa! Pamet Domburs kaulu un visi vau, vau, vau!
Viena
V
Ja kāds pirms vēlēšanām vispār kam tic uz vārda, tad, lai šobrīd nebrēc un neklaigā, jo par tādu naivumu (stulbumu) končas dod tik vēlēšanu laikā... Tās programmas, deklarācijas, solījumus, vienošanās utt. u.c. utjpr. var neklausoties ie.... kur dziļāk. Ja balsots pēc šiem kritērijiem, tad vilšanās garantēta jebkurā gadījumā. Laikam joprojām lielākā daļa dzīvo "kā pirmo dienu šinī pasaulītē":).
Pļa pļa pā
P
ciniķis 11:55 A politiķiem nav variantu. Ja ekonomika neģenerē tik daudz naudas, lai nodrošinātu valstī tādu dzīves līmeni kā 2006-2008.g., tad tās naudas vienkārši nav un viss. Var jau bļaut kaut ko tipa "man pienākas.....", bet tas neko nemaina. Saglabāt pensijas, algas un pabalstus līdzšinējā līmenī mēs varam tikai tad, ja mums kasē ir nauda. Bet ir problēma, paši mēs tādos apjomos neesam spējīgi nopelnīt, kreditēšanas valstī nav, bet starptautiskie aizdevēji nav īsti gatavi bezgalīgi dot uz parāda. Tamdēļ pensiju griešana ir neizbēgama un loģiska. Var, protams, pilnībā likvidēt valsts pārvaldi, lai noturētu pensijas, var atteikties no medicīnas vai izglītības, lai noturētu pensijas, bet laikam jau tas nav risinājums. Ir jābeidz liekuļot un jāpasaka - naudas, lai dzīvotu kā "treknajos" gados mums sen vairs nav un, ja ne starptautiskais aizdevums, tad tās pensijas būtu jānogriež vēl pirms gada un par 50%. Patiesībā nevar izdalīt kaut kādu atsevišķu grupu, kuri būs neaizskarami, ja griež māmiņām, skolotājiem, policistiem, armijai un visai sabiedrībai kopumā, tad kāda vella pēc pensionāriem nē? Viņi nav sabiedrības sastāvdaļa? Ko jūs piedāvājat? Kur ņemt naudu? Vai arī visiem nogriezt algas līdz 50 Ls mēnesī, lai pensionāriem negrieztu? ==================== Es piedāvāju saskaitīt cik pensijas ir zem iztikas minimuma un tad gudri stāstīt par dzīvošanu treknajos gados.
Ieva
I
Nē, var jau būt, ka Dombrovskis neko nevarēja, jo ļaunā opozīcija to, ļaunā opozīcija šito, bet priekš kam tāds premjers vajadzīgs?
Ieva
I
Saproti, par tiem 25 VM notraliinātajiem tūkstošiem domāju, ka vismaz 50 sievietēm pēc mastektomijas krūts protēzes varēja mierīgi nodrošināt....Bet tagad viņas muļļājas ar visādiem linsēklu maisiņiem, kam nav ne tās formas, ne tās masas, lai pasargātu muguru no deformācijām....
Ieva
I
Interesanti, kurš man ielika vienu zvaigznīti par piemēru, ka Dombrovskim viss ir vienalga, jo vajadzēja Valdim, tiklīdz kļuva zināms par VM izsaimniekoto naudu, pieprasīt paskaidrojumus un vismaz formāli kādu atlaist!
Ance
A
Nuuuu, dombītis jau nav vienīgais šakālis, ir neliels bariņš ļaužu Latvijā, kas tuvu stāvējuši, vai klāt gulējuši:) Vēl ir tādi, kam vienkārši šakālu virca garšo, varētu strebt un strebt:) Pat tām jaunupa brūtēm neaizmirsti, amatus un uzvārdus, gaidu:)
Vai, patika!
V
Ance » Vai, patika! 12:03 Muļķības, ja reāli griezīs, tad ir jāsāk uztraukties! Kamēr viss ir no sērijas kā būtu ja būtu, kā tas ir tagad, tad tā ir kārtējā šakāļu sakultās vircas porcija... --------------------- Nu nosaukt Vienotībai uzticīgo lietussardzēnu dombīti par "šakāli" nu gan ir nedraudzīgi un tuvredzīgi, Ancīt... vai kā dombītis vēl Vienotībai noderēs, kad vēl lielāki sū parādīsies...
Ance
A
Interesanti, interesanti, uzraksti kaut ko vairāk par tām jaunupa brūtēm -uzvārdus, amatus:)
Ance
A
Muļķības, ja reāli griezīs, tad ir jāsāk uztraukties! Kamēr viss ir no sērijas kā būtu ja būtu, kā tas ir tagad, tad tā ir kārtējā šakāļu sakultās vircas porcija, ko viņi kūla pirms vēlēšanām un kuļ tagad, kur kāds kāri kampj malkus, un kādam pat garšo:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas